PanaGreco 23 Απριλίου 2014 #1 Share 23 Απριλίου 2014 (edited) H βασιλική εταιρεία για την προστασία των ζώων (RSPCA) σημείωσε μια πρώτη νίκη στην εκστρατεία της ενάντια σε εκείνους που διασκεδάζουν με το να καταβροχθίζουν ζωντανά χρυσόψαρα, μετά την καταδίκη ενός νεαρού Βρετανού που προδόθηκε από το βίντεο με το «κατόρθωμά» του που είχε αναρτήσει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=285028&catid=11 Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2014 - PanaGreco 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Απριλίου 2014 #2 Share 23 Απριλίου 2014 (edited) Εκείνος ηταν απλά ηλίθιος. Για τιμωρία αρκούσε μια σφαλιάρα με ενα ενήλικο ΚΟΙ fish. Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2014 - Safarpn 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Απριλίου 2014 #3 Share 23 Απριλίου 2014 Tι μ@λ@κι@ δερνει τον κοσμο ρε παιδι μου.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Απριλίου 2014 Author #4 Share 23 Απριλίου 2014 Ναι αλλά στην Αγγλία κάποιος ασχολήθηκε με αυτόν τον ηλίθιο. Εδώ τι γίνεται? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 23 Απριλίου 2014 #5 Share 23 Απριλίου 2014 (edited) Εδω ευτυχως δεν βρεθηκε ακομα ηλιθιος ντυμενος με κορμακι να πιει χρυσοψαρο! Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2014 - rafael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Απριλίου 2014 #6 Share 23 Απριλίου 2014 Κι όμως φίλε μου υπάρχουν. Μπορεί να μη φοράνε κορμάκια αλλά κανουν τα εγκλήματά τους σε βάρος των ζώων με πολύ θράσος και δίχως ίχνος ντροπής ή οίκτου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 23 Απριλίου 2014 #7 Share 23 Απριλίου 2014 Μ'αρέσει που λέει η έρευνα ότι το στομάχι του είναι ακατάλληλο για το χρυσόψαρο. Δηλαδή η πράξη του γενικά είναι νορμάλ και αυτό που μας χαλάει είναι ότι ειναι αυξημένα τα επίπεδα του ph. Πόσο για τα μπάζα είναι και αυτά τα blogo -site με "ειδήσεις".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Απριλίου 2014 #8 Share 23 Απριλίου 2014 Χαχαχαχαχ ρε τι τουβλο ηταν αυτο! Δεν το πιστευω οτι υπαρχουν τετοια ατομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Απριλίου 2014 #9 Share 23 Απριλίου 2014 Και αν θυμάμαι καλά ο συγκεκριμένος είχε επιλεγεί απο τον Αγγλικό στρατό για να σηκώσει μαζι με άλλους το φέρετρο της Θάτσερ. Ειναι δηλαδη η elite του Αγγλικού στρατού κάτι τέτοια παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 23 Απριλίου 2014 #10 Share 23 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 23 Απριλίου 2014 #11 Share 23 Απριλίου 2014 Απίστευτος , τι θα γίνει εάν το χρυσόψαρο θέλει να φύγει :lolu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 23 Απριλίου 2014 #12 Share 23 Απριλίου 2014 Ρε παιδια μονο που τον ειδα αηδιασα. Αυτος δεν πρεπει να ειναι καλα στο μυαλο. Δεν πρεπει να υπαρχουν αλλοι σαν και αυτον. Λογικα καποια ψυχικη ασθενεια θα εχει. Δεν μπορω να το εξηγισω αλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 23 Απριλίου 2014 #13 Share 23 Απριλίου 2014 Η καταδίκη του θα έπρεπε να είναι να τον ρίξουν σε πιράνχας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Απριλίου 2014 #14 Share 23 Απριλίου 2014 Η καταδίκη του θα έπρεπε να είναι να τον ρίξουν σε πιράνχας! και τι θα γινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Απριλίου 2014 #15 Share 23 Απριλίου 2014 και τι θα γινει;Αααααααχαχαχαχαχα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 23 Απριλίου 2014 #16 Share 23 Απριλίου 2014 (edited) πως είναι δυνατόν να έχει μόνο 93 views; υπάρχει κι άλλο βίντεο; ….δηλαδή αυτός ο "άνθρωπος" θα πληρώσει 1000 ευρώ και τέλος; και!... τί έγινε; θα το καταλάβει και δεν θα ξανακάνει την ίδια ***** για να δείξει πόσο άντρας είναι!…. και είμαι σίγουρος πως με τα μούτρα που έχει θα έχει και κάνα pitbull….έτσι για να δείχνει πόσο μάγκας είναι after all! ! κανονικά θα πρεπει να του κόψουν τα ******** και να τα πετάξουν στα πιράνχα να τα βλέπει να τα τρώνε ο ********* να του πω εγώ μετά θα ξανακάνει **********!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2014 - rastafarian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 23 Απριλίου 2014 #17 Share 23 Απριλίου 2014 (edited) πως είναι δυνατόν να έχει μόνο 93 views; υπάρχει κι άλλο βίντεο; ….δηλαδή αυτός ο "άνθρωπος" θα πληρώσει 1000 ευρώ και τέλος; και!... τί έγινε; θα το καταλάβει και δεν θα ξανακάνει την ίδια ********! για να δείξει πόσο άντρας είναι!…. και είμαι σίγουρος πως με τα μούτρα που έχει θα έχει και κάνα pitbull….έτσι για να δείχνει πόσο μάγκας είναι after all! ! κανονικά θα πρεπει να του κόψουν τα ********* και να τα πετάξουν στα πιράνχα να τα βλέπει να τα τρώνε ο ******** να του πω εγώ μετά θα ξανακάνει ******!!!!!!! λεξιλογιο .... Υπαρχουν κ μικρα παιδια ....που διαβάζουν Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 23 Απριλίου 2014 #18 Share 23 Απριλίου 2014 ο sammy απλά βγήκε εκτός εαυτού και είναι λογικό με αυτό που είδε.......έχεις δίκιο για τα μικρά παιδιά αλλά δεν θυμάμαι να έχει ξαναδώσει δικαίωμα ....προσπάθησε πάντως να το καλύψει με @@@@@@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 23 Απριλίου 2014 #19 Share 23 Απριλίου 2014 Και αν θυμάμαι καλά ο συγκεκριμένος είχε επιλεγεί απο τον Αγγλικό στρατό για να σηκώσει μαζι με άλλους το φέρετρο της Θάτσερ. Ειναι δηλαδη η elite του Αγγλικού στρατού κάτι τέτοια παιδιά! Βύσμα ήταν ρε σεις.... "Βαμμένος" συντηρητικός...έτσι θα το αφήναν το φέρετρο στον οιονσδήποτε πολιτικό αντίπαλο !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 23 Απριλίου 2014 #20 Share 23 Απριλίου 2014 και τι θα γινει; Θα ήταν κάπου χρήσιμος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 23 Απριλίου 2014 #21 Share 23 Απριλίου 2014 Μου δημιουργηθηκε μια απορια βλεποντας το ποστ ! Εχει κανεις ενδυδρειο με γοπες/αθερινες/μπαρμπουνια/κτλ(δηλ ψαρια φαγωσιμα (οχι ωμα))? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 23 Απριλίου 2014 #22 Share 23 Απριλίου 2014 Μου δημιουργηθηκε μια απορια βλεποντας το ποστ ! Εχει κανεις ενδυδρειο με γοπες/αθερινες/μπαρμπουνια/κτλ(δηλ ψαρια φαγωσιμα (οχι ωμα))? Ηθελα εγω να κανω ενα με τσιπουρες και σαργους για να τα ψαρευω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 23 Απριλίου 2014 #23 Share 23 Απριλίου 2014 Θα ήταν κάπου χρήσιμος! χαχαχα! Ναι! ο γ….. εεε! αλήτης ήθελα να πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 23 Απριλίου 2014 #24 Share 23 Απριλίου 2014 Παιδιά έχω μια απορία, εγώ που τρώω γυαλιστερες και κυδώνια ωμά με λεμονακι ( γιαμ γιαμ ) το καλοκαίρι με το που τα βγάλω θεωρούμαι βασανιστής; χαχαχα, πέρα από την πλάκα ο πιτσιρίκος τα έχει χαμένα αλλά του δίνω το ακαταλόγιστο λόγω ηλικίας αν και θεωρείται ενήλικος βέβαια στα 22, στο μυαλό πάντως η πενταχρονη κόρη μου πολύ περισσότερο έχει, τι να πω αυτοί οι νέο Άγγλοι όλο μας εκπλήσσουν ( δυσάρεστα ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 24 Απριλίου 2014 #25 Share 24 Απριλίου 2014 βλέπω της αντιδράσεις απέχθειας και αναρωτιέμαι γιατί, (χωρίς να θέλω να υποστηρίξω αυτήν την πράξη). Γιατι τέτοια αντίδραση; Επειδή ένας κάπου στην Ευρώπη έφαγε ένα ζωντανό ψάρι; Γιατί δεν υπάρχει ανάλογη αντίδραση για τους Κινέζους που τρώνε ζωντανά ψάρια, χταπόδια, φίδια κτλ. δεν θέλω να ανεβάσω τέτοια βίντεο εδώ δεν υπάρχει λόγος να δούμε τον βασανισμό αυτών των ζώων και κυριολεκτώ γιατί αν δείτε της τεχνικές θα καταλάβετε. Όσο για της γλιστρίδες και τα μύδια που τρώγονται ωμά όπως προαναφέρθηκε ποιο πάνω δεν μας φαίνεται περίεργο γιατί είναι κάτι που ανήκει στην κουλτούρα μας. Θέλω να πω πως ο κάθε λαός έχει μια διαφορετική κουλτούρα και θέλοντας ή μη την αποδεχόμαστε και δεν αντιδρούμε. Γιατί λοιπόν τα βάζουμε με ένα άτομο που αποφάσισε να μιμηθεί την διατροφική συνήθεια μας άλλης κουλτούρας; Βλέποντας κατά καιρούς της αντιδράσεις μας σε παρόμοια θέματα έχω καταλήξει ότι δεν είναι αντικειμενική η κρίση μας. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος