dim84 1 Μαίου 2014 Author #26 Share 1 Μαίου 2014 Βασικά νωπή θα δημιουργεί μια πιο λασπώδη κατάσταση που θέλω. Βέβαια το όλο στήσιμο θα είναι τέτοιο που θα υπάρχουν και μέρη που θα είναι τελείως στεγνή. Απόσο έψαξα το θέμα βρήκα αντικρουόμενες αναφορές όσον αφορα το πέτρωμα. Το μόνο που δεν θέλω είναι αντί για λάσπη να φτιάξω τσιμέντο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 1 Μαίου 2014 Author #27 Share 1 Μαίου 2014 Στη μάντρα εκτός απο ποταμίσια είχε και άμμο θαλάσσης. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν η θαλάσσης λασπώνει. Ξέρουμε αν και αυτή έχει τη τάση να πετρώνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Μαίου 2014 #28 Share 1 Μαίου 2014 Φιλε δεν ξερω για αμμο να σου πω αλλα το εγχειρημα σου φαινεται πολυ ενδιαφερον και πρωτοτυπο. Καλη επιτυχια και καρατα μας ενημερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 1 Μαίου 2014 Author #29 Share 1 Μαίου 2014 Thanks φιλε, θα ενημερώνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαίου 2014 #30 Share 2 Μαίου 2014 (edited) Αμμο θαλασσης ειναι δυσκολο να βρηκες σε μαντρα γιατι εχει καταργηθει πλεον.Οταν εψαχνα να βρω για το ενυδρειο με τις Αφρικανες,πηρα 30 τηλεφωνα σε διαφορες μαντρες και πηγα και σε αλλες 10 και μο ειπαν το ιδιο πραγμα.Απαγορευτικε η αμμο θαλασσης γιατι δεν τους αφηνουν να πηγαινουν να μαζεψουν και να πουλησουν.Ολοι εχουν πλεον αμμο ποταμισια.Η αμμο θαλασσης δεν πετρωνει,πηγαινε σε μια παραλια και μαζεψε,γιατι σε μαντρα..δυσκολο να βρεις θαλασσης. Η ψιλη αμμο θαλασσης θα γινει σαν λασπη αν ειναι νωπη. Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Μαίου 2014 #31 Share 6 Μαίου 2014 Σίγουρα η αμμος θαλάσσης δεν πετρωνει ;; Με τι επεξεργασία μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε γλυκο νερο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαίου 2014 #32 Share 6 Μαίου 2014 Σίγουρα η αμμος θαλάσσης δεν πετρωνει ;; Με τι επεξεργασία μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε γλυκο νερο ; Σιγουρα δεν πετρωνει,την χρησιμοποιουν πολλοι,μαζι τους και εγω στις Αφρικανες μου. Καμια επεξεργασια,καλο πλυσιμο και μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Μαίου 2014 #33 Share 6 Μαίου 2014 Οκ σε ευχαριστω πολυ !!! Θα μαζεψω :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 6 Μαίου 2014 #34 Share 6 Μαίου 2014 Βράσ' την κιόλας να είσαι σίγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Μαίου 2014 #35 Share 6 Μαίου 2014 Μεσα απο το νερο ή απο την παραλια εξω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Μαίου 2014 #36 Share 7 Μαίου 2014 Απο την παραλια αλλα η παραλια να ειναι καθαρη. Δεν χρειαζεται βρασιμο,πολλα πλυσιματα και εισαι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος