Jump to content

Hemichromis Guttatus Γέννα

Kouklogiannos

Recommended Posts

Γεια σας...μου γεννησε η κυχλιδα μου και δεν ξερω ποτε να χωρισω τους γονεις απο τα μωρα...μπορει καποιος να με βοηθησει?Ειναι ηδη 4 μερες μαζι...

Σε 200l τις εχω και ειναι μονο οι γονεις με τα παιδια...επισης εχεω και πολλες πετρες και φυτα

Έγινε επεξεργασία - Kouklogiannos

Δεν νομιζω να τα πειραξουν.

Ακριβώς ότι είπε ο φίλος πιο πάνω. Μόνο όταν θα αρχίσουν να διεκδικούν χώρους και θηλυκά. Οπότε έχεις χρόνο ακόμα.

Είναι η πρώτη τους γέννα? Καμιά φωτογραφία θα δούμε γιατί είμαστε και ματάκηδες? :D

Βασικα δεν ειναι ετοιμο το ενυδρειο μου ακομη.Ενος φιλου ειναι απλα λογω βλαβης στο δικο του τα μετακομισαμε σ ενα κενο που ειχα...Τα χωρισα ομως απο τους γονεις επειδη εβλεπα παραξενες κινησεις και πιστευω πως ηταν στρεσαρισμενα...να φανταστειτε την τεταρτη μερα που τα βαλαμε γεννησαν και απορουμε πως εγινε αυτο.ισως επειδη εβαλα και τις πετρες να υπηρχαν τα αυγα εκει?

Το ζευγάρι ήταν σε άλλο ενυδρείο και μεταφέρθηκαν στο δικό σου? Σε πόσα λίτρα μεταφέρθηκαν?

Καλύτερα να μην επεμβαίνουμε τόσο νωρίς...

Τα ψαράκια τι μέγεθος έχουν?

Τα λίτρα είναι πολύ καλά. Το πιο πιθανό είνια να μην χρειαζόταν να τα μεταφέρεις αλλά αφού έγινε δεν πειράζει. Να ξέρεις οτι είναι ψάρια που γεννάνε πολύ συχνά και αρκετά ψαράκια κάθε φορά. Οπότε μην αγχώνεσαι να "βγάλεις" γέννα φίλε μου. Άσε την φύση να κάνει την δουλειά της. ;)

Εχεις δικιο..Στην επομενη γεννα δεν θα τα πειραξω..Απλα για πρωτη φορα αγχωθηκα λιγο..Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σας παιδια!

• 4 weeks later...

Ενα βιντεο απο την πρωτη γεννα!

Έγινε επεξεργασία - Kouklogiannos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...