Kouklogiannos 23 Απριλίου 2014 #1 Share 23 Απριλίου 2014 Γεια σας...μου γεννησε η κυχλιδα μου και δεν ξερω ποτε να χωρισω τους γονεις απο τα μωρα...μπορει καποιος να με βοηθησει?Ειναι ηδη 4 μερες μαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Απριλίου 2014 #2 Share 23 Απριλίου 2014 Σε τι ενυδρείο τα έχεις φίλε μου? Έχουν και άλλους συγκάτοικους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 23 Απριλίου 2014 Author #3 Share 23 Απριλίου 2014 (edited) Σε 200l τις εχω και ειναι μονο οι γονεις με τα παιδια...επισης εχεω και πολλες πετρες και φυτα Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2014 - Kouklogiannos Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 23 Απριλίου 2014 #4 Share 23 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω να τα πειραξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 23 Απριλίου 2014 Author #5 Share 23 Απριλίου 2014 ευχαριστω πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Απριλίου 2014 #6 Share 24 Απριλίου 2014 Ακριβώς ότι είπε ο φίλος πιο πάνω. Μόνο όταν θα αρχίσουν να διεκδικούν χώρους και θηλυκά. Οπότε έχεις χρόνο ακόμα. Είναι η πρώτη τους γέννα? Καμιά φωτογραφία θα δούμε γιατί είμαστε και ματάκηδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 24 Απριλίου 2014 Author #7 Share 24 Απριλίου 2014 Βασικα δεν ειναι ετοιμο το ενυδρειο μου ακομη.Ενος φιλου ειναι απλα λογω βλαβης στο δικο του τα μετακομισαμε σ ενα κενο που ειχα...Τα χωρισα ομως απο τους γονεις επειδη εβλεπα παραξενες κινησεις και πιστευω πως ηταν στρεσαρισμενα...να φανταστειτε την τεταρτη μερα που τα βαλαμε γεννησαν και απορουμε πως εγινε αυτο.ισως επειδη εβαλα και τις πετρες να υπηρχαν τα αυγα εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Απριλίου 2014 #8 Share 25 Απριλίου 2014 Το ζευγάρι ήταν σε άλλο ενυδρείο και μεταφέρθηκαν στο δικό σου? Σε πόσα λίτρα μεταφέρθηκαν? Καλύτερα να μην επεμβαίνουμε τόσο νωρίς... Τα ψαράκια τι μέγεθος έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 25 Απριλίου 2014 Author #9 Share 25 Απριλίου 2014 Απο 100 λιτρα μεταφερθηκαν σε 200 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Απριλίου 2014 #10 Share 26 Απριλίου 2014 Τα λίτρα είναι πολύ καλά. Το πιο πιθανό είνια να μην χρειαζόταν να τα μεταφέρεις αλλά αφού έγινε δεν πειράζει. Να ξέρεις οτι είναι ψάρια που γεννάνε πολύ συχνά και αρκετά ψαράκια κάθε φορά. Οπότε μην αγχώνεσαι να "βγάλεις" γέννα φίλε μου. Άσε την φύση να κάνει την δουλειά της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 26 Απριλίου 2014 Author #11 Share 26 Απριλίου 2014 Εχεις δικιο..Στην επομενη γεννα δεν θα τα πειραξω..Απλα για πρωτη φορα αγχωθηκα λιγο..Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σας παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Απριλίου 2014 #12 Share 27 Απριλίου 2014 Επλίζω να πάνε όλα καλά φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 27 Απριλίου 2014 Author #13 Share 27 Απριλίου 2014 Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 21 Μαίου 2014 Author #14 Share 21 Μαίου 2014 (edited) Ενα βιντεο απο την πρωτη γεννα! Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2014 - Kouklogiannos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouklogiannos 21 Μαίου 2014 Author #15 Share 21 Μαίου 2014 Aκυρο δεν ανεβαινει το βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος