NikolasB 17 Απριλίου 2014 #1 Share 17 Απριλίου 2014 Παιδια εχω διαβασει οτι πρεπει να δινουμε βρασμενα λαχανικα στα χρυσοψαρακια μας ...Ποση ωρα τα βραζουμε και τι αλλη επεξεργασια χρειαζονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 17 Απριλίου 2014 #2 Share 17 Απριλίου 2014 τα αφηνουμε περιπου 2-3 λεπτα , αφοτου εχει ξεκινησει ο βρασμος τους, καποια (οπως πχ. το λαχανο, καροτο κ.α) θελουν περισοτερο βρασιμο για να μαλακωσουν.. το σπανακι ή το μαρουλι θελουν 2 με 3 λεπτα οπως ειπα, αφου εχουν ξεκινησει να βραζουν. δεν χρειαζονται αλλη επεξεργασια, απλα τα πλενεις μετα στη βρυση για να κρυωσουν και τα κοβεις σε μικρα κομματακια, τοσο ωστε να χωρανε ανετα στο στομα του ψαριου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 17 Απριλίου 2014 Author #3 Share 17 Απριλίου 2014 ευχαριστω tsala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος