linglong 16 Απριλίου 2014 #1 Share 16 Απριλίου 2014 ξερει καποιος να μου πει ,αν τα συγγεκριμενα ψαρια αρεσκοντε σε μεγαλη Η μικρη ροη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 16 Απριλίου 2014 Author #2 Share 16 Απριλίου 2014 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Απριλίου 2014 #3 Share 22 Απριλίου 2014 Tα ψαρια αυτα ζουν σε ποταμια με χαμηλη ροη που χυνονται σε ποταμια με δυνατοτερη ροη! Οποτε οπως καταλαβες δεν εχουν προβλημα! Οταν λεμε ομως χαμηλη ροη δεν εννοουμε στασιμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 22 Απριλίου 2014 Author #4 Share 22 Απριλίου 2014 ευχαριστω sturm,και γω σε κατι τετοιο κατεληξα μετα απο το αναλογο ψαξιμο στο νετ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 22 Απριλίου 2014 #5 Share 22 Απριλίου 2014 εγω τα συγκεκριμενα ψαρακια τα ειχα με αρκετα καλη ροη(οχι να γινεται πληντυριο) και δεν ειχα κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Απριλίου 2014 #6 Share 22 Απριλίου 2014 Γιατί σε προβληματίζει η ροή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 23 Απριλίου 2014 Author #7 Share 23 Απριλίου 2014 εγω τα συγκεκριμενα ψαρακια τα ειχα με αρκετα καλη ροη(οχι να γινεται πληντυριο) και δεν ειχα κανενα προβλημα! δεν τα εχεις αλλο τα convict? κριμα ,ειναι ομορφα ψαρια.....τα θεματα σου με τα συγκεκριμενα ψαρια ,με βοηθησαν πολυ ............ Γιατί σε προβληματίζει η ροή; οχι τιποτα ιδιαιτερο θεοδωρε........απλα μιας και η ροη ειναι κατι σχετικα ευκολο να προσφερουμε στα ψαρια,σκευτηκα να τους το προσφερω!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 23 Απριλίου 2014 #8 Share 23 Απριλίου 2014 δεν τα εχεις αλλο τα convict? κριμα ,ειναι ομορφα ψαρια.....τα θεματα σου με τα συγκεκριμενα ψαρια ,με βοηθησαν πολυ ............ οχι τιποτα ιδιαιτερο θεοδωρε........απλα μιας και η ροη ειναι κατι σχετικα ευκολο να προσφερουμε στα ψαρια,σκευτηκα να τους το προσφερω!!!!!!!!!!!! οχι δεν τα εχω,τα χαρισα σε ενα φιλο για το λογο οτι ηθελα να ασχοληθω με τα σκαλαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος