lkastritis 15 Απριλίου 2014 #1 Share 15 Απριλίου 2014 Καλησπερα! Αναβοντας τα φωτα σημερα στο 60αρι φυτεμενο μου, ειδα αυτο στην φωτογραφια.. τι ειναι και πως μπορει ενα εντομο να βγει στο ενυδριο? Τι να το κανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Απριλίου 2014 #2 Share 15 Απριλίου 2014 Ειναι ζωντανο; Εγω το βλεπω ανασκελα ή μου φαινεται; Εχεις ανοιχτο καπακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #3 Share 15 Απριλίου 2014 Ειναι ολοζοντανο.. κολυμπαει κανονικα το καπακι ειναι κλειστο και το ενυδριο ειναι στο δωματιο μου. Δεν εχουνε προσβαση εντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astaroth 15 Απριλίου 2014 #4 Share 15 Απριλίου 2014 O.o 10 χρόνια έχω ενυδρεία τέτοιο πράγμα δεν έχω δει χαχαα πας για νόμπελ φίλε! χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #5 Share 15 Απριλίου 2014 Φοβαμαι για Την σωματικη μου ακαιραιοτητα? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #6 Share 15 Απριλίου 2014 Χαχαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Απριλίου 2014 #7 Share 15 Απριλίου 2014 Για αρχη το τραβας βιντεο και το ποσταρεις εδω μπας και παρεις το νομπελ! Μετα το βγαζεις και παρακολουθεις το ενυδρειο μηπως εχει αφησει και αβγα! Επισης κοιτα απο που μπορει να εχει προσβαση! Τι μεγεθος ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #8 Share 15 Απριλίου 2014 (edited) Χαχαχαχα οκ ..να το βγαλω απο το ενυδριο να το βαλω που? Λεω να το πεθανω.. μεγεθος σφυγκας μεγαλης Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2014 - lkastritis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 15 Απριλίου 2014 #9 Share 15 Απριλίου 2014 ωρε φίλε τι τερας ειναι αυτο????????? Εγω αμα εβλεπα τετοιο πραγμα στο ενυδρείο παίζει και να μην ξαναέμπαινα στο δωμάτιο .......τι είπες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!! Για να μην σε αγχωνουμε και μεις τζάμπα ελπίζω κανενας παλιός στο χόμπυ να σε βοηθησει και ελπίζω να μην είναι κατι ανησυχητικό!!!! Τα ψάρια όταν το βλέπουν τι κανουν???? Δεν εχουν πηδήξει ακόμη έξω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #10 Share 15 Απριλίου 2014 Ρε φιλε θα νοικοιασω διαμερισμα μαλλον .. το κοιτανε καλα καλα τα ψαρια και οι γαριδες.. εξωγιηνος θα νομιζουν οτι ειναι... παντως δεν υπαρχει καμια επιθετικη συμπεριφορα στο ενυδριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2014 #11 Share 15 Απριλίου 2014 Βγαλτο και δες αμα ζει εκτος νερου.η φερτο σπιτι να του κανουμε αναλυση χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Απριλίου 2014 #12 Share 15 Απριλίου 2014 Βγαλτο γιατι αν σβησουν τα φωτα αντε να το βρεις μετα Προσεκτικα με 2 αποχες μη σου φυγει και τρεχεις........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 15 Απριλίου 2014 #13 Share 15 Απριλίου 2014 Ρε φιλε θα νοικοιασω διαμερισμα μαλλον .. το κοιτανε καλα καλα τα ψαρια και οι γαριδες.. εξωγιηνος θα νομιζουν οτι ειναι... παντως δεν υπαρχει καμια επιθετικη συμπεριφορα στο ενυδριο Το εχεις παρακολουθησει καθολου?? Τι κανει μεσα στο ενυδρείο?? κοβει βόλτες, τρώει.....τι κάνει? Δεν το πιανεις να το βάλεις σε καμιά καραντίνα λεω εγώ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #14 Share 15 Απριλίου 2014 Χααχ δεν μπορω με τα csi πια...δεν κανει τιποτα... καθετε και περιμενει.. τωρα τι περιμενει δεν ξερω.. μπορει να σχεδιαζει τιποτα... χαχαχ τωρα αμα το σκουντιξω με κανα κονταρι πεταγετε και τρεχει φυρω γυρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Απριλίου 2014 #15 Share 15 Απριλίου 2014 Το βιντεο μην ξεχάσεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 15 Απριλίου 2014 #16 Share 15 Απριλίου 2014 πσσσσ μεζεδακι για κυχλιδες οτι πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Απριλίου 2014 #17 Share 15 Απριλίου 2014 Ρε βγαλτο μη με μεγαλωσει και γινει οντως ο γκοτζιλα! Τι ψαρια εχεις μεσα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 15 Απριλίου 2014 #18 Share 15 Απριλίου 2014 Χααχ δεν μπορω με τα csi πια...δεν κανει τιποτα... καθετε και περιμενει.. τωρα τι περιμενει δεν ξερω.. μπορει να σχεδιαζει τιποτα... χαχαχ τωρα αμα το σκουντιξω με κανα κονταρι πεταγετε και τρεχει φυρω γυρω. Πρόσεχε μη φάει το κοντάρι....!!!! Πυροβόλησέ το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2014 #19 Share 15 Απριλίου 2014 πσσσσ μεζεδακι για κυχλιδες οτι πρεπει χαχαχαχα ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 15 Απριλίου 2014 #20 Share 15 Απριλίου 2014 και γαμο το μεζεδακι για oscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #21 Share 15 Απριλίου 2014 Νεον και αρλεκινους εχω. Θα το βγαλω μολις παω σπιτι. Αν δεν το χει φαει και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 15 Απριλίου 2014 Author #22 Share 15 Απριλίου 2014 Νεον και αρλεκινους εχω. Θα το βγαλω μολις παω σπιτι. Αν δεν το χει φαει και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2014 #23 Share 15 Απριλίου 2014 μπορεις να το ποιασει σε μια καλυτερη ποζα ή και βιντεακι ακομα καλυτεραα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2014 #24 Share 15 Απριλίου 2014 καποιο ειδος larvae μηπως ειναι ,οπως λεει ενα ς καλος παλιος φιλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 16 Απριλίου 2014 Author #25 Share 16 Απριλίου 2014 λογικα κατι σαν προνυμφη ειναι... πως βγηκε στο ενυδριο ομως? απο εχθες το εχω χασει δεν το βλεπω πουθενα.. λετε να σκαβει μεσα στο χωμα? Πριν κατι μερες μου πεθενανε ψαρια συνεχεια χωρις λογο.. μπορει να πειναγε ο κυριος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος