Sturm 15 Απριλίου 2014 #1 Share 15 Απριλίου 2014 Καλημερα σε ολο το φορουμ! Φετος το Πασχα απο απογευμα Μ. Τεταρτης θα βρισκομαι στον Μυτηκα Αιτολωκαρνανιας για τις γιορτες! Οποιος φιλος θελει και βρισκεται κοντα ας ερθει να πιουμε ενα καφεδακι και να μιλησουμε για το αγαπημενο μας χομπι και οχι μονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 #2 Share 15 Απριλίου 2014 Πολύ καλή η ιδέα σου, μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 16 Απριλίου 2014 #3 Share 16 Απριλίου 2014 Θοδωρή, όταν ήμουν μικρή έκανα διακοπές εκεί δίπλα στο χωριό της μαμάς μου !!! Είσαι φιλοξενούμενος ή ντόπιος? Το χωριό μου λέγεται Βασιλόπουλο και είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Αστακό.... Ρε μικρός που είναι ο κόσμος.... Καλό Πάσχα να έχουμε με υγεία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Απριλίου 2014 Author #4 Share 17 Απριλίου 2014 (edited) Η συζυγος ειναι απο δω! Αλλα δεν βλεπω κινηση! Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Απριλίου 2014 #5 Share 17 Απριλίου 2014 Η συζυγος ειναι απο δω! Αλλα δεν βλεπω κινηση!Αν μας καλεσεις θα δεις κίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Απριλίου 2014 #6 Share 17 Απριλίου 2014 Αν μας καλεσεις θα δεις κίνηση Τι εννοεις Ηλια?Να μας καλεσει σπιτι του με αρνια στις σουβλες??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 18 Απριλίου 2014 #7 Share 18 Απριλίου 2014 Εννοείται τι άλλο ! Βάζει διαμονή αρνί + κοκορέτσι Και εμείς βενζίνες διόδια και του κερνάμε τους καφέδες που θα πιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Απριλίου 2014 Author #8 Share 18 Απριλίου 2014 Αν δεν βαροεσται ελατε.Μετα χαρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 18 Απριλίου 2014 #9 Share 18 Απριλίου 2014 Μακαρι να μπορουσαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος