xrys24 14 Απριλίου 2014 #1 Share 14 Απριλίου 2014 Καλησπερα φιλοι μου πηρα ενα ενυδρειο μεταχειρισμενο το οποιο τωρα ειναι φυτεμενο.Εχει φωτιστικο σαν τις jewel οπου πανω σε αυτο εχω προσθεση αλλες 2 λαμπες 30βατ grow lux.Το κακο βεβαια ειναι οτι αχω αλγες κ ανακαληψα οτι αυτος που το ειχε ηταν θαλασσινο,λαθος μου απο την αρχη που το εστηνα κ δεν το ειδα!Τωρα πηγα σημερα σε μαγαζι με ηλεκτρολογικα κ πηρα 2 λαμπες 18βατ φιλιπς 4000κ θα σας δωσω λινκ να μου πειτε γνωμες αν ειναι καλες κ ειναι καλος συνδιασμος με τις grow lux.. http://www.zoolight.pl/product-eng-62-18W-60cm-PHILIPS-MASTER-TL-D-840-4000K.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Απριλίου 2014 #2 Share 14 Απριλίου 2014 Μια χαρά ειναι , εγω χρησιμοποιω απλές λάμπες φθορισμου, osram ή philips , βασικά οτι βρω απο 4000 εως 8000κ . To καλυτερο ειναι να κάνεις συνδυασμο απο διάφορες. Τι αλγη σου βγήκε ? Δεν νομιζω να ειναι απο τον φωτισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 14 Απριλίου 2014 Author #3 Share 14 Απριλίου 2014 Νηματοειδης κ hair Νικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος