montiliani 12 Μαίου 2015 Author #51 Share 12 Μαίου 2015 να εισαι καλα φιλε tasso τα καλυτερα ευχομαι και για το δικο σου νεο αποκτημα χτες ειχα την τυχει να ερθει απτο σπιτι για καφε ψαροκουβεντα και πολλες πολλες φωτογραφιες ο Δημητρης(dimtsok) και επιτελους να βγαλει καποιες φωτο τις προκοπης ετσι για να εχω να θυμαμαι το κυβακο μου..και καποιες για να κανω την παρουσιαση στο νεο ενυδρειο εκτος απο ενα μεγαλο ευχαριστω του οφειλω και ενα μεγαλο respect για την υπομονη και την πορωση του με το αθλημα ενυδρειο και φωτογραφια.... και παλι σε ευχαριστω!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 12 Μαίου 2015 #52 Share 12 Μαίου 2015 να εισαι καλα φιλε tasso τα καλυτερα ευχομαι και για το δικο σου νεο αποκτημα χτες ειχα την τυχει να ερθει απτο σπιτι για καφε ψαροκουβεντα και πολλες πολλες φωτογραφιες ο Δημητρης(dimtsok) και επιτελους να βγαλει καποιες φωτο τις προκοπης ετσι για να εχω να θυμαμαι το κυβακο μου..και καποιες για να κανω την παρουσιαση στο νεο ενυδρειο εκτος απο ενα μεγαλο ευχαριστω του οφειλω και ενα μεγαλο respect για την υπομονη και την πορωση του με το αθλημα ενυδρειο και φωτογραφια.... και παλι σε ευχαριστω!!! Χρήστο χάρηκα πάρα πολύ που τα είπαμε από κοντά και είδα και τα ενυδρεία σου.....και που είσαι, ανέβασε και καμιά άλλη φωτό, μόνο με δύο θα τη βγάλουμε??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Μαίου 2015 #53 Share 13 Μαίου 2015 Μπραβο και στους δυο παιδια Δημητρη εχεις γινει ο επισημος και ικανοτατος φωτογραφος του ΑΖ! Χρησταρα καλα το μικρο ηταν απο τους πιο ομορφους κυβους που εχω δει ποτε Συγχαρητηρια που καταφερες να το κανεις ετσι φιλε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος