xrys24 15 Ιουλίου 2014 Author #26 Share 15 Ιουλίου 2014 Μια ψυχη εκανε παραπονο για την αναληση της φοτο!Παμε λιγο καλητερα! Ευχαριστω παιδια!Σταματη δεν ειναι μονο η μπουκαλα,εχω κ καλο δασκαλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιουλίου 2014 #27 Share 15 Ιουλίου 2014 Μιχαλη,πολυ ωραιο φιλε,ζουγκλα! Να σου πω,πανω στη ριζα εχεις βαλει riccia η εγω κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 15 Ιουλίου 2014 Author #28 Share 15 Ιουλίου 2014 Μιχαλη,πολυ ωραιο φιλε,ζουγκλα! Να σου πω,πανω στη ριζα εχεις βαλει riccia η εγω κανω λαθος? Riccia ειναι φιλος κ εχει φουντωσει αρκετα κ γρηγορα,8α την αφησω να φουντωσει πολυ για να εχω για το νεο που θα στεισω σε κανα μηνα..βασικα σε αυτο μεγαλωνω ριζες για το νεο γιαυτο ειναι ψιλοζουγκλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 15 Ιουλίου 2014 Author #29 Share 15 Ιουλίου 2014 Ρε Μιχάλη γράψε ότι έβαλες μπουκάλα CO2. Θα βλέπει κανείς τις φωτογραφίες και θα λέει πόσο καλή δουλειά κάνει το ζαχαρόνερο. Όσο αναφορά την ρίζα ,απαπα χάλια είναι να την βγάλεις αμέσως και να μου την στείλεις με το βαπόρι, σήμερα κιόλας !!! Ζούγκλα, κουκλάκι το έχεις !!!!!!!! Σταματη ειδες την marsilea σου?κ πισω αριστερα ειναι το stargrass!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιουλίου 2014 #30 Share 15 Ιουλίου 2014 Riccia ειναι φιλος κ εχει φουντωσει αρκετα κ γρηγορα,8α την αφησω να φουντωσει πολυ για να εχω για το νεο που θα στεισω σε κανα μηνα..βασικα σε αυτο μεγαλωνω ριζες για το νεο γιαυτο ειναι ψιλοζουγκλα! Ρε συ,πως την εχεις στερεωσει?Εγω την ειχα δεσει πανω στο ξυλο αλλα η ατιμη δεν πιανει με τιποτα,καθε μερα εβλεπα και απο λιγο στην επιφανεια μεχρι που μου εσπασε τα νευρα και την ξηλωσα. Παντως να ξερεις οτι δεν ριζωνει αυτο το φυτο,πρεπει να εχεις το νου σου μη σου φυγει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 15 Ιουλίου 2014 Author #31 Share 15 Ιουλίου 2014 (edited) Ρε συ,πως την εχεις στερεωσει?Εγω την ειχα δεσει πανω στο ξυλο αλλα η ατιμη δεν πιανει με τιποτα,καθε μερα εβλεπα και απο λιγο στην επιφανεια μεχρι που μου εσπασε τα νευρα και την ξηλωσα. Παντως να ξερεις οτι δεν ριζωνει αυτο το φυτο,πρεπει να εχεις το νου σου μη σου φυγει. Την εδεσα με πετονια καλα ενα με το ξυλο ειχε γινει ,μετα βγαινει κ φουντωνει μονη της,δεν με ταλεπορισε..καποια που βρησκω στην επιφανεια κατα καιρους ειναι απο τα σαε αμα ξεχασω να τους ριξω ταμπλετα.. Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2014 - xrys24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιουλίου 2014 #32 Share 15 Ιουλίου 2014 Μωρε και εγω ετσι το εκανα αλλα δεν επιανε με τιποτα γιατι δεν βγαζει ριζες αυτο το φυτο.Το ξυλωσα και ησυχασα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 15 Ιουλίου 2014 Author #33 Share 15 Ιουλίου 2014 Ωραιο φυτο..στην φοτο εκει που το βλεπεις μπορει να ειναι κ 5 ποντους πανω απο το δεσιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Ιουλίου 2014 #34 Share 23 Ιουλίου 2014 Εντυπωσιακό το ενυδρείο εξαιτίας της φοβερης ανάπτυξης των φυτών σου! Κατά την γνώμη μου θα ήθελε ένα συμάζεμα! Αλλά αφού στην ουσία το έχεις για φυτώριο είναι ΟΚ. Τι φωτισμό έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 24 Ιουλίου 2014 Author #35 Share 24 Ιουλίου 2014 Εντυπωσιακό το ενυδρείο εξαιτίας της φοβερης ανάπτυξης των φυτών σου! Κατά την γνώμη μου θα ήθελε ένα συμάζεμα! Αλλά αφού στην ουσία το έχεις για φυτώριο είναι ΟΚ. Τι φωτισμό έχεις; Εχω 2 τ8 60cm philips 840 k 2 τ8 80cm sylvania growlux συνολο 90watt περιπου 1 watt ανα λιτρο.. Να σαι καλα ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος