Safarpn 16 Μαίου 2014 #101 Share 16 Μαίου 2014 Κωστή πολυ ωραιο και θα γίνει ακόμα πιο κουκλί οταν φουντώσουν τα φυτά φιλαράκι!!! Τη moss στην τελευταία φωτογραφία την έχεις τοποθετήσει τέλεια πάνω στο ξύλο. Με τι την έδεσες; Καλη συνέχεια και αναμένουμε καινούριες φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 16 Μαίου 2014 #102 Share 16 Μαίου 2014 Πολύ πολύ όμορφο Κώστα! Αλλά και πολύ υπομονή ρε φίλε! Ξέρω πως το χόμπι μας είναι της υπομονής, αλλά και τέσσερις μήνες για να γεμίσουν με φυτά 35 λίτρα! Χαρά στο κουράγιο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Μαίου 2014 #103 Share 16 Μαίου 2014 Πολύ πολύ όμορφο Κώστα! Αλλά και πολύ υπομονή ρε φίλε! Ξέρω πως το χόμπι μας είναι της υπομονής, αλλά και τέσσερις μήνες για να γεμίσουν με φυτά 35 λίτρα! Χαρά στο κουράγιο σου! XAXAXA, δεν ειναι το emersed αυτο... Κωστη πια φυτά θέλείς αναγνώριση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 16 Μαίου 2014 #104 Share 16 Μαίου 2014 Ουπς! Ναι ρε συ, δίκιο έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαίου 2014 Author #105 Share 16 Μαίου 2014 Πολύ πολύ όμορφο Κώστα! Αλλά και πολύ υπομονή ρε φίλε! Ξέρω πως το χόμπι μας είναι της υπομονής, αλλά και τέσσερις μήνες για να γεμίσουν με φυτά 35 λίτρα! Χαρά στο κουράγιο σου! Μπερδευεσαι Θοδωρα..αχαχααχαχαχαχ.Αυτο ειναι αλλο ενυδρειακι. Αυτο που εκανα emersed εχει γεμισει και τρεχει κανονικα και με ψαρια μεσα. Ευχαριστω φιλε XAXAXA, δεν ειναι το emersed αυτο... Κωστη πια φυτά θέλείς αναγνώριση? Νικολα,θελω να μου πεις αυτο το φουντωτο κοκκινο δεξια,το φουντωτο πρασινο πισω απο το ξυλο (αν το βλεπεις ),κατι θαμνακια καφε-κοκκινα,αυτο που ειναι αριστερα διπλα στη ριζα και το πισω δεξια το κοκκινο (αυτο παιζει να ειναι και rottala) Παναγιωτη,ευχαριστω φιλε! Την mini riccia την εχω πιασει με πετονια πανω στο ξυλο,στις πετρες δεν την εχω δεσει καθολου οπως και την fissidens στη δεξια μπροστα πετρα.Εγινε ετσι ωραια γιατι το ειχα ενα μηνα χωρις νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Μαίου 2014 #106 Share 16 Μαίου 2014 Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Μαίου 2014 Author #107 Share 16 Μαίου 2014 Ναι ρε Νικολα αυτα ειναι!Καλα εγω νομιζα οτι η blyxia ειναι πρασινη,γι αυτο μπερδευτικα. Ειναι αλλο ενα ακομα φουντωτο πρασινο στην πισω αριστερη γωνια,πισω απο την ριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Μαίου 2014 #108 Share 16 Μαίου 2014 (edited) Κανονικα πρασινη ειναι η blyxa ,αλλα σε υψηλό φωτισμό και χαμηλα νιτρικα κοκκινιζει... Πρασινο και φουντοτο ε? Πρεπει να λες το Ceratopteris thalictroidesς... Την LOBELIA CARDINALIS την έβαλες? ή την μπερδεψες με την μασριλεα.. Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 17 Μαίου 2014 #109 Share 17 Μαίου 2014 Κουκλι Κωστα! Φτου φτου! Τι ειπαμε οτι θα βαλεις μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαίου 2014 Author #110 Share 17 Μαίου 2014 Κανονικα πρασινη ειναι η blyxa ,αλλα σε υψηλό φωτισμό και χαμηλα νιτρικα κοκκινιζει... Πρασινο και φουντοτο ε? Πρεπει να λες το Ceratopteris thalictroidesς... Την LOBELIA CARDINALIS την έβαλες? ή την μπερδεψες με την μασριλεα.. Δεν ειναι η ceratopteris Νικο,αυτη δεν την εβαλα.Ειναι ενα πρασινο φουντωτο,με λεπτο φυλλωμα σαν βελονα. Την lobelia ε?Ειχες στειλει και τετοιο?Δεν το εβαλα μαλλον.. Κουκλι Κωστα! Φτου φτου! Τι ειπαμε οτι θα βαλεις μεσα? Ευχαριστω Μαιρη. Γαριδες θα βαλω σ αυτο το ενυδρειακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 17 Μαίου 2014 #111 Share 17 Μαίου 2014 Πολυ ομορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαίου 2014 Author #112 Share 17 Μαίου 2014 Πολυ ομορφο! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seadog 17 Μαίου 2014 #113 Share 17 Μαίου 2014 ωραιος ο Κωστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαίου 2014 Author #114 Share 17 Μαίου 2014 Ευχαριστω ρε Γιωργη!Αντε υπομονη και με το δικο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Μαίου 2014 Author #115 Share 17 Μαίου 2014 Ρε συ Νικο,αυτο που σου λεω το φουντωτο,μηπως ειναι το Pogostemon erectus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Μαίου 2014 #116 Share 17 Μαίου 2014 Ρε συ Νικο,αυτο που σου λεω το φουντωτο,μηπως ειναι το Pogostemon erectus ? Ναι σου ειχα βάλει και απο αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Μαίου 2014 Author #117 Share 18 Μαίου 2014 Ναι σου ειχα βάλει και απο αυτο... Ε αυτο ειναι τοτε 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαίου 2014 Author #118 Share 25 Μαίου 2014 Το ενυδρειακι παει μια χαρα και τα φυτα αρχισαν να παιρνουν τα πανω τους! Ειδικα η riccia εχει οργιασει! Φωτογραφιες αυριο που θα αναψουν τα φωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Μαίου 2014 #119 Share 26 Μαίου 2014 Για να δούμε τί έχει γίνει! Πότε με το καλό θα μπούν οι γαριδούλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2014 Author #120 Share 26 Μαίου 2014 Μαιρη,πιστευω οτι την αλλη εβδομαδα θα τις εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Μαίου 2014 #121 Share 26 Μαίου 2014 Με το καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2014 Author #122 Share 26 Μαίου 2014 Ευχαριστω Μαιρη.Πρεπει να προλαβω να τις παρω πριν πιασουν οι ζεστες γιατι μετα θα εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Μαίου 2014 #123 Share 26 Μαίου 2014 Δεν το νομίζω... Βρε σου πέταξε καμια άλγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2014 Author #124 Share 26 Μαίου 2014 Δεν το νομίζω... Βρε σου πέταξε καμια άλγη? Τι δεν νομιζεις? Η μονη αλγη που εχει βγει ειναι καφε στην αμμο,τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Μαίου 2014 #125 Share 26 Μαίου 2014 Πλακα κάνω, πως το βλέπεις εχει στρωθει? Εχεις βάλει τπτ σαλιγκαρια για να παρακολουθεις? Αν σου πεταξε καφε, μια χαρά ειναι ... οι υπόλοιπες μην βγουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος