paris soroni 9 Απριλίου 2014 #1 Share 9 Απριλίου 2014 Παιδια καλημερα μολις παρελαβα τα τεστ που παρειγγειλα τα εκανα και εχω πανικοβληθει Kh12 No3 20 Τι κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleri14 9 Απριλίου 2014 #2 Share 9 Απριλίου 2014 (edited) Τον σταυρο σου!! ειναι και αγιες μερες! Αλλαγη νερου σιγουρα και θα σου πουν και οι ειδικοι οταν το διαβασουν γιατι δε ξερω για ποιο απ τα ενυδρεια σου μιλας. Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2014 - Aleri14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasXatz 9 Απριλίου 2014 #3 Share 9 Απριλίου 2014 μη κάνεις τίποτα. ..τα ψάρια σου είναι εντάξει. .?το ενυδρείο σου είναι πολύ καινούργιο. .μην κάνεις καμιά αλλαγή νερού. .αφησε το ωριμάσει. ..ξέρεις πόσο είναι το δικό μου NO3 ? 50-100...!!!μην πλακωνεσαι στα τεστ...αν τα ψάρια σου είναι εντάξει μην κάνεις τίποτα. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 9 Απριλίου 2014 Author #4 Share 9 Απριλίου 2014 Τα ψαρακια μου ειναι ζωηρα και τρωνε και ολες οι υπολοιπες μετρησεις ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 9 Απριλίου 2014 #5 Share 9 Απριλίου 2014 (edited) Δεν είναι άσχημες οι μετρησεις σου,έχεις κοράλλια μέσα; Άλλες μετρησεις; Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2014 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 9 Απριλίου 2014 Author #6 Share 9 Απριλίου 2014 Εχω 3 κοραλια αλατοτητα 1025 Νιτρικα 0 Αμμωνια <0.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος