Δίας 9 Απριλίου 2014 #26 Share 9 Απριλίου 2014 και τι φοβάσαι?????? μήπως φύγουμε από τις 9?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! χαχαχαχα Ρε καλως τον...........που εισαι εσυ;;;;ζεις;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Απριλίου 2014 #27 Share 9 Απριλίου 2014 Λογικά θα είμαι και εγώ. Θοδωρήήήήήήή θα καταφέρουμε να βρεθούμε?? Εννοειται! Εκει θα μαι. Μέσα και εγώ. Όσοι δεν με ξέρετε θα είμαι αυτός που δεν θα έχει μπλουζάκι Aquazone ( σπόντα ) Πολλοι δεν εχουν μπλουζακι Aquazone ( διπλη σποντα )!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Απριλίου 2014 #28 Share 9 Απριλίου 2014 Ρε καλως τον...........που εισαι εσυ;;;;ζεις;;;;; Αναστήθηκα πριν το Σάββατο του Λαζάρου Στράτε....... I'll be there και θα σε περιμένω αν προλάβεις να έρθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Απριλίου 2014 #29 Share 9 Απριλίου 2014 (edited) μαλλον και εγω θα ερθω.. Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2014 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Απριλίου 2014 #30 Share 10 Απριλίου 2014 Εννοειται! Εκει θα μαι. Πολλοι δεν εχουν μπλουζακι Aquazone ( διπλη σποντα )!!!!!! Κοιτα, περιμενουμε την καινουργια καλοκαιρινη κολεξιον. Αλλα εχουμε ενα θεμα, ο καλλιτεχνης δεν εχει σκεφθει ακομα το σχεδιο για να βγαλει το πατρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 10 Απριλίου 2014 #31 Share 10 Απριλίου 2014 (edited) και τι φοβάσαι?????? μήπως φύγουμε από τις 9?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! χαχαχαχα Οκ τότε μέσα και εγώ Όσο αφορά τα μπλουζάκια μπορεί κάποιος αν θέλει να τυπώσει δικό του ??? Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2014 - argirisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Απριλίου 2014 #32 Share 11 Απριλίου 2014 Μάλλον θα έλθω και εγω, καλα να είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 12 Απριλίου 2014 #33 Share 12 Απριλίου 2014 Καλημέρα φίλοι τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να έχω 3-4 ξύλα όχι μεγάλα μικρά αλλά όμορφα λέω να τα φέρω να τα δώσω σε κάποιους που τα χρειάζονται ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 12 Απριλίου 2014 #34 Share 12 Απριλίου 2014 Αν κάποιος έχει Pogostemon helferi θα ήθελα να αγοράσω μερικές ρίζες αν τις φέρει στην συνάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 12 Απριλίου 2014 #35 Share 12 Απριλίου 2014 κρίμα αλλά δεν θα μπορέσω... μέχρι την επόμενη λοιπόν.. καλά να περάσετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Απριλίου 2014 #36 Share 12 Απριλίου 2014 Να κανω τωρα εγω την διαφορα Εγω κατα 90% θα ερθω Για να δουμε ποιοι θα ερθουν Επισης θα μπορεσω να φερω μερικα φραγκακι μαζι μου οποιος θελει ας μου στειλει Και φυσικα οποιο φραγκ ευπροσδεκτο Εχω μεινει μερικα φραγκακια απο xenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Απριλίου 2014 #37 Share 12 Απριλίου 2014 Να κανω τωρα εγω την διαφορα Εγω κατα 90% θα ερθω Για να δουμε ποιοι θα ερθουν Επισης θα μπορεσω να φερω μερικα φραγκακι μαζι μου οποιος θελει ας μου στειλει Και φυσικα οποιο φραγκ ευπροσδεκτο Εχω μεινει μερικα φραγκακια απο xenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 12 Απριλίου 2014 #38 Share 12 Απριλίου 2014 μαλλον θα ερθω και θα φερω κατι λαμπες και πετρες λαβας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 12 Απριλίου 2014 #39 Share 12 Απριλίου 2014 Δεν θα μπορέσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 12 Απριλίου 2014 #40 Share 12 Απριλίου 2014 Θα σας δώ το βράδυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 12 Απριλίου 2014 #41 Share 12 Απριλίου 2014 Αν έχει κανείς κλαδεματάκια και δεν ξέρει τί να τα κάνει καλοδεχούμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 12 Απριλίου 2014 #42 Share 12 Απριλίου 2014 Θα είμαι στην συνάντηση μετά απο πολύ καιρό και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 12 Απριλίου 2014 #43 Share 12 Απριλίου 2014 Να περάσετε όμορφα, όπως πάντα! Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ αυτή τη φορά αλλά θυσιάζω την ψαροσυνάντηση για να στήσω το φίλτρο και τον καταρράκτη. Ελπίζω να τα πούμε στην επόμενη συνάντηση ή σε αυτή στο Ίλιον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 12 Απριλίου 2014 #44 Share 12 Απριλίου 2014 Θα γινω αυτος που θα θυμιζει τις επετειους και τις συνανησεις!! Πιανεται για θεση διευθηντη( Ελληναρας) και δινει και μορια (3) :D Ωραια,4 οκτωμβριου μπορεις σε παρακαλω να μου θυμιζεις την επετειο γαμου μου,να γλιτωνω την παντοφλα? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Απριλίου 2014 #45 Share 12 Απριλίου 2014 (edited) Να περάσετε όμορφα, όπως πάντα! Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ αυτή τη φορά αλλά θυσιάζω την ψαροσυνάντηση για να στήσω το φίλτρο και τον καταρράκτη. Ελπίζω να τα πούμε στην επόμενη συνάντηση ή σε αυτή στο Ίλιον! Ωραια η συναντηση στο Ιλιον αλλα ας μην ξεχναμε και την επισημη συναντηση μας καθε δευτερο Σαββατο! Σημερα ημασταν λιγοι! Καλοι μεν αλλα λιγοι! Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Απριλίου 2014 #46 Share 12 Απριλίου 2014 Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα Θοδωρη............... Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 13 Απριλίου 2014 #47 Share 13 Απριλίου 2014 Παιδιά μόλις μπήκα σπίτι μια χαρά τα είπαμε και ήπιαμε ! Φίλε μου Παναγιώτη με το που μπήκα στο μαγαζί ο Θοδωρής μου είπε πως πριν λίγο είχες φύγει θα κανονίσουμε να πιούμε δισκοκαφέ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Απριλίου 2014 #48 Share 13 Απριλίου 2014 Για εμένα πρέπει να σταματήσουν τα παρακλάδια τον συναντήσεων γιατί γίνεται διασπορά πρέπει η συνάντηση να είναι μία! Διαφορετικά να κάνει ο καθένας μια συνάντηση σπίτι του και να μην έχουμε την καθιερωμένη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 13 Απριλίου 2014 #49 Share 13 Απριλίου 2014 Για εμένα πρέπει να σταματήσουν τα παρακλάδια τον συναντήσεων γιατί γίνεται διασπορά πρέπει η συνάντηση να είναι μία! Διαφορετικά να κάνει ο καθένας μια συνάντηση σπίτι του και να μην έχουμε την καθιερωμένη!+1 Θα χαθεί η μαγεία του ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Απριλίου 2014 #50 Share 13 Απριλίου 2014 Η συναντήσεις γίνονται ανέκαθεν σε ένα συγκεκριμένο μέρος δεν γίνεται να έχει μέσα στο μήνα 3 συναντήσεις στην Αττική έτσι ο καθένας κάνει επιλογή και δυμιουργουνται παρεακια αντί να είμαστε όλοι μαζί μια παρέα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος