johnb 8 Απριλίου 2014 #1 Share 8 Απριλίου 2014 (edited) εχω γεμισει αυγουλακια helena...ποτε θα βγουν απο τον σακο τους??Ξερει κανεις? Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2014 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Απριλίου 2014 #2 Share 8 Απριλίου 2014 Μπορεί και ποτέ. Εγω τα είχα στο ενυδρειο μου 4 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2014 #3 Share 8 Απριλίου 2014 εχω γεμισει αυγουλακια helena...ποτε θα βγουν απο τον σακο τους??Ξερει κανεις? Μας βάζεις μια φωτογραφία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 8 Απριλίου 2014 Author #4 Share 8 Απριλίου 2014 (edited) Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2014 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Απριλίου 2014 #5 Share 8 Απριλίου 2014 Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος μαλλον δεν ειναι αυγα απο χελενα αυτα.Απ οτι ξερω τα χελενα αφηνουν τα αυγα τους μεσα στο χαλικι και τα μικρα βγαινουν απο εκει οταν εκαφθουν και μετα απο καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 8 Απριλίου 2014 Author #6 Share 8 Απριλίου 2014 (edited) απο μια αναζητηση στο νετ...ειναι απο χελενα φιλε.... http://www.aquariacentral.com/forums/showthread.php?166195-Anentome-helena-egg http://www.aquazone.gr/forums/topic/43260-aoaa-anentome-helena/ Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2014 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Απριλίου 2014 #7 Share 8 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 8 Απριλίου 2014 #8 Share 8 Απριλίου 2014 (edited) Εχω helena και ειναι τετοια τα αυγα που βλεπω στη φωτο.Οπουδηποτε μπορουν να τα αφησουν.Επανω στο τζαμι, σε ριζα ξυλου, σε φιλτρα, δεν εχουν θεο... Υπομονη και θα σκασουν μυτη... Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2014 - malamadre Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Απριλίου 2014 #9 Share 8 Απριλίου 2014 Eπιβεβαιώνω για heleno-αυγά.Μην περιμένεις να βγουν όλα και ας τα χάσεις σε λίγες μέρες. . . Να κάνω και γω μια ερώτηση?? Τα τζάμια σου τα καθαρίζεις με τροχό και έχουν τόσες γρατζουνιές ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 9 Απριλίου 2014 Author #10 Share 9 Απριλίου 2014 (edited) χαχα..το ενυδρειακι το χω χρονια..αλλα το πηρα απο εναν συνχομπιστα....Δεν ξερω πως το μεταχειριζονταν.Μην νομιζεις..δεν φαινεται τιποτα..λογω του φλας φαινονται τοσο εντονα! Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2014 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 25 Απριλίου 2014 #11 Share 25 Απριλίου 2014 Eπιβεβαιώνω για heleno-αυγά.Μην περιμένεις να βγουν όλα και ας τα χάσεις σε λίγες μέρες. . . Να κάνω και γω μια ερώτηση?? Τα τζάμια σου τα καθαρίζεις με τροχό και έχουν τόσες γρατζουνιές ??? Ωραία λύση για πολύ σκληρές άλγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggellis 25 Απριλίου 2014 #12 Share 25 Απριλίου 2014 Eπιβεβαιώνω για heleno-αυγά.Μην περιμένεις να βγουν όλα και ας τα χάσεις σε λίγες μέρες. . . Να κάνω και γω μια ερώτηση?? Τα τζάμια σου τα καθαρίζεις με τροχό και έχουν τόσες γρατζουνιές ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 28 Απριλίου 2014 #13 Share 28 Απριλίου 2014 Νομίζω ότι μερικές φορές αργούν πολύ να σκάσουν. Σε ένα ενυδρείο είχα μερικά για περίπου ένα μήνα και τα μετέφερα μετά όλα αλλού. Είχανε προλάβει όμως να γεννήσουν αυγά σε αυτό γιατί εμφανίστηκαν μικρά helena μετά 3 μήνες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος