Safarpn 10 Απριλίου 2014 #26 Share 10 Απριλίου 2014 Ωραίες στιγμές; Πολυ όμορφο ενυδρειο. Ο Αμαζόνιός σου, ειναι υπέροχος φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 10 Απριλίου 2014 #27 Share 10 Απριλίου 2014 Το χεις,το χεις...Πολυ καλο!Για κανενα αφρικανικο δεν το σκεφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Απριλίου 2014 Author #28 Share 10 Απριλίου 2014 Το χεις,το χεις...Πολυ καλο!Για κανενα αφρικανικο δεν το σκεφτεσαι? Ειναι στα σκαρια ενα Τανγκανικα εδω και παρα πολυ καιρο! Τα εχω ολα εκτος απο χωρο! Το ψαχνω ακομη! Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 25 Μαίου 2014 #29 Share 25 Μαίου 2014 Καλά Τεο, εγω στην κοσμάρα μου... Σήμερα το είδα... Να σου ζήσουν οι ψαρούκλες σου!! Πολύ καλή η ιδέα σου να τα συγκεντρώσεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Μαίου 2014 Author #30 Share 25 Μαίου 2014 Ευχαριστω Μαιρουλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Μαίου 2014 #31 Share 26 Μαίου 2014 Κανένα νέο; Καμιά νέα φωτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαίου 2014 Author #32 Share 26 Μαίου 2014 Μπα οχι ακομη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαίου 2014 Author #33 Share 31 Μαίου 2014 Σημερινα βιντεο, φρεσκα! Μερες τωρα παρατηρω μια περιεργη κινητικοτητα στα ραμ μου και να που βγηκα αληθινος! Στο πρωτο βιντεο φαινεται το ζευγαρι ( σε χαλια ποιοτητα και δεν ξερω γιατι ) που διωχνει ολα τα ψαρια απο το μερος που θα γεννησουν! Εδω, παρολο οτι ειναι 5λεπτο βιντεο, παιδια αν δεν βαριεσται παρακολουθηστε το! Θα δειτε συμπεριφορες οπως κυνηγητο στα αλλα ψαρια, σκαψιμο λακουβων απο τον αρσενικο για την μετεπειτα μεταφορα των μικρων, καθαρισμα του μερους απο διαφορα οπως σαλιγκαρια, το ξεστρατημα της θηλυκιας και πως ο αρσενικος την επαναφερει πισω και το διωξιμο σε αλλα αρσενικα του ειδους! Απολαυστε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 31 Μαίου 2014 #34 Share 31 Μαίου 2014 Ωραιες εικονες!!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 1 Ιουνίου 2014 #35 Share 1 Ιουνίου 2014 Αυτά είναι!!! Άντε με το καλό να δείς ουρίτσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Ιουνίου 2014 Author #36 Share 1 Ιουνίου 2014 (edited) Ευχαριστω παιδια! Ειναι καταπληκτικα ψαρια με καταπληκτικες συμπεριφορες! Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Ιουνίου 2014 Author #37 Share 3 Ιουνίου 2014 Τα δεδομενα αλλαξαν στην ιεραρχια των σκαλαριων! Και ο ηττημενος κρυβεται για να αποφυγει την οργη του νικητη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 3 Ιουνίου 2014 #38 Share 3 Ιουνίου 2014 Να είσαι καλά και να ζήσεις κ άλλες πολλές όμορφες στιγμές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 4 Ιουνίου 2014 #39 Share 4 Ιουνίου 2014 Να είσαι καλά και να ζήσεις κ άλλες πολλές όμορφες στιγμές!.....σαν αυτή που μόλις περιέγραψε; Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 4 Ιουνίου 2014 #40 Share 4 Ιουνίου 2014 .....σαν αυτή που μόλις περιέγραψε; Χαχαχαχα Όχι!!! Το τελευταίο δεν μου άρεσε καθόλου! Σκέτο ψυχοπλάκομα........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιουνίου 2014 #41 Share 5 Ιουνίου 2014 Ελα οι γεννες παμε γερα . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουλίου 2014 Author #42 Share 7 Ιουλίου 2014 (edited) Το ψαρακι αυτο το παρακολουθω καιρο τωρα κι εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειτε εχει μυωπια, ειτε δεν μπορει να εστιασει καλα! Θα το δειτε και μονοι σας πως ενω η τροφη ειναι σε ενα σημειο εκεινο δαγκωνει σε αλλο! Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουλίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Ιουλίου 2014 #43 Share 7 Ιουλίου 2014 Χαχαχαχαχαχαχαχα ..... Έχεις διουργησει στα ψάρια ψυχολογικά προβλήματα! Δε το έχω ξαναδει αυτο φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουλίου 2014 Author #44 Share 7 Ιουλίου 2014 Γιατι ρε φιλαρακι γελας με τον πονο του ψαριου μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 7 Ιουλίου 2014 #45 Share 7 Ιουλίου 2014 Είναι εντελώς τυφλό με την μυρωδιά παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Ιουλίου 2014 #46 Share 7 Ιουλίου 2014 Θοδωρή, η εν γένει συμπεριφορά του πως ειναι; Ειναι κάτι άλλο που μαρτυρεί αυτο που λέει ο dimos; Γενικά πως κινείται μέσα στο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 7 Ιουλίου 2014 #47 Share 7 Ιουλίου 2014 national geographic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουλίου 2014 Author #48 Share 7 Ιουλίου 2014 Tι να σας πω ρε παιδια, οταν πλησιαζω το τζαμι ερχεται κι αυτο σαν τρελο κοντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 7 Ιουλίου 2014 #49 Share 7 Ιουλίου 2014 (edited) αφού υπάρχει το "πρώτο αρσενικό" του ενυδρείου μάλλον αυτό θα είναι ο "σεφερλής" του ενυδρείου δεν ξέρω πολλά για την κατάσταση του ψαριού άλλα μόλις το είδα μου θύμισε τον Σεφερλή Έγινε επεξεργασία 7 Ιουλίου 2014 - antonistt Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 7 Ιουλίου 2014 #50 Share 7 Ιουλίου 2014 Tι να σας πω ρε παιδια, οταν πλησιαζω το τζαμι ερχεται κι αυτο σαν τρελο κοντα!Προφανως οταν πηγαινεις στο τζαμι ερχεται γιατι σε βλεπει οπως αλλωστε βλεπει και την τροφη αλλα δεν μπορει να εστιασει,δεν ξερω αν υπαρχει στο κοσμο των ψαριων αλλα σαν αστιγματισμος μου φαινεται. Σκεφτεσαι να κανεις κατι γιατι αν συνεχισει να μην τρωει θα υπαρξει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος