leonidas3 7 Απριλίου 2014 #1 Share 7 Απριλίου 2014 Καλησπερα ! Εστησα ενα φυτεμενο ενυδρειο για την κορη μου και μεσα σε 6 + μηνες ενω τρεχουν ολα καλα ,τα γκαπυ εχουν υπερδιπλασιαστει.Στην αρχη ειχα πολυ λγα φυτα και δεν υπηρχαν κρυψωνες ,τωρα γλυτωνουν παρα πολλα νεογεννητα . Τι κανουμε ? Καποια στιγμη δεν μπορει να τρεξει αλλο το ενυδρειο ,θα κρασαρει.Τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Απριλίου 2014 #2 Share 7 Απριλίου 2014 Άρχισε να χαρίζεις. Σε πόσα λίτρα έχεις πόσα ψάρια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidas3 7 Απριλίου 2014 Author #3 Share 7 Απριλίου 2014 (edited) Σε 100-103 λιτρα αναλογα,εχω 2 φιλτρα για να καθαριζω μια το ενα και μια το αλλο και για να αντεξει την ιχθυοφορτιση.Που να τα χαρισω ρε παιδια?Τα μαγαζια αμα τους τα χαρισω θα τα παρουνε ή θα τα σκοτωσουν?Τα λυπαμαι τα καυμενα ! Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2014 - leonidas3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Απριλίου 2014 #4 Share 7 Απριλίου 2014 Βαλε μια αγγελια εδω στο φορουμ,ολο και καποιος συνχομπιστας θα θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidas3 7 Απριλίου 2014 Author #5 Share 7 Απριλίου 2014 Σωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidas3 7 Απριλίου 2014 Author #6 Share 7 Απριλίου 2014 (edited) Η εμπειρια μου με τα γκαπυς παντος μου εδειξε τα εξης...Στην αρχη ειχα 3-4 φυτα και καποια στιγμη αρχισε να εμφανιζεται αλγη. Την αφησα να αναπτυσεται πανω σε μερικες πετρες και 2 ξυλα που ειχα.Το σκεπτικο ηταν επειδη δεν εχω πολλα φυτα να βοηθαει στον καθαρισμο,και ετσι πραγματικα γινοταν. Οταν εβαλα κι αλλα φυτα και προσεξα λιγο τον φωτισμο(τον ειχαμε πολλες ωρες και τον κατεβασα στις 8,ηθελε η κορη μου να τα χαζευει ) αρχισε να περιοριζεται ,βοηθησα κι εγω βεβαια.Μεχρι τοτε λοιπον ολα καλα !μηδεν ρυποι και επιβιωναν με το ζορι 4-5 μικρα γιατι δεν ειχαν που να κρυφτουνε.Τωρα ...δεν μπορω να τα μετρησω ,μπερδευομαι πρεπει να ειναι πανω απο 50!!! ζωη να χουνε !!! Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2014 - leonidas3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Απριλίου 2014 #7 Share 7 Απριλίου 2014 Μπραβο φιλαρακι! Ευγε! Το χεις πιασει το νοημα του οικοσυστηματος σου! Αρχισε να χαριζεις ή να πουλας! Και που και που να βαζεις και κανα καινουριο ψαρι μεσα να ανανεωνονται τα αιματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 7 Απριλίου 2014 #8 Share 7 Απριλίου 2014 σωστα! οπως στα λεει ο Θοδωρης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
litsa27 16 Απριλίου 2014 #9 Share 16 Απριλίου 2014 Αν δεν ησουν Θεσσαλονικη θα σου ελεγα να μου χαρισεις εμενα μερικα νεογεννητα γτ τωρα στεινω το ενυδρειο και θελω να παρω Γκάπις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Απριλίου 2014 #10 Share 16 Απριλίου 2014 Αν δεν ησουν Θεσσαλονικη θα σου ελεγα να μου χαρισεις εμενα μερικα νεογεννητα γτ τωρα στεινω το ενυδρειο και θελω να παρω Γκάπις!! Tοσοι και τοσοι ειναι εδω με γκαπυ. Βαλε μια αγγελια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος