Paul Papadopoulos 29 Απριλίου 2014 Author #176 Share 29 Απριλίου 2014 Τελικά τζάμι είναι το ενυδρείο δεν είναι πλαστικό Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 9 Μαίου 2014 Author #177 Share 9 Μαίου 2014 (edited) Καλησπέρα πριν 2-3 μέρες εχασα ένα θηλυκό γκαπι κ σήμερα έχασα κ δεύτερο,το γκαπι που έχασα πριν 2-3 μέρες όταν το είχα αγοράσει πριν 15 μέρες ήταν φουσκομενο κ είχε κάτι μαύρες κιλιδες στην κοιλιά δεν το πρόσεξα όταν το πήρα αλλά την επόμενη μέρα ήταν εντάξει,το γκαπι που έχασα σήμερα ήταν από το ίδιο μαγαζι την ίδια μέρα αγορασμένα κ από το ίδιο ενυδρείο.Να αναφέρω ότι δεν είχαν δείξει ποτέ τίποτα περίεργο στην συμπεριφορά τους,μπορώ να κάνω κάτι προληπτικά?υπάρχουν τίποτα βιταμίνες για να προλάβω μήπως πάθουν κ τίποτα τ αλλά ψάρια? Παρακαλώ βοηθήστε,ευχαριστώ Το Γκάπι που ψόφησε σήμερα είχε κόκκινο στόμα κ ουρά Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2014 - Paul Papadopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 20 Μαίου 2014 Author #178 Share 20 Μαίου 2014 Καλησπέρα πριν λίγες ώρες μέτρησα Nh4 κ είχα λίγο πιο πάνω από 0.5 προς τ 1 δηλαδή mg/lt,ph όμως δεν γνωρίζω για να ξέρω το NH3. Το ενυδρείο τρέχει από της 26 Μαρτίου στ φίλτρο έχω κεραμικό υλικό.έχασα ένα γκαπυ πριν δύο βδομάδες κ ένα άλλο χθες,τι να κάνω?να Ρίχνω περισσότερα βακτήρια στις αλλαγές?να μειώσω το ταισμα?αυτή την στιγμή έχω μέσα 1 ζευγάρι μολυ,1 αρσενικό γκαπυ,5 θηλυκά κ δύο γονους που φύτρωσαν προχθές Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 3 Ιουνίου 2014 #179 Share 3 Ιουνίου 2014 απο αυτο το γκαπυ που πεθανε τα βραγχια του ηταν κοκκινα?? ρωταω μηπως "καηκε" απο την αμμωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 3 Ιουνίου 2014 Author #180 Share 3 Ιουνίου 2014 Όχι δεν ήταν Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 12 Ιουλίου 2014 Author #181 Share 12 Ιουλίου 2014 Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):50χ25χ33Συνολικά Λίτρα:41Sump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτά:2 annubies anana,2 cryptocorines,μπόλικο κερατόφυλλο και κάποια άλλα είδη που δεν τα ξέρωΨάρια:1 f molly,8 guppy (6f + 2m), 3 γόννουςΆλλα είδη:1 apple snailΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:μαύρη αφίσαΠέτρες:Ξύλα:1 ρίζα mopaniΆλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα:Βυθός:6-7 κιλά μαύρο ριζάκι (βασάλτη)ΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2χ8w,έχω συνολικά 16wattΔιάρκεια φωτισμού:16:00-00:00 (8 ώρες)Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: φίλτρο πλάτης με χοντρότρυπο σφουγγάρι,1.5λτ siporax και υαλοβάμβακα Kυκλοφορία:300λτ/hΘέρμανση/ Ψύξη:resun heater 100w,1 ανεμιστηράκι υπολογιστήΛίπανση:seachem flurish 0.4ml 2 φορές την εβδομάδαΠαροχή CO2:όχιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:sera vipan,sera bloodwormsΠαράμετροιpH:7.2Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):5Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):κατα μέσο όρο στους 26 βαθμούςΣυντήρησηΑλλαγές νερού:10 κάθε βδομάδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:seachem primeΆλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Το ενυδρείο τρέχει απο τις 26 μαρτίου,περισσότερες φώτο σύντομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 12 Ιουλίου 2014 #182 Share 12 Ιουλίου 2014 Μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 12 Ιουλίου 2014 #183 Share 12 Ιουλίου 2014 Μπραβο φιλε μου!Καμια σχεση με πριν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιουλίου 2014 #184 Share 12 Ιουλίου 2014 Ωραιο αλλα...πολλα ψαρια γι αυτο το ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 12 Ιουλίου 2014 Author #185 Share 12 Ιουλίου 2014 (edited) θέλω να το κάνω παιδικό σταθμό γι αυτό έβαλα πολλά θηλυκά,θέλω να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας να δω αν θα ζήσουν τα μικρά και θα δώσω 2-3 ενήλικα,μετράω το νερό σχεδόν κάθε μέρα για να μην ξεφύγουν τα πράγματα ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2014 - Paul Papadopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιουλίου 2014 #186 Share 12 Ιουλίου 2014 Αντε και το κανεις παιδικο σταθμο,τα ψαρια μετα που θα τα δωσεις? Δεν μπορεις να κρατησεις ουτε ενα χαρεμι σ αυτο το ενυδρειο γιατι γεννανε συνεχεια.Δεν ειναι τυχαιο που το προφιλ λεει 60 λιτρα για ενα χαρεμι ως ελαχιστο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Papadopoulos 12 Ιουλίου 2014 Author #187 Share 12 Ιουλίου 2014 δεν ξέρω γι Αθήνα πάντως εδώ Θεσσαλονίκη φεύγουν σαν ζεστό ψωμάκι,ήδη περιμένουν 3-4 άτομα για να δώσω,ο σκοπός είναι να μην έχω προβλήματα μέχρι τον Φεβρουάριο,ίσως και πιο νωρίς να πάω σε μεγαλύτερο,στην χειρότερη θα τα δώσω σε κανένα pet δε μπορεί κάποιος θα τα πάρει,γι αυτό κ μετράω καθημερινά σχεδόν όλες τις παραμέτρους,έχω κ 1.5λτ siporax μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Ιουλίου 2014 #188 Share 13 Ιουλίου 2014 Πολυ ωραιο τωρα αλλα οντως παρα πολλα ψαρια σε 40 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος