Nikos Gouzounis 5 Απριλίου 2014 #1 Share 5 Απριλίου 2014 Πως μπορώ να παραγγείλω από το Tropica ? ( ΑN μπορώ : Έχει ακριβά μεταφορικά; )Θέλω να αγοράσω το Eleocharis Sp. Mini Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που να στέλνει φυτά και να το έχει ; (Το amazonios.gr δεν το έχει αν και έχει κάποια φυτά του Tropica) Παρακαλώ βοηθήστε!!!! Ευχαριστώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Απριλίου 2014 #2 Share 5 Απριλίου 2014 εχεις σωστα φωτα να το υποστηριξεις αυτο το φυτο,διοξειδιο κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Gouzounis 6 Απριλίου 2014 Author #3 Share 6 Απριλίου 2014 όχι CO2 αλλά θα βάλω σύντομα...από φώτα είμαι κομπλέ...διάβασα ότι θέλει 0.50watt ανά λίτρο άρα είμαι κομπλέ...Το θέμα μου είναι το πού μπορώ να το πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Απριλίου 2014 #4 Share 6 Απριλίου 2014 Για διαβασε και εδω για το φυτο που ζητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Απριλίου 2014 #5 Share 6 Απριλίου 2014 Ψαξε στα γνωστα μαγαζια του χωρου. Καποιο θα το εχει. Πιθανον να κυκλοφορει και απο αλλη εταιρια. Για την συγκεκριμενη στο σαιτ της θα εχει καποιο πεδιο επικοινωνιας, στειλε ενα μειλ και ρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Gouzounis 6 Απριλίου 2014 Author #6 Share 6 Απριλίου 2014 Παρασκευά , το έχω ήδη κάνει...Γι 'αυτό το λόγω το ανέφερα εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 6 Απριλίου 2014 #7 Share 6 Απριλίου 2014 Κορυφαία ποιότητα τα φυτά της tropica και φυσικά αντίστοιχα υψηλή τιμή... Μακάρι να βρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος