manos0000 4 Απριλίου 2014 #1 Share 4 Απριλίου 2014 καλημερα παιδια τυχαια ειδα ενα βιντεο στο you tube και μου φανηκε αρκετα καλο,θα ηθελα να ρωτησω μηπωσ το εχει χρησιμοποιησει καποιοσ απο εσασ,παντωσ θα ηταν καλο για οποιων δεν εχει πολυ χωρο στο φιλτρο του για να βαλει αρκετο βιολογικο υλικο. η κατι τετοιο καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 4 Απριλίου 2014 #2 Share 4 Απριλίου 2014 Αν εχεις φυτα δεν κανει νομιζω...θα σου διωχνει το διοξειδιο...ο συγκεκριμενος δεν εχει ποτε φυτα στα ενυδρεια του και ειναι κακασχημα ολα τους....ολα Bare bottom καθολου φυσικοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 4 Απριλίου 2014 #3 Share 4 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι ότι αν στη θέση του αέρα βάλεις ενα μικρό κυκλοφοριτη μπορείς να λύσεις το πρόβλημα του διοξειδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 5 Απριλίου 2014 Author #4 Share 5 Απριλίου 2014 εχω φυτα μεσα, αλλα λεω να κανω μια δοκιμη.ευχαριστω παντωσ για την αμεση απαντηση σασ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 5 Απριλίου 2014 #5 Share 5 Απριλίου 2014 Μα θες και αναταραξη....καλυτερα παρε ενα μαζεμενο φιλτρο εσωτερικο και "ντυσε" το με μια κουφια πετρα πιο απλο μου φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 5 Απριλίου 2014 #6 Share 5 Απριλίου 2014 Εγω παντος το εφτιαξα ετσι για να το δοκιμασω μεσα σε 5 λεπτακια φυσικα σαν επιπλεον φιλτρακι και οχι μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 5 Απριλίου 2014 Author #7 Share 5 Απριλίου 2014 σαν προχυρη λυση και ανεξοδη καλο μου φανηκε.αλλα η εμφανιση με χαλαει λιγο η αληθεια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 5 Απριλίου 2014 #8 Share 5 Απριλίου 2014 εγω ποιο πολυ σε περιπτωση διακοπης θα ελεγα οτι θα χρειαστει, με μια μπαταριουλα μια χαρα μπορει να κρατησει βιολογια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος