Δημητρης Τ 11 Απριλίου 2015 #226 Share 11 Απριλίου 2015 πανό το βήμα το εκανα αυτή την στιγμή τον έχω στο ενυδρείο μου!!!! έχουμε τρελαθεί από την χαρά .Το ψάρι το παρακολουθούσα 3 μήνες σε μαγαζί ελπίζω όλα να πάνε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Απριλίου 2015 Author #227 Share 26 Απριλίου 2015 Σήμερα έφυγαν και οι τελευταίοι δίσκοι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγαν σε φίλους που θα τους αγαπάνε και θα τους φροντίζουνε. Θα παρακολουθώ΄ την εξέλιξη τους από εδώ, Τους αποχαιρετώ λοιπόν με το παρακάτω video βάζοντας ένα τέλος εποχής για μένα με τους δίσκους θεωρώντας ότι είναι ότι καλύτερο ψάρι υπάρχει στον κόσμο του γλυκού νερού. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Απριλίου 2015 #228 Share 26 Απριλίου 2015 Eπιτελους τα διωξες! Αμην!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Απριλίου 2015 #229 Share 26 Απριλίου 2015 Αντε καλα αλατια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Απριλίου 2015 #230 Share 26 Απριλίου 2015 Καλα και ΠΑΛΙ το βιντεακι ειναι καταπληκτικο! Εχεις σκεφτει καθολου το Holywood???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Απριλίου 2015 #231 Share 26 Απριλίου 2015 Καλα και ΠΑΛΙ το βιντεακι ειναι καταπληκτικο! Εχεις σκεφτει καθολου το Holywood???? Βασικα το hollywood σκεφτεται να του κανει μηνυση! Χαχαχαχαχα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 27 Απριλίου 2015 #232 Share 27 Απριλίου 2015 Καλη αρχη με το νεο εγχειρημα σου!αχ!! Αυτον τον f1 ποιος να τον πηρε?? Πολυ θα τον ηθελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 27 Απριλίου 2015 #233 Share 27 Απριλίου 2015 Σήμερα έφυγαν και οι τελευταίοι δίσκοι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγαν σε φίλους που θα τους αγαπάνε και θα τους φροντίζουνε. Θα παρακολουθώ΄ την εξέλιξη τους από εδώ, Τους αποχαιρετώ λοιπόν με το παρακάτω video βάζοντας ένα τέλος εποχής για μένα με τους δίσκους θεωρώντας ότι είναι ότι καλύτερο ψάρι υπάρχει στον κόσμο του γλυκού νερού. Eπιτελους τα διωξες! Αμην!!!! Βρε αντιδραστικο στοιχειο. Ο ανθρωπος αναφερει ( αυτα που εχω επισημανει ) τα εβγαλε γιατι θα βαλει θαλασσινο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Απριλίου 2015 #234 Share 27 Απριλίου 2015 Βρε αντιδραστικο στοιχειο. Ο ανθρωπος αναφερει ( αυτα που εχω επισημανει ) τα εβγαλε γιατι θα βαλει θαλασσινο! Ναι κι εγω επισημαινω οτι τα εδιωξε επιτελους και αμην! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 28 Απριλίου 2015 #235 Share 28 Απριλίου 2015 Καλη αρχη στη θαλασσα. Τις δισκαρες σας θα τις προσεχω και οποτε θελετε θα περνατε να τις βλεπετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 28 Απριλίου 2015 #236 Share 28 Απριλίου 2015 Ναι κι εγω επισημαινω οτι τα εδιωξε επιτελους και αμην! Κομπλεξ κομπλεξ!! χαχαχαχα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 28 Απριλίου 2015 #237 Share 28 Απριλίου 2015 Στεναχωριέμαι που σε χάνουμε από τους δίσκους Πάνο, αλλά από την άλλη χαίρομαι,που θα φροντίζω εγώ μερικά από τα μωρά σου!!! Σου εύχομαι καλή συνέχεια στα αλάτια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος