theodor72 20 Μαρτίου 2015 #201 Share 20 Μαρτίου 2015 Αν και δίσκοι, συμπθητικοί είναι... Ακου κει βασιλιάδες των ψαριών........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Μαρτίου 2015 #202 Share 20 Μαρτίου 2015 Έχουν αρχίσει να με γοητεύουν επικίνδυνα αυτά τα στρογγυλά ψάρια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Μαρτίου 2015 Author #203 Share 20 Μαρτίου 2015 (edited) Έχουν αρχίσει να με γοητεύουν επικίνδυνα αυτά τα στρογγυλά ψάρια!!! Καλώς τον και ας άργησε !!!!! Αυτά είναι δίσκοι Παρασκευά. Τα υπόλοιπα είναι ψάρια xi xix xi Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2015 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Μαρτίου 2015 #204 Share 20 Μαρτίου 2015 Καλώς τον και ας άργησε !!!!! Αυτά είναι δίσκοι Παρασκευά. Τα υπόλοιπα είναι ψάρια xi xix xi Α.........δίσκοι λέγονται! Χαχαχααα Παναγιώτη όμορφα τα δισκία σου. να τα χαίρεσαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Μαρτίου 2015 #205 Share 20 Μαρτίου 2015 Καλώς τον και ας άργησε !!!!! Αυτά είναι δίσκοι Παρασκευά. Τα υπόλοιπα είναι ψάρια xi xix xi Αν ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ θέλει δίσκο, να παει στην εκκλησία ή στο γήπεδο να δει στίβο. Προσηλυτισμό ο μελλοντικός Αφρικάνος, δε χρειάζεται απο κανέναν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Μαρτίου 2015 #206 Share 20 Μαρτίου 2015 Αν ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ θέλει δίσκο, να παει στην εκκλησία ή στο γήπεδο να δει στίβο. Προσηλυτισμό ο μελλοντικός Αφρικάνος, δε χρειάζεται απο κανέναν!Χαχαχαχα δεν παιζεσαι με τιποτα εσυ, κλαιω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 21 Μαρτίου 2015 #207 Share 21 Μαρτίου 2015 Παναγιωτη τι μεγεθος εχουν οι δισκοι σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 21 Μαρτίου 2015 Author #208 Share 21 Μαρτίου 2015 Παναγιωτη τι μεγεθος εχουν οι δισκοι σου; Ο ποιό μεγάλος είναι περίπου 18 πόντους (με το συμπάθιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Μαρτίου 2015 #209 Share 21 Μαρτίου 2015 Πάνο εγω θα σου ξαναπώ οτι έχεις ενα πανέμορφο ενυδρειο! Οταν μετράς μέγεθος μέτρας απο πάνω προς τα κάτω ή απο στόμα σε ουρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 21 Μαρτίου 2015 Author #210 Share 21 Μαρτίου 2015 Πάνο εγω θα σου ξαναπώ οτι έχεις ενα πανέμορφο ενυδρειο! Οταν μετράς μέγεθος μέτρας απο πάνω προς τα κάτω ή απο στόμα σε ουρά; Σε ευχαριστώ συνονόματε. Μετράω στόμα ουρά και είναι κατά προσέγγιση γιατί δεν κάθονται και ακίνητα. Οι δίσκοι μου είναι σαν τον σκύλο μου. Όταν πάω κοντά κουνάνε την ουρά τους για φάι και "χάδια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 21 Μαρτίου 2015 #211 Share 21 Μαρτίου 2015 αν και στριμωγμενοι μια χαρα ειναι,ωραια χρωματα !μπραβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 21 Μαρτίου 2015 #212 Share 21 Μαρτίου 2015 αν και στριμωγμενοι μια χαρα ειναι,ωραια χρωματα !μπραβο! Σπυρακο ανοιγεις τους ασκους του Αιολου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 21 Μαρτίου 2015 #213 Share 21 Μαρτίου 2015 Αυτά τα βίντεο είναι ότι πρέπει για να προσυλητίσεις κόσμο προς τους δίσκους!!!Πραγματικά πολύ όμορφοι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Μαρτίου 2015 #214 Share 21 Μαρτίου 2015 Σπυρακο ανοιγεις τους ασκους του Αιολου Τα ψαρια ειναι παεμορφα αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Μαρτίου 2015 #215 Share 26 Μαρτίου 2015 Βάλε κάνα video από τον Boris καλύτερα... ΜΗΝ αρχίσω τα σχόλια... για αυτά που βλέπω.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 2 Απριλίου 2015 #216 Share 2 Απριλίου 2015 Δισκοκαμμένοι και μη ένα μικρό update από τους δίσκους μου. Δείτε το σε ποιότητα HD να το ευχαριστηθείτε Μπραβο ρε φιλε! Οι πιο ωραιοι δισκοι που εχω δει εδω μεσα. Τι τα ταιζεις τα θηριακια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Απριλίου 2015 Author #217 Share 8 Απριλίου 2015 Μπραβο ρε φιλε! Οι πιο ωραιοι δισκοι που εχω δει εδω μεσα. Τι τα ταιζεις τα θηριακια? Σε ευχαριστώ πολύ. Τα ταΐζω 4 γεύματα την ημέρα με παραλλαγές των παρακάτω: tropical d-50 plus tropical d-allio plus tropical discus gran tropical Spirulina SuperForte tropical d-vital ocean nutrition discus pellets ocean nutrition blood warms 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 10 Απριλίου 2015 #218 Share 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου κ συγχαρητήρια για τα ψάρια σου!!!! μπορείς να μου πεις για το f1 από που τον πηρες;;;; κ αν θες μου λες τα ψάρια σου από πιο μαγαζί ειναι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 10 Απριλίου 2015 Author #219 Share 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και από μένα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι περισσότεροι δίσκοι μου είναι από συνχομπίστες. Ακόμα και ο f1. Μόνο ένας είναι από κατάστημα στην Βουλιαγμένης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 10 Απριλίου 2015 #220 Share 10 Απριλίου 2015 Τότε μπορείς να μου πεις από ποιους;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 10 Απριλίου 2015 #221 Share 10 Απριλίου 2015 Τότε μπορείς να μου πεις από ποιους;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 11 Απριλίου 2015 Author #222 Share 11 Απριλίου 2015 Τότε μπορείς να μου πεις από ποιους;;; Στέλα δεν έχει νόημα να σου πω. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν δίσκους πιά από ότι ξέρω. Κοίτα στις αγγελίες ή βάλε μια δική σου και ξεκίνα το ψάξιμο. Θα βρείς ωραίους δίσκους σίγουρα. Από εκεί και πέρα το πως θα εξελιχθούν εξαρτάται από σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Απριλίου 2015 #223 Share 11 Απριλίου 2015 Δεν βρίσκω τίποτα !!! ερωτηση από μαγαζί αξίζει ;;;;ερωτηση 2 πως τα πάει με τους εκτροφης ;;; ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 11 Απριλίου 2015 Author #224 Share 11 Απριλίου 2015 Θέλει υπομονή. Ο δίσκος δεν είναι χρυσόψαρο που το βρίσκεις παντού. Εγώ ψάχνω για κίτρινο δίσκο πολλούς μήνες και ακόμα τίποτα. Από μαγαζί αποφεύγω γιατί συνήθως έχουν πολύ μικρά. Τα μεγαλύτερα είναι υπερεκτιμημένα. Συνήθως ψάχνω μεταξύ φίλων του forum που τα κρατάνε σε ίδιες συνθήκες με τους δικούς μου. Σκέτο νεράκι βρύσης. Ο f1 άργησε πολύ να γίνει αποδεκτός από τους υπόλοιπους. Περίπου 6 μήνες και έπρεπε να βγάλω και έναν που ήταν πολύ επιθετικός. Υπομονή !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Απριλίου 2015 #225 Share 11 Απριλίου 2015 κ παλι ευχαριστώ! !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος