nikolas makris 31 Μαρτίου 2014 #1 Share 31 Μαρτίου 2014 αλιθευη οτι τα οσκαρ τρωνα φρουτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 31 Μαρτίου 2014 #2 Share 31 Μαρτίου 2014 στη φυση τα οσκαρ τρωνε πεσμενα φρουτα και καρπους εντομα και αλλα ψαρια σε γενικες γραμμες ειναι παμφαγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 31 Μαρτίου 2014 #3 Share 31 Μαρτίου 2014 Εάν έχεις άγρια πιασμένα πιστεύω μπορεί, αλλά αυτά που κυκλοφορούν τα εκτροφής δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 31 Μαρτίου 2014 #4 Share 31 Μαρτίου 2014 Αναλόγως το ψάρι. Τα περισσότερα εκτροφής θα φάνε τα πάντα. Τα δικά μου έφαγαν αγγούρι που ήταν για τον πλέκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Μαρτίου 2014 #5 Share 31 Μαρτίου 2014 Πιστεύω πως ότι τρώνε τα "άγρια" σε φυσιολογικές συνθήκες (όχι δηλαδή σε περιόδους ξηρασίας, έλλειψης τροφής κλπ) το τρώνε και τα "οικόσιτα" όσκαρ Διαβάστε εδώ για τα Οσκαρ στη φύση: 109-674-9-PB.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 1 Απριλίου 2014 Author #6 Share 1 Απριλίου 2014 ευχαριστω και χθεσ που τουσ εδωσα ακομα και τα πακυ εφαγαν φραουλεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Απριλίου 2014 #7 Share 1 Απριλίου 2014 ευχαριστω και χθεσ που τουσ εδωσα ακομα και τα πακυ εφαγαν φραουλεσ Σε ποσα λιτρα εχεις τα Οσκαρ? Τα εχεις μαζι με pacu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 1 Απριλίου 2014 Author #8 Share 1 Απριλίου 2014 το εχω σε 250 λιτρα και ναι ειναι με τα πακου 2 οπου ειναι πολι μικροτερα και δεν τον πειραζουν αργοτερα θατα βαλο αλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 1 Απριλίου 2014 #9 Share 1 Απριλίου 2014 (edited) Πάντως τα δικά μου δεν τρώνε τίποτε άλλο εκτός από ξηρά τροφή, είναι καλομαθημένα μου φαίνεται :D Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2014 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Απριλίου 2014 #10 Share 1 Απριλίου 2014 Τα Pacu θα μεγαλώσουν πολύ γρήγορα ανάλογα με πόση ποσότητα τροφής τρώνε..δεν θα χωράνε σε λίγο καιρό και τα 3 και θα έχεις πρόβλημα! Και εμένα μου αρέσουν όσο παράξενο και αν φαίνεται αλλά σκέφτομαι όταν φτάσουν 50 εκατοστά δεν θα μπορούν να στρίψουν στο ενυδρείο και κρατιέμαι και δεν παίρνω. Άποψη μου κράτα το Oscar και βάλε και κάποιο ψάρι βυθού όπως κάποιο γατόψαρο αλλά αναλόγως τι διαστάσεις έχεις. Ότι θες εσύ κάνεις όμως δικό σου είναι το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Απριλίου 2014 #11 Share 1 Απριλίου 2014 Για να πάρεις παράδειγμα είχα πάρει παλιά ένα 3 εκατοστά και μέσα σε ένα μήνα που το τάιζα κάθε μέρα 3-4 φορές έγινε 10 εκατοστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 2 Απριλίου 2014 Author #12 Share 2 Απριλίου 2014 σιγουρα οταν αρχηζουν να μεγαλονουν θα τουσ αλαξω ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Απριλίου 2014 #13 Share 2 Απριλίου 2014 στη φυση τα οσκαρ τρωνε πεσμενα φρουτα και καρπους εντομα και αλλα ψαρια σε γενικες γραμμες ειναι παμφαγαΣτην φύση τρώνε επίσης δάχτυλα, μύτες, αυτιά, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 3 Απριλίου 2014 Author #14 Share 3 Απριλίου 2014 ναι εχω παρατηρισει οτι οταν τα ταιζω πιδαει και προσπαθει να με δαγκοσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Απριλίου 2014 #15 Share 3 Απριλίου 2014 Πεινάνε γιαυτό Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Απριλίου 2014 #16 Share 3 Απριλίου 2014 Όταν μεγαλώσουν δεν θα κάνουν έτσι πλέον ηρεμούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinis312 11 Ιουνίου 2014 #17 Share 11 Ιουνίου 2014 καλησπερα, εχω ενα οσκαρ περιπου 12 εκατοστα το οποιο εκτοσ απο ξιρα τροφη, τρωει τα παντα απο φρουτα... του εχω δοσει μπανανα, μηλο, κερασι, πορτοκαλι, ροδακινο, και οτι αφινει τα τρωει το γατοψαρο μου μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 11 Ιουνίου 2014 #18 Share 11 Ιουνίου 2014 Τωρα το καλοκαιρι τρωνε τουρτα παγωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος