dpap 5 Απριλίου 2014 #26 Share 5 Απριλίου 2014 Ωραίος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 5 Απριλίου 2014 #27 Share 5 Απριλίου 2014 Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Απριλίου 2014 #28 Share 5 Απριλίου 2014 Βάλε ποικιλία στη διατροφή των ψαριών σου. Σπιρουλίνα μια φορά την εβδομάδα, πολυ βαριά δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 6 Απριλίου 2014 Author #29 Share 6 Απριλίου 2014 Βάλε ποικιλία στη διατροφή των ψαριών σου. Σπιρουλίνα μια φορά την εβδομάδα, πολυ βαριά δυο. Μία φορά την εβδομάδα, για να μην πω μία φορά στις 10 ημέρες. Εξάλου τα Λάμπιντο είναι κυρίως σαρκοφάγα οπότε χρειάζονται λιγότερη πρασινάδα στην διατροφή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 6 Απριλίου 2014 #30 Share 6 Απριλίου 2014 Μία φορά την εβδομάδα, για να μην πω μία φορά στις 10 ημέρες. Εξάλου τα Λάμπιντο είναι κυρίως σαρκοφάγα οπότε χρειάζονται λιγότερη πρασινάδα στην διατροφή τους.Παμφαγα είναι και όχι σαρκοφάγα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 6 Απριλίου 2014 Author #31 Share 6 Απριλίου 2014 Παμφαγα είναι και όχι σαρκοφάγα! Εχεις δίκιο Ηλία, παμφάγα!!! μπερδεύτηκα χαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 6 Απριλίου 2014 #32 Share 6 Απριλίου 2014 Όσον αφορά την διατροφή καλό είναι να ταιζουμε 3 και πάνω διαφορετικές τροφές για διάφορους λόγους ,όπως σημαντικό είναι η νηστεία ,και η σπιρουλινα ! Επίσης τα δικά μου παμφαγα τα ταιζω με τροφές με λιγότερη πρωτεινη από ότι φυτικό , διότι θεωρώ ότι θα μου δημιουργήσει λιγότερα προβλήματα αν μου δημιουργούσε τροφη με πολύ πρωτεΐνη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 6 Απριλίου 2014 #33 Share 6 Απριλίου 2014 Εχεις δίκιο Ηλία, παμφάγα!!! μπερδεύτηκα χαχαχα!!! No problem ! Το ανέφερα όχι για να στην πω , αλλά για να μην το διαβάσει κάποιο παιδί χωρίς εμπειρία και βγάλει λάθος συμπεράσματα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 6 Απριλίου 2014 Author #34 Share 6 Απριλίου 2014 No problem ! Το ανέφερα όχι για να στην πω , αλλά για να μην το διαβάσει κάποιο παιδί χωρίς εμπειρία και βγάλει λάθος συμπεράσματα Ναι ρε φίλε το κατάλαβα, κανένα πρόβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Απριλίου 2014 #35 Share 6 Απριλίου 2014 Ναι ρε φίλε το κατάλαβα, κανένα πρόβλημα!!!....σου την είπε!......απλα το έκανε να φανεί σαν "ατύχημα" που λέμε. Χαχαχαχαχαχαχα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 6 Απριλίου 2014 Author #36 Share 6 Απριλίου 2014 Χαχχαχαχαχαχαχαχα!!! :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 6 Απριλίου 2014 #37 Share 6 Απριλίου 2014 ....σου την είπε!......απλα το έκανε να φανεί σαν "ατύχημα" που λέμε. Χαχαχαχαχαχαχα! Άντε ρε τσουβάλι τι του λες του παιδιού θα με πάρει από φοβο!Είμαι εγώ τέτοιος άνθρωπος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Απριλίου 2014 #38 Share 6 Απριλίου 2014 "τσουβάλι"......αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!......"τσουβάλι"......!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος