Sturm 29 Μαρτίου 2014 #51 Share 29 Μαρτίου 2014 Ε παρε ενα παρομοιο! Εχει βεβαια και το fluval 106, elite κτλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Μαρτίου 2014 #52 Share 30 Μαρτίου 2014 Το fluval 106 καλυτερα.ποτε δεν δινουμε το δευτερο η ακομη και το τριτο μας φιλτρο!! Mobile klaz speaking... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Μαρτίου 2014 #53 Share 30 Μαρτίου 2014 παιζει και μια αγγελια εδω μεσα για το fluval 205 που ειναι σκυλος μονο με 40 ευρω.... για ριξε μια ματια.ακομη και λιγο μεγαλο να σου φαινεται στραγγαλιζεις την εξοδο του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 30 Μαρτίου 2014 #54 Share 30 Μαρτίου 2014 Το έχω κάνει με ενα φιλτράκι φουλ υαλοβάμβακα και ενα επιπλέον DIY. εγω παλιοτερα που το αντυμετωπιζα αλλαξα τον υαλοβαμβακα στο φιλτρο μου κ εστρωσε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Μαρτίου 2014 Author #55 Share 30 Μαρτίου 2014 (edited) παιζει και μια αγγελια εδω μεσα για το fluval 205 που ειναι σκυλος μονο με 40 ευρω.... για ριξε μια ματια.ακομη και λιγο μεγαλο να σου φαινεται στραγγαλιζεις την εξοδο του.. Καλή ευκαιρία αλλα είναι Αθήνα και δε κάνει αποστολές το παληκάρι. Κρίμα. Θα περιμένω καμία αγγελία και βλέπουμε μέχρι τότε. Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Μαρτίου 2014 #56 Share 30 Μαρτίου 2014 Καλή ευκαιρία αλλα είναι Αθήνα και δε κάνει αποστολές το παληκάρι. Κρίμα. Θα περιμένω καμία αγγελία και βλέπουμε μέχρι τότε. Ρε φίλε αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο να το πάρω και στο στείλω εγώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Μαρτίου 2014 Author #57 Share 30 Μαρτίου 2014 Ρε φίλε αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο να το πάρω και στο στείλω εγώ.Δε θέλω να βάλω κανέναν, ούτε εσένα σε τέτοια αγγαρεία. Η Αθήνα δεν ειναι Γιάννενα, να πάρεις το μηχανάκι και να γυρίσεις σε 15 λεπτά στο σπίτι. Μόνο που το είπες έδειξες τι παληκάρι είσαι (δε ξεχνάω οτι μια φορα ακόμα έτρεξες για μένα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Μαρτίου 2014 #58 Share 30 Μαρτίου 2014 Δεν είναι αγγαρεία ρε φίλε αλλά εξυπηρέτηση. Αν θέλεις στείλε μου ΠΜ να το προχωρήσω. Αρκεί να μην γρινιάζεις για τα αιωρούμενα σωματίδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Μαρτίου 2014 Author #59 Share 31 Μαρτίου 2014 Αυτές τις μέρες λοιπόν περιμένω ενα μεταχειρισμένο Fluval 205 (απο την αγγελία που ανέφερε ο Klaz) που αγγάρεψα τον PanaGreco να παει και να το πάρει και να μου το στείλει ("βρε μη με τρέχεις στου διαόλου τη μάνα" μου έλεγε, "όχι, θα πας με το ζόρι" του έλεγα). Γνώμη σας ειναι να το δουλεύω μόνο σαν μηχανικό ή να βάλω και βιολογικό υλικό; ........."δε με λυπάσαι να τρέχω μέσα στην Αθήνα, στο κάτω κάτω δε σε ξέρω καν" μου έλεγε, "όχι, να τσακιστείς και να με εξυπηρετήσεις" του έλεγα! Παναγιώτη είσαι ένας μικρός Θεούλης και το ξέρεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 31 Μαρτίου 2014 #60 Share 31 Μαρτίου 2014 Εγώ θα έβαζα λίγο βιολογικό! Όπως έχω κάνει και στα δικά μου φίλτρα!το ένα έχει λίγο μηχανικό και πολύ βιολογικό και το άλλο το αντίθετο ! Ώστε όταν χρειαστεί να καθαρίσω το φίλτρο να έχει και το άλλο λίγο βιολογικό για υποστήριξη , επίσης έστω οτι χαλάει το φίλτρο που έχεις βιολογικό καλοκαίρι Αύγουστο και εσυ είσαι διακοπές στην Μύκονο ??? Κτλ κτλ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Μαρτίου 2014 #61 Share 31 Μαρτίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Μαρτίου 2014 Author #62 Share 31 Μαρτίου 2014 Εγώ θα έβαζα λίγο βιολογικό! Όπως έχω κάνει και στα δικά μου φίλτρα!το ένα έχει λίγο μηχανικό και πολύ βιολογικό και το άλλο το αντίθετο ! Ώστε όταν χρειαστεί να καθαρίσω το φίλτρο να έχει και το άλλο λίγο βιολογικό για υποστήριξη , επίσης έστω οτι χαλάει το φίλτρο που έχεις βιολογικό καλοκαίρι Αύγουστο και εσυ είσαι διακοπές στην Μύκονο ??? Κτλ κτλ Ναι ρε Ηλία έχεις δίκιο. Θα του βάλω ενα καλαθάκι βιολογικό. Το νερό μου μάλλον τρόμαξε οταν έμαθε οτι παρήγγειλα φιλτρο και άρχισε να καθαρίζει χαχαχαχαχαχα!!!! Χαμένο πάντως δε θα παει. Μόνο καλό θα κάνει......Ηλία.....Μύκονο τη βγάζεις τα καλοκαίρια; Ελληνικό νησί με 25 γράμματα......"Μύκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 31 Μαρτίου 2014 #63 Share 31 Μαρτίου 2014 Ξέρεις γιατί τα κορίτσια στην Μύκονο δεν φοράνε φούστα ???? Απ για να μην φαίνονται τα Αρχ@#@#@Α τους !!! Υγ ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους διαχειριστές !!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Απριλίου 2014 #64 Share 4 Απριλίου 2014 Τι έκανες τελικά με αυτό? Το έβαλες το φίλτρο? Είδες διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Απριλίου 2014 #65 Share 4 Απριλίου 2014 Εγώ θα έβαζα λίγο βιολογικό! Όπως έχω κάνει και στα δικά μου φίλτρα!το ένα έχει λίγο μηχανικό και πολύ βιολογικό και το άλλο το αντίθετο ! Ώστε όταν χρειαστεί να καθαρίσω το φίλτρο να έχει και το άλλο λίγο βιολογικό για υποστήριξη , επίσης έστω οτι χαλάει το φίλτρο που έχεις βιολογικό καλοκαίρι Αύγουστο και εσυ είσαι διακοπές στην Μύκονο ??? Κτλ κτλ Ηλια καλο θα ειναι και τα δυο φιλτρα ( εαν εχεις ) να ειναι ισοτιμα! Δηλ. και βιολογικο και μηχανικο εξισου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2014 #66 Share 4 Απριλίου 2014 Ηλια καλο θα ειναι και τα δυο φιλτρα ( εαν εχεις ) να ειναι ισοτιμα! Δηλ. και βιολογικο και μηχανικο εξισου. Δημήτρη το έχω έτσι σε περίπτωση που πάθει κάτι το φίλτρο με την πολύ βιολογία να την μεταφέρω στο άλλο φίλτρο! + με βοηθάει στην συντήρηση διότι την μηχανική την έχω στο εσωτερικό , διότι δεν θέλω να πολυανοιγω το εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 4 Απριλίου 2014 Author #67 Share 4 Απριλίου 2014 Τι έκανες τελικά με αυτό? Το έβαλες το φίλτρο? Είδες διαφορά? Πάνο τα έχω όλα έτοιμα, το φιλτρο γεμάτο με το υλικό του (4 σφουγγάρια, ενα καλάθι βιολογικό υλικο και 2 καλάθια υαλοβάμβακα) πατέντα στους σωλήνες που απαιτούνταν για την τοποθέτηση στην απέναντι απο το άλλο φιλτρο πλευρά και ειναι όλα έτοιμα αλλα......τη Δευτέρα θα έχω ποτηροτρύπανο για να ανοίξω τρύπα στην πλάτη του ντουλαπιού και να περάσουν οι σωλήνες .......... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Το λειτούργησα καμιά ωρα μόνο για να δω αν έχει θέμα με διαρροή και τωρα ειναι στο ντουλάπι και περιμένει. Δευτέρα θα το βάλω σε λειτουργία μόνιμη πλέον. Μικρο φιλτρο όμως, θα κάνω δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Απριλίου 2014 #68 Share 4 Απριλίου 2014 Δημήτρη το έχω έτσι σε περίπτωση που πάθει κάτι το φίλτρο με την πολύ βιολογία να την μεταφέρω στο άλλο φίλτρο! + με βοηθάει στην συντήρηση διότι την μηχανική την έχω στο εσωτερικό , διότι δεν θέλω να πολυανοιγω το εξωτερικό Με αλλα λογια το εξωτερικο βρομιζει πολυ ποιο γρηγορα, γιατι δεν εχει κατι να τα συγκρατει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 4 Απριλίου 2014 #69 Share 4 Απριλίου 2014 Με αλλα λογια το εξωτερικο βρομιζει πολυ ποιο γρηγορα, γιατι δεν εχει κατι να τα συγκρατει!Όχι ακριβώς !έχω το fluval 306 δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά στην Αρχη παίρνει μια κασετίνα με 2 σφουγγαρια, αυτά τα έχω αφήσει (για αυτό έλεγα 80% με 20%) και μετά έχει 3 ορόφους με 6 πιατακια , από κει έχω βγάλει τα σφουγγάρια, τον άνθρακα, και τον υαλοβαμβακα , και έχω μόνο βιολογικό , και μάλιστα δεν το εχω στουμπωσει! Ομόλογω πως το άνοιξα μετά από 9 μήνες και ήταν πεντακάθαρο εκτός βέβαια από τα σφουγγάρια! Υγ Σορυ για το οφ τοπικ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Απριλίου 2014 Author #70 Share 8 Απριλίου 2014 Σημερα λοιπόν έκανα τις απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση του Fluval 205 και το έθεσα σε λειτουργία. Δυστυχώς μετα απο 2-3 ώρες είδα να δακρύζει απο τα κλιψάκια του και απο τις δυο πλευρές. Μου το έκανε και στη δοκιμή που είχα κάνει πριν λίγες μέρες αλλα έβαλα βαζελινη στη φλάτζα και σταμάτησε. Σημερα όμως που το έθεσα σε λειτουργία άρχισε ξανά. Είδα τη φλάτζα και τεντώνοντάς τη λιγάκι, διαπιστώνω σε αρκετά σημεία της, μικρα σχισιματάκια. Να φταίει αυτό. Έχει αρκετα σχισιματάκια, συνολικά πάνω απο 20. Πάλι το απενεργοποίησα μέχρι να δω τι θα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Απριλίου 2014 #71 Share 8 Απριλίου 2014 Παναγιώτη δεν υπάρχει η φλάντζα σαν ανταλλακτικό? Αν έβρισκες φλαντζόχαρτο και έφτιαχνες μία καινούργια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Απριλίου 2014 Author #72 Share 8 Απριλίου 2014 Παναγιώτη δεν υπάρχει η φλάντζα σαν ανταλλακτικό? Αν έβρισκες φλαντζόχαρτο και έφτιαχνες μία καινούργια? Ψάχνω τώρα στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βρει κάτι. Πρέπει να πάρω κανα τηλέφωνο στα μαγαζιά. Το φλαντζόχαρτο τι είναι αυτό πάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Απριλίου 2014 #73 Share 8 Απριλίου 2014 Ρε φίλε μίλα με το παιδί που στο έδωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Απριλίου 2014 Author #74 Share 8 Απριλίου 2014 Ρε φίλε μίλα με το παιδί που στο έδωσε. Πάνο, του έστειλα μήνυμα και με διαβεβαίωσε πως δεν του έκανε τέτοιο πρόβλημα ποτέ. Αφού του έστειλα μήνυμα εκείνος μετά κανα δυο μέρες μου έστειλε μόνος του και με ρώτησε πως πάει το φίλτρο, αν συνεχίζει η διαρροή κτλ, έδειξε ενδιαφέρον, πράγμα που σημαίνει οτι είναι εντάξει το παλικάρι. Θα κοιτάξω να βρω φλάτζα, 4,99 ευρώ έχει άλλωστε, δεν είναι δα και τόσο ακριβή. Αρκεί να φταίει αυτό βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Απριλίου 2014 #75 Share 8 Απριλίου 2014 To φλαντζόχαρτο είναι η φλαντζα σε μορφή σαν χαρτι. Έχεις την παλιά φτιάχνεις το πατρόν στο φλαντζόχαρτο την κόβεις και έχεις την καινούργια. Ξέρω ότι το χρησιμοποιούν σε κινητήρες. Ο άντρας μου έκανε επισκευές με κάτι τέτοια στο πρώτο του αυτοκίνητο.... (Τώρα πιά δεν μπαίνει χέρι...). Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν κάνει και το φίλτρο. Λείπει και ο μάστορας για να τον ρωτήσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος