Jump to content

Περιεργα Ζωντανα Που Εχετε Φιλοξενησει Στο Παρελθον!

Recommended Posts

20130123_154712.jpg

Απο το προηγουμενο ενυδρειο μου.Opistognathus sp.η αλλιως Tiger Jawfish

Οντως στρατο!!!!!!!!!!!! :thumbsu:

Προσωπικα ο λαγος ειναι οτι πιο περιεργο εχω βαλει ποτε στο ενυδρειο.

Περιεργα αλλα και πολυ ομορφα ηταν και οι γαριδες αρλεκινοι.

Στρατο θα το ψαξω το ψαρακι, ωραιο φενεται... Ηταν reef safe;; Να ξερω εαν αξιζει η ερευνα ;)

Στρατο θα το ψαξω το ψαρακι, ωραιο φενεται... Ηταν reef safe;; Να ξερω εαν αξιζει η ερευνα ;)

Δεν πειραξε ποτε τιποτα.Ειναι ησυχο και το μονο που κανει,σαν αμυνα κυριως,ειναι να ανοιγει τερμα το στομα του για να τρομαξει και καλα οτι το ενοχλησει.Μακαρι να το βρεις :)

Οχι για τωρα Στρατο, για το μελλον ψαχνωμαι και διαβαζω :) τωρα στα 120 δεν μπαινουν τετοια πραγματα, λογικα...

Οχι για τωρα Στρατο, για το μελλον ψαχνωμαι και διαβαζω :) τωρα στα 120 δεν μπαινουν τετοια πραγματα, λογικα...

Μπαινει αλλα προσοχη στο ελατττωμα που εχει.Πηδαει :D

Ιππόκαμπους και στο θαλασσινό και στο γλυκό(τα αντίστοιχα pipefish). Πανέμορφα(για'μένα), φιλήσυχα και γοητευτικά!!! Τα κοίταζα για ώρες!!! Πολύ δύσκολα στη διατήρηση όπως ήδη γνωρίζετε. Το pipefish το έχω ακόμα...ταριχευμένο :ninja::excl:

dactyptena ,εχει δηλητηριο στο κεντρικο αγκαθι.

Επικυνδηνο ακουγετε, κανει ζημια στον ανθρωπο Νικολα;;

Αμα σε τσιμπησει ,οπως και πολλα αλλα,υπαρχει περιπτωση καποιος να εχει αλεργια και να μην το ξερει...και σε επαφη μπορει να υπαρχει σοβαρο θεμα.

Έγινε επεξεργασία - niknik

20130123_154712.jpg

Απο το προηγουμενο ενυδρειο μου.Opistognathus sp.η αλλιως Tiger Jawfish

Ένα από τα αγαπημένα μου ζωντανά Στράτο.... Το ψάχνω πολύ καιρό τώρα αλλά που τέτοια τύχη.

Βγαλε πρωτα τον σαρανα που εχεις Κωστα μεσα και βλεπουμε... Ασε που λογικα θελει σπηλιες να χωνεται και εσενα θα στα γκρεμιση με το καλημερα.... Λογικα παντα...

Πολυ επικυνδηνο ακουγετε Νικολα, αλλα ειναι παναθεματο μια ζωγραφια!

Άγγελε έχω λαγούμια να φάνε και οι κότες....! Άσε που δεν νομίζω να την δει το hawkifh ενάντια σε jawfish! Είναι πολύ "μαγκιόρικα" ψάρια τα jawfish και σίγουρα θα του αφήσει σημάδια του hawkfish αν κάνει το λάθος να το ενοχλήσει.

Άγγελε έχω λαγούμια να φάνε και οι κότες....! Άσε που δεν νομίζω να την δει το hawkifh ενάντια σε jawfish! Είναι πολύ "μαγκιόρικα" ψάρια τα jawfish και σίγουρα θα του αφήσει σημάδια του hawkfish αν κάνει το λάθος να το ενοχλήσει.

Τιποτα δεν προκειται να του κανει Κωστα.τζαμπα μαγκας ειναι

Αλήθεια; Έχω ακούσει πως όταν κάτι τα ενοχλήσει κοντά στην φωλιά τους είναι σύνηθες να ρίξουν "ψιλές"!!

Προσπάθησα να πιάσω το hawkfish αλλά που τέτοια τύχη..... Απλά δεν μπορώ να το βγάλω με την καμία!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...