pantzikis 12 Μαρτίου 2007 #1 Share 12 Μαρτίου 2007 Θελω να βαλω καποιες Rotala wallichii και καποιες Rotala macrandra.Εχω οτι χρειαζονται φως,co2,λιπασματα εκτος απο το μαλακο νερο.Εχω GH 21 KH 16.Εχει καποιος πειρα σε αυτα τα φυτα;Θα αντεξουν τη σκληροτητα η να μην μπω στον κοπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 12 Μαρτίου 2007 #2 Share 12 Μαρτίου 2007 Το φως και διοξείδιο πρέπει να παρέχονται σε αφθονία. Και τα δύο είναι φυτά που προτιμούν νερά με χαμηλή αγωγιμότητα κοινώς αρκετά μαλακό νερό (μόνο σε τέτοιο τα έχω δοκιμάσει) αλλά με πλήρη λίπανση σε μάκρο και ιχνοστοιχεία. Έχω παρατηρήσει ειδικά με τη wallichii ότι αν ανέβουν τα νιτρικά λίγο πιο ψηλά τότε σταματάει η ανάπτυξη, που σημαίνει ότι μπλοκάρεται η πρόσληψη κάποιου άλλου στοιχείου. Γενικώς για αυτά είναι καλύτερο να υπάρχει συχνή και λιτή (καθημερινή) λίπανση και φυσικά θρεπτικό υπόστρωμα. Αν τα βρεις από κλαδέματα κάνε μια προσπάθεια και ενημέρωσέ μας για το πως θα πάνε σε πιο σκληρό νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος