Jump to content

Calcium Reactor.vs.dosing Pump

Recommended Posts

Τι να επιλεξω, δοσομετρικη η αντιδραστηρα ασβεστιου; θελω να μην ασχολουμαι ιδιαιτερα. Εχω πληρες co2 με pH controller στην περιπτωση πκυ επικεξω ριακτορα τι αλλο θα χρειαστω;

Έγινε επεξεργασία - magman

Μακράν δοσομετρικη!!!

Φιλε μου ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?Και με τις δυο μεθοδους θα δεις καλα αποτελεσματα.Ο ριακτορας για εμενα ειναι πιο φυσικη σαν μεθοδος και σωστοτερη.Στα πολλα λιτρα θα σου ελεγα και κατα πολυ οικονομικοτερη.Ειχα στο παρελθον και τον εδωσα.Τωρα ομως που οι καταναλωσεις μου σε στοιχεια αρχιζουν να παιρνουν τα πανω τους καταλαβα πως θα επρεπε να τον κρατησω και να χρησιμοποιησω μονο μια δοσομετρικη για το μαγνησιο.

Ειναι 230 λιτρα το κυριως. Απο αποψη φωτισμου the sky is the limit αρα κολαω μονο στα συμπληρωματα. Μονο κΗ και ασβεστιο συμπληρωνει?

Ειναι 230 λιτρα το κυριως. Απο αποψη φωτισμου the sky is the limit αρα κολαω μονο στα συμπληρωματα. Μονο κΗ και ασβεστιο συμπληρωνει?

Κυριως ναι σε σωστη αναλογια...,αλλα αν θελεις μπορεις να βαλεις και μεσα στον αντιδραστηρα υλικο για μαγνησιο.Κατι ακομα στα συν του αντιδραστηρα ειναι πως στις αλλαγες νερου δεν χρειαζεται να εχεις τις πολυ συχνες που ζητουν οι δοσομετρικες αντλιες.Απο αποψη οικονομιας παντως τα λιτρα σου δεν ειναι και πολλα.Καλα ξεμπερδεματα... :thumbsu:

• Like 1

Καποια συστηματα ειναι αρκετα απαιτητηκα με αποτελεσμα πολλες φορες να μην του φτανουν τα υλικα απο τον ρειακτορα η οι δοσομετρικες να ειναι ασυμφορες σε ποσοστα 200ml την ημερα αππ καποιο υλικο!! Ετσι ορισμενοι χρησιμοποιουν και τα δυο και κυριο εξαρτημα τον ρειακτορα και συμπληρωμα τις δοσομετρικες! Οσα ειπε ο clooyn για τις αλλαγες νερου ειναι παρα πολυ σωστο και βεβαια ειναι κατι που πρεπει να το λαβεις πολυ σοβαρα υποψιν!!!

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...