manos23 22 Μαρτίου 2014 #1 Share 22 Μαρτίου 2014 Φτιάχνω αυτό το θέμα για να βγάλουμε τα απωθημενα μας και απο αυτό το ποστ μπορεί να είμαστε τυχεροί και ίσως το κοραλλι που έχουμε απωθημένο μπορεί να το έχει κάποιος συχωμπιστας μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Μαρτίου 2014 #2 Share 22 Μαρτίου 2014 Εγω σαν νουμπας θελω κατακοκκινα ζωανθακια να γεμισω το βραχο μου και οτιδιποτε εχει μεγαλους πολυποδες, αλλα μην ειναι ανεμωνες γιατι τις φοβηθηκε το ματι μου πια..... Θελεις και φωτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Μαρτίου 2014 #3 Share 22 Μαρτίου 2014 Εγω σαν νουμπας θελω κατακοκκινα ζωανθακια να γεμισω το βραχο μου και οτιδιποτε εχει μεγαλους πολυποδες, αλλα μην ειναι ανεμωνες γιατι τις φοβηθηκε το ματι μου πια..... Θελεις και φωτος; Μεσα στο μυαλο μου εισαι και εγω το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 22 Μαρτίου 2014 Author #4 Share 22 Μαρτίου 2014 Εγω σαν νουμπας θελω κατακοκκινα ζωανθακια να γεμισω το βραχο μου και οτιδιποτε εχει μεγαλους πολυποδες, αλλα μην ειναι ανεμωνες γιατι τις φοβηθηκε το ματι μου πια..... Θελεις και φωτος; ναι και φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Μαρτίου 2014 #5 Share 22 Μαρτίου 2014 (edited) Τα μεγαλα μυαλα σκευτωνται το ιδιο μικρε Μας πεθανες, μπαινω απο κινητο... ασε που δεν ξερω πολλα ονοματα ακομα Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 22 Μαρτίου 2014 Author #6 Share 22 Μαρτίου 2014 Εγω έχω τρέλα με τις deep water acropores ειδικά με αυτές που δεν υπάρχουν τουλάχιστον όσο εχω ψάξει δεν έχω βρει αυτά τα χρώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Μαρτίου 2014 #7 Share 22 Μαρτίου 2014 Εγω έχω τρέλα με τις deep water acropores ειδικά με αυτές που δεν υπάρχουν τουλάχιστον όσο εχω ψάξει δεν έχω βρει αυτά τα χρώματα!Με τον όρο deep water να φανταστώ ότι θέλουν και ειδικές συνθήκες φωτισμού;Πιο μπλε ή ακτινικό;Φοβερά κοράλια πάντως shit happens!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 22 Μαρτίου 2014 Author #8 Share 22 Μαρτίου 2014 Εγω είχα acropora deep water πριν τα χάσω όλα τον Αύγουστο λόγω ΔΕΗ, και ήταν από τα κοράλλια με την μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσα στο ενυδρείο μου απλά θέλει να είναι στα χαμηλά σημεία του βράχου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Μαρτίου 2014 #9 Share 22 Μαρτίου 2014 Εγω είχα acropora deep water πριν τα χάσω όλα τον Αύγουστο λόγω ΔΕΗ, και ήταν από τα κοράλλια με την μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσα στο ενυδρείο μου απλά θέλει να είναι στα χαμηλά σημεία του βράχου!Από κυκλοφορία;Τα ίδια με τις άλλες;Την ακρο της 3ης φωτο σαν να την πήρε το μάτι μου σε κάποιο ενυδρείο....shit happens!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Μαρτίου 2014 #10 Share 22 Μαρτίου 2014 (edited) Ακυρο Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2014 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Μαίου 2014 #11 Share 15 Μαίου 2014 Επιτελους το εχω και θα εβαζα και αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 16 Μαίου 2014 #12 Share 16 Μαίου 2014 Ο μεγαλος ερωτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 16 Μαίου 2014 #13 Share 16 Μαίου 2014 Αυτο που ηθελα παντα μεσα στο ενυδρειο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Μαίου 2014 #14 Share 16 Μαίου 2014 Αυτο που ηθελα παντα μεσα στο ενυδρειο μου images506.jpg πολυ ομορφο πραγματικα ,οταν κλαδευψεις ειδοποιησε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 16 Μαίου 2014 #15 Share 16 Μαίου 2014 Δεν το εχω εγω.Απλαν δεν το βρησκο συην Ροδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Μαίου 2014 #16 Share 17 Μαίου 2014 Δεν το εχω εγω.Απλαν δεν το βρησκο συην Ροδο αααααααααα ομορφα ουτε εγω χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Μαίου 2014 #17 Share 17 Μαίου 2014 (edited) Δυο φορές που επιχείρησα να το διατηρήσω δεν τα κατάφερα..... το έχω απωθημένο !!! Θέλω να πιστευω πως τώρα έτσι όπως έχω διαμορφώσει το ενυδρείο μου, ίσως να τα καταφέρω.... Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2014 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Μαίου 2014 #18 Share 17 Μαίου 2014 βαγγελη αυτο θελει target αλλιως δεν παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Μαίου 2014 #19 Share 17 Μαίου 2014 ...και με στοχευμένη σίτιση που το έκανα, πάλι δεν τα κατάφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Μαίου 2014 #20 Share 17 Μαίου 2014 επισεις θελει ημισκοτινο μερος με κυκλοφορεια και στρωμενο παλιο ενυδρειο και τυχη 2φορες και σε μενα δεν εκατσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Μαίου 2014 #21 Share 17 Μαίου 2014 Το aquascape όπως το έχω διαμορφώσει είναι ιδανικό για διάφορους "περίεργους" οργανισμούς. Έχει σκιερά σημεία, με ή χωρίς δυνατή κυκλοφορία.... φωτεινά σημεία με παρόμοιες συνθήκες κυκλοφορίας, σημεία με αρκετό βάθος αραγωνίτη.... οπότε από αυτά είμαι καλυμμένος για κάθε είδος οργανισμού. Απ εκεί και πέρα είναι οι συνθήκες του νερού, το στρωμένο ενυδρείο... (που θα πάει, θα ωριμάσει), και οι ανάγκες του κάθε οργανισμού σε στοιχεία και φαγητό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Μαίου 2014 #22 Share 17 Μαίου 2014 Ωραιος ο αιολοπουλος!!!το να προνοουμε για τους οργανισμους που σκεφτομαστε να εχουμε απο πριν ειναι μαθημα για ολους μας. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 17 Μαίου 2014 #23 Share 17 Μαίου 2014 Όντος είναι ένα υπέροχο κοράλλι αλλά το απλό target τάισμα δεν αρκεί. Θέλει μέτριο φωτισμό και κυκλοφορία όπως αναφέρθηκε αλλά για το τάισμα η τεχνική είναι. Κόβεις τον πάτο ενός μπουκαλιού του 1 1/2 λίτρου και το βάζεις να καλύψει το κοράλλι. Φτιάχνεις ένα πλούσιο μείγμα τροφής (ζωοπλαγκτόν, φυτοπλαγκτόν, mιsys, cyclops, krill, snow και coral-V-power) και ότι άλλο βρίσκετε στο ντουλάπι σου. Το ρίχνει μέσα από τον λαιμό του μπουκαλιού το αφήνεις για μία ώρα και μετά βγάζεις το μπουκάλι. Αυτό πρέπει να γίνετε 2 φορές την εβδομάδα. Μόλις το σταματήσεις αυτό το κοράλλι έχει πλέον λίγη ζωή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος