Jump to content

Βάλτε Μια Φωτογραφία Ενος Κοραλλιού Που Το Έχετε Απωθημένο Άλλα Για Τον Οποίο Διπωτε Τρόπο Δεν Το Έχετε Αποκτήσει!

manos23

Recommended Posts

Φτιάχνω αυτό το θέμα για να βγάλουμε τα απωθημενα μας και απο αυτό το ποστ μπορεί να είμαστε τυχεροί και ίσως το κοραλλι που έχουμε απωθημένο μπορεί να το έχει κάποιος συχωμπιστας μας!

Εγω σαν νουμπας θελω κατακοκκινα ζωανθακια να γεμισω το βραχο μου και οτιδιποτε εχει μεγαλους πολυποδες, αλλα μην ειναι ανεμωνες γιατι τις φοβηθηκε το ματι μου πια.....

Θελεις και φωτος;

Εγω σαν νουμπας θελω κατακοκκινα ζωανθακια να γεμισω το βραχο μου και οτιδιποτε εχει μεγαλους πολυποδες, αλλα μην ειναι ανεμωνες γιατι τις φοβηθηκε το ματι μου πια.....

Θελεις και φωτος;

Μεσα στο μυαλο μου εισαι :)

και εγω το ιδιο

Θελεις και φωτος;

ναι και φωτογραφίες!

Τα μεγαλα μυαλα σκευτωνται το ιδιο μικρε ;)

Μας πεθανες, μπαινω απο κινητο... :P ασε που δεν ξερω πολλα ονοματα ακομα :P

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Εγω έχω τρέλα με τις deep water acropores ειδικά με αυτές που δεν υπάρχουν τουλάχιστον όσο εχω ψάξει δεν έχω βρει αυτά τα χρώματα!

post-48196-0-78151400-1395506028_thumb.jpg

post-48196-0-34806500-1395506041.jpg

post-48196-0-67864500-1395506051.jpg

Εγω έχω τρέλα με τις deep water acropores ειδικά με αυτές που δεν υπάρχουν τουλάχιστον όσο εχω ψάξει δεν έχω βρει αυτά τα χρώματα!

Με τον όρο deep water να φανταστώ ότι θέλουν και ειδικές συνθήκες φωτισμού;Πιο μπλε ή ακτινικό;

Φοβερά κοράλια πάντως

shit happens!!!

Εγω είχα acropora deep water πριν τα χάσω όλα τον Αύγουστο λόγω ΔΕΗ, και ήταν από τα κοράλλια με την μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσα στο ενυδρείο μου απλά θέλει να είναι στα χαμηλά σημεία του βράχου!

Εγω είχα acropora deep water πριν τα χάσω όλα τον Αύγουστο λόγω ΔΕΗ, και ήταν από τα κοράλλια με την μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσα στο ενυδρείο μου απλά θέλει να είναι στα χαμηλά σημεία του βράχου!

Από κυκλοφορία;Τα ίδια με τις άλλες;Την ακρο της 3ης φωτο σαν να την πήρε το μάτι μου σε κάποιο ενυδρείο....

shit happens!!!

• 1 month later...

Επιτελους το εχω και θα εβαζα και αλλο.

20140426_190933_zpsf47d3a9c.jpg

20140510_001330_zps467d93d7.jpg

Αυτο που ηθελα παντα μεσα στο ενυδρειο μου

post-58920-0-20747400-1400243420_thumb.jpg

Αυτο που ηθελα παντα μεσα στο ενυδρειο μου

attachicon.gifimages506.jpg

πολυ ομορφο πραγματικα ,οταν κλαδευψεις ειδοποιησε .

Δεν το εχω εγω.Απλαν δεν το βρησκο συην Ροδο

Δεν το εχω εγω.Απλαν δεν το βρησκο συην Ροδο

αααααααααα ομορφα ουτε εγω χαχαχαχα

Δυο φορές που επιχείρησα να το διατηρήσω δεν τα κατάφερα..... το έχω απωθημένο !!!

SunCoral.jpg

Θέλω να πιστευω πως τώρα έτσι όπως έχω διαμορφώσει το ενυδρείο μου, ίσως να τα καταφέρω....

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

βαγγελη αυτο θελει target αλλιως δεν παει

...και με στοχευμένη σίτιση που το έκανα, πάλι δεν τα κατάφερα.

επισεις θελει ημισκοτινο μερος με κυκλοφορεια και στρωμενο παλιο ενυδρειο και τυχη 2φορες και σε μενα δεν εκατσε

Το aquascape όπως το έχω διαμορφώσει είναι ιδανικό για διάφορους "περίεργους" οργανισμούς.

Έχει σκιερά σημεία, με ή χωρίς δυνατή κυκλοφορία.... φωτεινά σημεία με παρόμοιες συνθήκες κυκλοφορίας, σημεία με αρκετό βάθος αραγωνίτη.... οπότε από αυτά είμαι καλυμμένος για κάθε είδος οργανισμού.

Απ εκεί και πέρα είναι οι συνθήκες του νερού, το στρωμένο ενυδρείο... (που θα πάει, θα ωριμάσει), και οι ανάγκες του κάθε οργανισμού σε στοιχεία και φαγητό !!!

Ωραιος ο αιολοπουλος!!!το να προνοουμε για τους οργανισμους που σκεφτομαστε να εχουμε απο πριν ειναι μαθημα για ολους μας.

Mobile klaz speaking...

Όντος είναι ένα υπέροχο κοράλλι αλλά το απλό target τάισμα δεν αρκεί.

Θέλει μέτριο φωτισμό και κυκλοφορία όπως αναφέρθηκε αλλά για το τάισμα η τεχνική είναι.

Κόβεις τον πάτο ενός μπουκαλιού του 1 1/2 λίτρου και το βάζεις να καλύψει το κοράλλι.

Φτιάχνεις ένα πλούσιο μείγμα τροφής (ζωοπλαγκτόν, φυτοπλαγκτόν, mιsys, cyclops, krill, snow και coral-V-power) και ότι άλλο βρίσκετε στο ντουλάπι σου.

Το ρίχνει μέσα από τον λαιμό του μπουκαλιού το αφήνεις για μία ώρα και μετά βγάζεις το μπουκάλι.

Αυτό πρέπει να γίνετε 2 φορές την εβδομάδα.

Μόλις το σταματήσεις αυτό το κοράλλι έχει πλέον λίγη ζωή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...