correy 22 Μαρτίου 2014 #1 Share 22 Μαρτίου 2014 καλημερα παιδες,εδω και καιρο διαβαζω το forum Και εβλεπα αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια να γινονται,ετσι πηρα την αποφαση να σας κανω και μια παρουσιαση το δικο μου ενυδρειο.οτιδηποτε μπορει να φανει επικοδομιτικο σαν σχολιο,ειμαι εδω να το ακουσω. Γενική κατηγορία ενυδρείου αφρικη malawi.Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου :100χ42χ65Συνολικά Λίτρα:~240 ltΟργανισμοίΦυτά:8 ριζες valisneria spiralis και καποιες gigadeaΨάρια: labidochromis caeruleus και Ps. aceiΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:απλο μαυρο χαρτονι.Πέτρες:νεκρος βραχοςΥπόστρωμα:απλη αμμος silgritΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 Λαμπες 39watt μια ροζ,μια λευκηΔιάρκεια φωτισμού:~8 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:eheim 2230 και jbl e900Θέρμανση : eheim Jager 300Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:jbl spirulina και jbl novomalawiΠαράμετροιpH:Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3):Φωσφορικά (PΟ4): δυστυχως εδω ειμαι αρκετα αδιαβαστος αφου χρειαζεται να παρω καινουρια τεστ.(οι τιμες με τις τελευταιες μετρησεις πριν απο κανα μηνα δηλαδη ηταν καλες ως αριστες.)Μέση Θερμοκρασία (°C):26ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδαΦωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Μαρτίου 2014 #2 Share 22 Μαρτίου 2014 (edited) Χωρις να ξερω πολλα απο κιχληδες μου αρεσει το στησιμο! Απλα βαλε κανα φθτο και στην αριστερη μερια να δεσει ολο ομορφα.... Παρε τεστακια να ξερεις που πας... Καλως ηρθες!! Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 22 Μαρτίου 2014 #3 Share 22 Μαρτίου 2014 Καλως ηρθες!Ομορφο το ενυδρειο σου!Τα ψαρακια κυκλοφορουν ή περισσοτερο ειναι ταμπουρωμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleri14 22 Μαρτίου 2014 #4 Share 22 Μαρτίου 2014 Καλως ηρθες !! Πολυ ομορφο! Ποσα ψαρακια ειναι συνολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
correy 22 Μαρτίου 2014 Author #5 Share 22 Μαρτίου 2014 καλημερα.τα ψαρακια κοβουν βολτες σε ολο το ενυδρειο και γενικα δειχνουν αρκετα "παιχνιδιαρικα".Οσο για τον αριθμο εχω μεσα 4 απο καθε ειδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleri14 22 Μαρτίου 2014 #6 Share 22 Μαρτίου 2014 Μια χαρα!! Ευχομαι και περισσοτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Μαρτίου 2014 #7 Share 22 Μαρτίου 2014 Ωραία προσπάθεια ! Επειδή το μήκος είναι μόνο ένα μέτρο , εγώ θα δοκίμαζα μόνο με ένα χαρέμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Μαρτίου 2014 #8 Share 22 Μαρτίου 2014 καλώς ήρθες και να το χαιρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Μαρτίου 2014 #9 Share 22 Μαρτίου 2014 1+ στον dpap Το στήσιμο φαίνεται αρκετά φυσικό. Να το χαίρεσαι φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 22 Μαρτίου 2014 #10 Share 22 Μαρτίου 2014 Πολύ όμορφο μπράβο φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 22 Μαρτίου 2014 #11 Share 22 Μαρτίου 2014 Καταρχήν μ'αρέσει Καταδευτερον μ'αρέσει Έχεις κάνει πολύ καλά και έχεις πολλές πέτρες διότι δεν σε βοηθάει το μήκος! Πόσο καιρό τρέχει? Τα ψαράκια είναι σε χαρεμια? Για μένα πάρε καμία τροφή ακόμη! Παρακολουθα συμπεριφορές γενικά γιατί το μήκος είναι μικρουλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
correy 22 Μαρτίου 2014 Author #12 Share 22 Μαρτίου 2014 τα labs ειναι σιγουρα χαρεμι,τα acei δεν ειμαι τοσο σιγουρος γιατι ειναι δυσκολα να τα ξεχωρισω.Tα ειχα παρει πολυ μικρα.το ενυδρειο τρεχει απο τα χριστουγεννα κοντα.οσο για τις συμπεριφορες δεν εχουμε προβλημα απο οσο βλεπω,κανενα ψαρι δεν ενοχλει κανενα αλλο.Kαι τωρα τελευταια εχουμε και αρκετους χορους αναμεσα σε 2 labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Μαρτίου 2014 #13 Share 22 Μαρτίου 2014 Καλως ηρθες φιλε, ωραιο το ενυδρειο σου Μια χαρα!! Ευχομαι και περισσοτερα!! Μην το ευχεσαι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
correy 23 Μαρτίου 2014 Author #14 Share 23 Μαρτίου 2014 να ορισμενες ακομα φωτογραφιες, Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 23 Μαρτίου 2014 #15 Share 23 Μαρτίου 2014 πολυ ομορφο! εχεις βαλει και καποιες πετρες μετα την αμμο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
correy 23 Μαρτίου 2014 Author #16 Share 23 Μαρτίου 2014 ναι αλλα αυτες που ειναι πανω πανω και μερικες που ειναι μονες τους στον βυθο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 23 Μαρτίου 2014 #17 Share 23 Μαρτίου 2014 εχε το νου σου διοτι τους αρεσει να σκαβουν απο κατω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
correy 23 Μαρτίου 2014 Author #18 Share 23 Μαρτίου 2014 ναι το ξερω δεν εχω κυνδινο (απο οσο νομιζω δηλαδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Μαρτίου 2014 #19 Share 24 Μαρτίου 2014 Πολυ ομορφο ενυδρειο! Να το χαιρεσαι φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος