Vassilis 5 Νοεμβρίου 2005 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2005 (edited) παιδια πλεον το ενυδρειο μου ειναι στρωμενο!απο το καλοκαιρι που το αρχισα βλεπω οτι η υπομονη μου με εκανε να καμαρωνω,αν κ νωρις ακομα,το ενυδρειο μου που μεχρι στιγμης δεν εχει ουτε ενα προβλημα ,ουτε καν αλγη!αρχινα να αναβω πρωτα τις μπλε,οπως μου προτεινε κ ο Μαριος κ σε ενα μηνα δηλαδη πριν κατι μερες αρχισα να αναβω τις λευκες.μου ειπαν τρεις ωρες την μερα να τις ανοιγω αλλα το ρισκαρα κ απο τις 5 λευκες αρχισα με τις δυο για 7 ωρες την μερα κ παρολα αυτα εδω κ μια εβδομαδα δεν εχει βγει αλγη!!!μονο στην αρχη ειχα λιγο διατομικη!να ναι καλα βεβαια κ τα 12 σαλιγκαρια που εχω.τα οποια μου καθαρισαν το βραχο κ το γυαλι απο την διατομικη σε χρονο ρεκορ! ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι το REEF κρυβει παγιδες! για την ωρα εβαλα ενα bubble!μια χαρα παει!την συνεχεια ομως περιμενω! Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2005 - Vassilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 5 Νοεμβρίου 2005 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2005 Πολύ ωραίο ενυδρείο !! Μπράβο στην προσπάθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 5 Νοεμβρίου 2005 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2005 Πολυ καλη αρχη!! Καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Νοεμβρίου 2005 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2005 Αντε μπαγασα, και επισημα ποια καλη αρχη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 5 Νοεμβρίου 2005 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2005 Πολυ ωραιο, μπραβο Vassilis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Νοεμβρίου 2005 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2005 Μπράβο ρε Μπίλ!Άντε και να το φτάσεις εκεί που το ονειρεύεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 6 Νοεμβρίου 2005 Author #7 Share 6 Νοεμβρίου 2005 παιδια σας ευχαριστω πολυ!ελπιζω να πανε ολα καλα!ευχομαι κ τα δικα σας ενυδρεια να πηγαινουν παντα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Νοεμβρίου 2005 #8 Share 7 Νοεμβρίου 2005 Μπράβο Βασίλη. Εύχομαι το καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος