katsirof 21 Μαρτίου 2014 #1 Share 21 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι τα σαλιγκάρια μου (trochus) γυρνάνε ανάποδα, και πολλά μένουν εκεί και ψοφάνε... Έχετε καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαρτίου 2014 #2 Share 21 Μαρτίου 2014 Ποσο καιρο δηλαδη; Ποσο καιρο τα εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsirof 21 Μαρτίου 2014 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2014 καμια βδομαδα.τα εχω κανα 2 χρονια.εχουν γεννησει και κανα 5 φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 21 Μαρτίου 2014 #4 Share 21 Μαρτίου 2014 Έχεις ψάρια στο ενυδρείο; Έχεις παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά; Άλγη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsirof 21 Μαρτίου 2014 Author #5 Share 21 Μαρτίου 2014 Ψάρια αρκετά, 5 tangs, foxface, damsels, chromis, sixline κ.α. άλγες δεν έχω, παίζω και με αντιφώσφορο σε reactor Δεν έχω παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά, μόνο ένα stn που μου ταλαιπωρεί συγκεκριμένα κοράλλια εδώ και αρκετό καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος