theodor72 6 Απριλίου 2014 #26 Share 6 Απριλίου 2014 Πολύ όμορφο ενυδρείο! Να το χαίρεσαι! Τι θα έλεγες να βάλεις μερικούς ακόμα ροδόστομους; Η blyxa είναι καιρό σε εκείνη τη θέση; Σα να είναι σε σκιερό μέρος... Αναπτύσσεται ικανοποιητικά; Εγώ θα δοκίμαζα και κάποιο σχετικά "εύκολο" κόκκινο φυτό πίσω, να σπάσει λίγο ακόμα το πολύ πράσινο. Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 6 Απριλίου 2014 Author #27 Share 6 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστω παιδια! theodor , ειναι στο προγραμμα οι ροδοστομοι.. θελω να τους κανω 15. Η blyxa ειναι κανενα 2μηνο εκει και οντως ειναι σε σκιερο μερος.. αλλα δεν χαλαει , ουτε αναπτυσσεται τρελα.. Εχω κοκκινα να βαλω απο το γαριδαδικο.. αλλα δεν νομιζω να μου πιασουν..εχω κοψει και το DIY co2 (το βαρεθηκα ) , δεν ριχνω και λιπασματα.. οτι κανουν οι λαμπες(2 30ρες ,μια λευκη και μια ροζ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Απριλίου 2014 #28 Share 6 Απριλίου 2014 Θα δεις τώρα κίνηση Όταν βάλεις και τους άλλους Ο κακός χαμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 6 Απριλίου 2014 #29 Share 6 Απριλίου 2014 Πολύ ωραίο το Ενυδρείο σου φίλε. Μπράβο σου μιά ομορφιά για φωτογραφία! Να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 6 Απριλίου 2014 Author #30 Share 6 Απριλίου 2014 να΄σαι καλα φιλε μου! κι εσυ να χαιρεσαι τα ψαρακια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspelasgos 6 Απριλίου 2014 #31 Share 6 Απριλίου 2014 Πολυ ομορφο , ! Και τα cory κουκλια ! Μπραβο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 7 Απριλίου 2014 Author #32 Share 7 Απριλίου 2014 thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος