vag12 21 Μαρτίου 2014 Author #26 Share 21 Μαρτίου 2014 Κατατοπιστικότατος,ευχαριστώ πολύ Κώστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Μαρτίου 2014 #27 Share 21 Μαρτίου 2014 :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Μαρτίου 2014 #28 Share 21 Μαρτίου 2014 Κόψε δυο κομμάτια τούλι λίγο μεγαλύτερα απ`οτι είναι χαραμάδες.Το πάνω πάτησε το λίγο με το καπάκι από το φιλτροκούτι και το κάτω σφήνωσε το μέσα στο τζάμι.Την υπόλοιπη δουλειά θα την κάνει το φίλτρο γιατί ρουφάει από εκείνα τα σημεία. Αν το θες στο ανεβάζω και μέ φώτο μιας και το έχω έτσι 4-5 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 21 Μαρτίου 2014 Author #29 Share 21 Μαρτίου 2014 Rastafari τι είπες τωρα ρε φίλε με ξέρανες... Φοβερή πατέντα... Μου θυμίζει την ιστορία με τους αμερικανούς που επένδυσαν εκατομμύρια δολάρια σε έρευνες να ανακαλύψουν στυλό το οποίο γράφει σε μηδενική βαρύτητα ( για τον διαστημικό σταθμό ) ενώ οι Ρώσοι απλά χρησιμοποίησαν μολύβι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 30 Απριλίου 2014 #30 Share 30 Απριλίου 2014 Εγω ρε παιδια να ρωτησω την κυριακη θα παρω ενα Rio 180 πρωτα ο θεος και θελω να βγαλω το εσωτερικο και να βαλω το εξωτερικο το δικο μου (Fluval 206) πως το ξεκολαω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Απριλίου 2014 #31 Share 30 Απριλίου 2014 Γιατί να το ξεκολλήσεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipis 30 Απριλίου 2014 #32 Share 30 Απριλίου 2014 Το εσωτερικό φίλτρο της juwel είναι respect...Να φανταστώ ο λόγος που θέλεις να το ξεκολλήσεις είναι ο χώρος που θα κερδίσεις...άλλα πίστεψέ με το ψάρι θα χάσει δεν θα κερδίσει...Βάλε + εξωτερικο και εισαι τουμπανος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 30 Απριλίου 2014 #33 Share 30 Απριλίου 2014 Θελω να το ξεκολισω μονο και μονο για τον χορο και εμφανισιακα τι λετε ?? το ενυδριο μου το χαριζι ενα φιλαρακι και το φιλτρο ειναι φουλ βιολογικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipis 30 Απριλίου 2014 #34 Share 30 Απριλίου 2014 Τί ψάρια θέλεις να βάλεις μέσα;Εγώ προσωπικά που το έχω με πέρασε η σκεψη να το αφαιρέσω αλλά καλά που δεν το έκανα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Απριλίου 2014 #35 Share 30 Απριλίου 2014 Άφησε το όπως είναι!! Δύο φίλτρα είναι πάντα καλύτερα από ένα για πολλούς και διάφορους λόγους . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Απριλίου 2014 #36 Share 30 Απριλίου 2014 Συμφωνώ με τους από πάνω. Πόσα λίτρα θα κερδίσεις δηλαδή από την αφαίρεση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 30 Απριλίου 2014 #37 Share 30 Απριλίου 2014 εχω ρε παιδια ψαρια αλλα τα εχω στον κυβο μου 15 gappy 4 platy kai 3 amano αλλα θα τα βαλω στο Rio μαζι με κσιφοφορους και μολυ τα πλατυ θα τα βγαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 30 Απριλίου 2014 #38 Share 30 Απριλίου 2014 Νταξι δεν λεω για λιτρα για εμφανιση μιλαω! ναι δικιο εχετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 30 Απριλίου 2014 Author #39 Share 30 Απριλίου 2014 Εγω φίλε μου άφησα το μαμά το φίλτρο και έχω βάλει ενα fluval 206 εξωτερικό μόνο βιολογικό 3 λίτρα + το άσπρο σφουγγάρι που είχε μέσα. Το φίλτρο της juwel το έχω καλύψει με φυτά, όχι τελείως αλλά σπάει η εικόνα αρκετά. Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, τσάμπα η ταλαιπωρία (γιατί ειναι και κολλημένο στο τζάμι, ξεκόλλησε, ξύστρα κόλλες) και ουσιαστικά δεν θα κερδίσεις και πολλά λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 30 Απριλίου 2014 #40 Share 30 Απριλίου 2014 Βαγγελι σε λενε? και εγω Fluval 206 εχω να σε ροτισω το μαμα της Juwel καθε ποτε το καθαριζεις λες να βαλω βαλισνεριες και Caboba γυρο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 30 Απριλίου 2014 Author #41 Share 30 Απριλίου 2014 Κάθε εβδομάδα-10 ημέρες που κάνω αλλαγη νερου αλλάζω το ενυδρειακό βαμβάκι ( για άλλους υαλοβάμβακα ) αλλά εξαρτάται και απο την τροφή που ρίχνεις και την ιχθυοφόρτιση. Το juwel το έχω όπως είναι με τα σφουγγάρια του εργοστασίου εκτός απο τον άνθρακα και έχω προσθέσει ένα διχτάκι όσο έπαιρνε βιολογικό. Το fluval όλος ο κάδος βιολογικό εκτός απο τα σφουγγάρια τα άσπρα που κουμπώνουν στην πλαστική κόκκινη βάση. Αυτό το ανοίγω μία φορά στις 45-60 ημέρες γιατί είναι πίσω απο την μπουκάλα του CO2. Πάντα να τα ξεπλένεις με νερό ενυδρείου. Όσο για τα φυτά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις ανάλογα με το τι σου αρέσει, αρκεί να είναι ψηλό φυτό ώστε να το καλύψει. ακόμα και λεπτόκορμα φυτά όπως η Bacopa Caroliana αν την φυτέψεις συστάδα θα στο καλύψει. Υ.γ. Βαγγέλη με λένε. Σόρρυ αν γράφω χωρίς τελείες και icons αλλά ειμαι με το κινητό στον δρόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 30 Απριλίου 2014 #42 Share 30 Απριλίου 2014 οκ ευχαριστω χαρικα Φωτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 30 Απριλίου 2014 Author #43 Share 30 Απριλίου 2014 Και εγώ χάρηκα Φώτη και καλή συνέχεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Απριλίου 2014 #44 Share 30 Απριλίου 2014 Αγαπητε φιλε Φωτη,θα σε παρακαλεσω να ανοιξεις ενα νεο θεμα γιατι στο παρων συζηταμε αλλο πραγμα και η ερωτηση σου ειναι εκτος θεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 30 Απριλίου 2014 #45 Share 30 Απριλίου 2014 χαχαχα το ξερω συγνωμη! θα σταματαγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος