New here 21 Απριλίου 2018 #26 Share 21 Απριλίου 2018 Δεν έχω σπίτι μου τώρα λεκάνη χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί αλλά αύριο θα ψάξω να βρω μια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
New here 21 Απριλίου 2018 #27 Share 21 Απριλίου 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
New here 22 Απριλίου 2018 #28 Share 22 Απριλίου 2018 Καλημέρα παιδιά, ένας φίλος μου ιχθυοτροφος μου είπε ότι είχαν και τα 2 μολυνθεί από βακτήρια μου συνέστησε να τα χωρίσω σε μικρές γυάλες και να τους βάλω αλάτι, το είχα δει παραπάνω και το έκανα... Δυστυχώς ψόφησαν και τα 2 σήμερα το πρωί.... Γιατί???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Ζαφ. 22 Απριλίου 2018 #29 Share 22 Απριλίου 2018 Δε πιστεύω να έβαλες ιωδιούχο αλάτι κουζίνας;!! Αν ναι, έπρεπε να βάλεις χοντρό τυροκομικό - ενυδρειακό αλάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
New here 22 Απριλίου 2018 #30 Share 22 Απριλίου 2018 Δυστυχώς δεν μου είπε είδος αλατιού..... Και έβαλα μαγειρικό... Το άλλο που είχα ήταν ιμαλαιων δεν είχα άλλο τι θα μπορούσα να βάλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Ζαφ. 22 Απριλίου 2018 #31 Share 22 Απριλίου 2018 Api aquarium salt για παράδειγμα. Τώρα που πέθαναν τα ψάρια με τίποτα ΜΗΝ αγοράσεις καινούργια χωρίς να προετοιμαστείς κατάλληλα. Άνοιξε δικό σου θέμα στο Forum να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
New here 22 Απριλίου 2018 #32 Share 22 Απριλίου 2018 Δεν σε συμβουλεύουν στα μαγαζιά τα πουλάνε έτσι... Σε γενικές γραμμές θα συμβουλευτω έναν φίλο μου που ξέρει αυτά ήταν δώρο και με βρήκαν αδιάβαστη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος