VasilisM3 22 Απριλίου 2014 #26 Share 22 Απριλίου 2014 Εντάξει φίλε μου παρέληψα να ανοίξω το λινκ στο ποστ #8 Σκοτώστε με... Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 22 Απριλίου 2014 #27 Share 22 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 22 Απριλίου 2014 #28 Share 22 Απριλίου 2014 να διαβάζεις 'όμως όλο το νήμα. Έτσι θα έχεις και πιο άμεσα τις πληροφορίες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 22 Απριλίου 2014 #29 Share 22 Απριλίου 2014 Εντάξει φίλε μου παρέληψα να ανοίξω το λινκ στο ποστ #8 Σκοτώστε με... Για να εχεις μια γενικη αποψη του θεματος, ( να διαβαζες ολο το θεμα ) αυτο σου εξηγουν τα παιδεια! Δεν χρειαζεται να τρελαινομασται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 22 Απριλίου 2014 #30 Share 22 Απριλίου 2014 να διαβάζεις 'όμως όλο το νήμα. Έτσι θα έχεις και πιο άμεσα τις πληροφορίες σου! Για να εχεις μια γενικη αποψη του θεματος, ( να διαβαζες ολο το θεμα ) αυτο σου εξηγουν τα παιδεια! Δεν χρειαζεται να τρελαινομασται! Το θέμα του Σπύρου (Delta66) το είχα διαβάσει και σε άλλο φόρουμ πιο παλιά αλλά δεν είχα δώσει βάση (δεν με ενδιέφερε τότε) Απλά εντάξει θα μπορούσε ο φίλος να μου απαντήσει και χωρίς ειρωνεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 22 Απριλίου 2014 #31 Share 22 Απριλίου 2014 Ας απολαυσουμε το θεμα του φιλου και ας παρουμε γνωσεις που θα μας κανουν περισσοτερο καλο παρα κακο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Απριλίου 2014 #32 Share 23 Απριλίου 2014 Το θέμα του Σπύρου (Delta66) το είχα διαβάσει και σε άλλο φόρουμ πιο παλιά αλλά δεν είχα δώσει βάση (δεν με ενδιέφερε τότε) Απλά εντάξει θα μπορούσε ο φίλος να μου απαντήσει και χωρίς ειρωνεία Δεν σε ειρωνεύομαι φίλε μου!!Δεν μπαίνω στο forum με αυτόν τον σκόπο!! Επίσης δεν ανέφερα πουθενά το θέμα του Delta66 που ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί μέσα στα χιλιάδες topics που υπάρχουν στο forum!! Αν πάλι θεωρείς ειρωνικό οτι η απάντηση στο ερωτημα σου δόθηκε πριν από 14 μόλις posts σε ένα topic 2 σελίδων. . . Πραγματικά με συγχωρείς . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 30 Απριλίου 2014 #33 Share 30 Απριλίου 2014 (edited) Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου μην στεναχωριέσαι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι το χόμπι μας κάνουμε Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2014 - VasilisM3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος