Akridas66 4 Απριλίου 2014 #26 Share 4 Απριλίου 2014 Με διαφορετικα email ομως γιατι δεχονται ενα απ το καθενα.... Λεω εγω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 4 Απριλίου 2014 #27 Share 4 Απριλίου 2014 Eκτος απο τα διαφορετικα μειλ θελει και διαφορετικο ονομα δικαιουχου,διοτι αν προκριθει στην επομενη φαση και κερδισει το σετ dennerle θα πρεπει αυτο να σταλει στο ονομα που εχει δηλωθει,οποτε δηλωνεις τον μπαμπα,μαμα,αδερφο,κοπελια... Δεν ειναι απατη αυτο,ειναι συνηθες να γινεται απο ατομα που εχουν πανω απο 1 αξιολογα ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Απριλίου 2014 #28 Share 4 Απριλίου 2014 Κατι δεν μου καθεται στο hardscape, το ενυρειο ειχε πλατος 40 εκατοστα, και δεν μπορω να κανω τις καμπυλες μετα φυτά, μου βγαινουν πολυ αποτομες.Ισως αφαιρεσω το μονοπατι που εχει και να μεγαλωσω τις συσταδες των φυτων.Κατι τετοιο οπως στην φωτο.Για να ακουσω καμια γνωμη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 4 Απριλίου 2014 #29 Share 4 Απριλίου 2014 γνωμη μου σε καμια περιπτωση μην αφαιρεσεις το μονοπατι, καντο ακομα πιο αποτομο σαν πλαινα φαραγγιου και τα φυτακια να κρεμανε προς τα μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 4 Απριλίου 2014 #30 Share 4 Απριλίου 2014 Το μονοπατι μην το χαλας,ισα ισα που πρεπει να το "χτυπησεις" περισσοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 4 Απριλίου 2014 #31 Share 4 Απριλίου 2014 Νικο τα σπαει! ασε το μονοπατι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #32 Share 4 Απριλίου 2014 Μη το χαλασεις το μονοπατι Νικο.Κλαδεψε λιγο τα φυτα οπως λεει ο Δημος. Σκεφτομαι σοβαρα να στειλω στο διαγωνισμο των βιοτοπικων το Τανγκανικα μου,ετσι απλα για τη συμμετοχη,για να ειμαστε πιο πολλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Απριλίου 2014 #33 Share 4 Απριλίου 2014 (edited) χαχα μολις τελειωσα,... Θα ανεβασω αλλη ημερα φωτο, μεγαλωσα το μονοπατι , και εφτιαξα προσθεσα φυτά, ριζες και πέτρες... Τωρα θα το αφησω , να αναπτυχθει μόνο του.... Θα δειτε φωτο αργοτερα. Τι το θελα το μονοπάτι... Κωστα να στειλεις γιατι οχι? Μην κολλάς... Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #34 Share 4 Απριλίου 2014 Νικο δεν κολλαω,απλα δεν ξερω αν θα το δεχτουν για τον λογο οτι εχω 3d background της juwel στην πλατη.Δεν χανω τιποτα να το δοκιμασω ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Απριλίου 2014 #35 Share 4 Απριλίου 2014 Νικο δεν κολλαω,απλα δεν ξερω αν θα το δεχτουν για τον λογο οτι εχω 3d background της juwel στην πλατη.Δεν χανω τιποτα να το δοκιμασω ομως. και τί εγινε... Δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #36 Share 4 Απριλίου 2014 Θα το αφησω να ωριμασει λιγο ακομα,να το κανουν τα ψαρια οπως θελουν και μετα θα βρω καποιον με καλη φωτογραφικη να μου βγαλει μερικες καλες φωτο για να στειλω.Ετσι και αλλιως αυτος τα βιοτοπικα αργουν ακομα,οπωτε προλαβαινω πολυ ανετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 4 Απριλίου 2014 #37 Share 4 Απριλίου 2014 Ειπαμε,το χομπυ μας κανουμε οχι πρωταθλητισμο... Αν ερθει ενα καλο πλασαρισμα καλοδεχουμενο αλλα η συμμετοχη ειναι το ζητουμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2014 Author #38 Share 4 Απριλίου 2014 Ειπαμε,το χομπυ μας κανουμε οχι πρωταθλητισμο... Αν ερθει ενα καλο πλασαρισμα καλοδεχουμενο αλλα η συμμετοχη ειναι το ζητουμενο. Ετσι!Οσο πιο πολλοι,τοσο πιο καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Απριλίου 2014 #39 Share 6 Απριλίου 2014 Νομιζω εγινε αρκέτα , καλυτερο, θελει ακομη αρκετες διορθωσεις, εχει ακομη μεχρι τελος του μηνος , αρκετες μικροαλλαγες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Απριλίου 2014 Author #40 Share 6 Απριλίου 2014 Νικολα,πολυ καλυτερο φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Απριλίου 2014 #41 Share 6 Απριλίου 2014 Πολύ καλύτερο τώρα Μήπως θα ήταν πιο ωραίο αν μπροστά αριστερά Έβαζες pogostem helferi αντί για staurogyne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Απριλίου 2014 #42 Share 6 Απριλίου 2014 Ή ammania bonsai αν έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 6 Απριλίου 2014 #43 Share 6 Απριλίου 2014 Aρχιζει και δειχνει πολυ ομορφο ... Πιστευω σε μια-δυο βδομαδες θα ειναι εξαιρετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 23 Απριλίου 2014 #44 Share 23 Απριλίου 2014 update.... Τελειώνουν οι μέρες... Σημερα εστειλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 28 Απριλίου 2014 #45 Share 28 Απριλίου 2014 Τελειώνουν οι μέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Απριλίου 2014 Author #46 Share 28 Απριλίου 2014 Δεν βλεπω να στελνει κανενας αλλος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 29 Απριλίου 2014 #47 Share 29 Απριλίου 2014 Δυο μερες εμειναν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 2 Μαίου 2014 #48 Share 2 Μαίου 2014 Αναρτήθηκαν τα ενυδρεια.... http://all4aquarium.ru/en/events/scapers-contest/1st-stage Εχει αρκετα ωραια στησιματα, αλλα εχει πολλά τα οποια ειναι της τελευταιας στιγμης καθως και καποια με πλαστικά φυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 2 Μαίου 2014 #49 Share 2 Μαίου 2014 Nicpapa το δικό σου ποιό είναι γιατί χάθηκα λίγο... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 2 Μαίου 2014 #50 Share 2 Μαίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος είναι το Νο 6 στη νότια Ευρώπη με όνομα : White Path! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος