antonium98 12 Μαρτίου 2014 #1 Share 12 Μαρτίου 2014 Για σας, Ψαχνω για τη βαση του rio 300 σε σκουρο καφε και ενδιαφερομαι μονο αν υπαρχει αμεσα διαθεσημη γιατι την χρειαζομαι αμεσα. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 12 Μαρτίου 2014 #2 Share 12 Μαρτίου 2014 για να σου ερθει ποιο φτηνα ( εαν θες ) μπορεις να πας πετ σιτι και να δεις την βαση για το ανουμπια το 300 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 12 Μαρτίου 2014 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2014 To εχω δει και δυστυχως διαφερουν και σε μηκος και σε πλατος Ευχαριστω πολυ παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 13 Μαρτίου 2014 #4 Share 13 Μαρτίου 2014 To εχω δει και δυστυχως διαφερουν και σε μηκος και σε πλατος Ευχαριστω πολυ παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαρτίου 2014 Author #5 Share 15 Μαρτίου 2014 Δεν υπαρχει πουθενα διαθεσημο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Μαρτίου 2014 #6 Share 15 Μαρτίου 2014 Φιλε μου,δες την λιστα καταστηματων,παρε τηλ σε ολα,ωστε να συγκρινεις τιμες και την δυνατοτητα αμεσης παραδοσης και να ξεμπερδευεις γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 15 Μαρτίου 2014 Author #7 Share 15 Μαρτίου 2014 Φιλε.μου εχω παρει σε ολα μεχρι και ηγουμενιτσα εφτασα . Λεει οτι πρεπει να γινει παραγγελεια και δεν υπαρχουν αποθεματα γιατι μαλλον κλινει η αντιπροσωπια της juwel στην ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 15 Μαρτίου 2014 #8 Share 15 Μαρτίου 2014 Το τελευταίο που λες στο είπαν από μαγαζί? Η μαγαζιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 16 Μαρτίου 2014 #9 Share 16 Μαρτίου 2014 Φιλε.μου εχω παρει σε ολα μεχρι και ηγουμενιτσα εφτασα . Λεει οτι πρεπει να γινει παραγγελεια και δεν υπαρχουν αποθεματα γιατι μαλλον κλινει η αντιπροσωπια της juwel στην ελλαδα Eδω ρωτησες;; http://aquascape.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1238&virtuemart_category_id=26&Itemid=22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος