Jump to content

Ληγμενο Τεστ

Recommended Posts

Δανισου απο καποιον φιλο σου η πηγαινε νερο σε καποιο πετσοπ να σου κανουν μετρησεις.

μαλλον το δευτερο θα κανω !!

καθε μερα ριχνεις βακτηρια???????αν,ναι δεν ειναι περιεργες οι τιμες σου............μπορει το ενυδρειο σου να μην ειναι ακομα στρωμενο και να εχεις σκαμπανεβασματα στις τιμες σου ,αλλα οι τιμες ειναι φυσιολογικες...........το φιλτρο σου δηλαδη δεν εχει τα βακτηρια που θα επρεπε,αλλα εσυ ριχνεις καθημερινα νεα!!!!!!!!!!!!!!

NO3 σε 4 ημέρες αποκλείεται να έχει.

καθε μερα ριχνεις βακτηρια???????αν,ναι δεν ειναι περιεργες οι τιμες σου............μπορει το ενυδρειο σου να μην ειναι ακομα στρωμενο και να εχεις σκαμπανεβασματα στις τιμες σου ,αλλα οι τιμες ειναι φυσιολογικες...........το φιλτρο σου δηλαδη δεν εχει τα βακτηρια που θα επρεπε,αλλα εσυ ριχνεις καθημερινα νεα!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδη καθε ποτε να ριχνω ? ( η sera πισω και καλα λεει οτι θελει 24ωρες για να μπει ψαρι , οποτε οδηγια για το στρωσιμο αλλη δεν δεινει !

NO3 σε 4 ημέρες αποκλείεται να έχει.

τι να πω ... !

Συγνώμη , ήθελα να γράψω ΝΟ3 50.

Πως ειναι φυσιολογικες οι τιμες μεσα σε 4 μερες?Και πως γινετε σε 4 μερες να εχει νο3 50?

Μη τρελαθουμε κιολας..

καλα κανεις και ριχνεις καθε μερα βακτηρια και νομιζω οτι σιγα-σιγα και οταν δεις οτι οι τιμες σου αρχιζουν να σταθεροποιουντε ,καλα ειναι να μπει το πρωτο ψαρι!!!!!!!!!!!!!το φιλτρο σου ηδη εχει βακτηρια,αλλα οχι αρκετα ,γιαυτο θα πρεπει να συνεχισεις να ριχνεις βακτηρια ετοιμα......................

Εντάξει δεν είπα κάτι απλα θα δείξει...

Τώρα έβαλα και βρώμα από το φίλτρο του Μονομάχου και ελπίζω να το βοηθήσω!

Πως ειναι φυσιολογικες οι τιμες μεσα σε 4 μερες?Και πως γινετε σε 4 μερες να εχει νο3 50?

Μη τρελαθουμε κιολας..

αφου ριχνει και τροφη(που σημαινει αμμωνια),αλλα και βακτηρια..........!!!!!!!!!!γιατι να τρελαθουμε?????ξερεις ποση τροφη και ποσα βακτηρια εριξε?????

Μη τρελαθουμε κιολας..

Φιλε μου δεν χρειαζεται να τρελαθεις για μια μετρηση Νιτρικών , εγω αυτό είδα αυτο είπα

καλα κανεις και ριχνεις καθε μερα βακτηρια και νομιζω οτι σιγα-σιγα και οταν δεις οτι οι τιμες σου αρχιζουν να σταθεροποιουντε ,καλα ειναι να μπει το πρωτο ψαρι!!!!!!!!!!!!!το φιλτρο σου ηδη εχει βακτηρια,αλλα οχι αρκετα ,γιαυτο θα πρεπει να συνεχισεις να ριχνεις βακτηρια ετοιμα......................

σε ευχαριστω , εε θα συνεχισω να ριχνω ( μεχρι και να τελειωσει και το μπουκαλακι , λεω απο εδω και περα να ριχνω μιση δοση και απο οτι βλεπω φθανει για μια βδομαδα ακομα !

Εσυ ξερεις τι βακτηρια εχει το ενυδρειο του και λες οτι οι τιμες ειναι φυσιολογικες?

Και με ληγμενο τεστ μετρημενες?

Σε 4 μερες ειναι φυσιολογικο να εχει νο3 50?Το εχεις ξαναδει εσυ αυτο?Εξηγησε μου πως γινετε?

Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι σε παρακαλω να εισαι πιο προσεκτικος.Διαβαζουν και πιο αρχαριοι!

Εσυ ξερεις τι βακτηρια εχει το ενυδρειο του και λες οτι οι τιμες ειναι φυσιολογικες?

Και με ληγμενο τεστ μετρημενες?

Σε 4 μερες ειναι φυσιολογικο να εχει νο3 50?Το εχεις ξαναδει εσυ αυτο?Εξηγησε μου πως γινετε?

Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι σε παρακαλω να εισαι πιο προσεκτικος.Διαβαζουν και πιο αρχαριοι!

για τα πιο πανω δεν μπορω να απαντησω , οπως και το πως γινεται 50 νιτρικα παλι δεν μπορω .... επρεπε απλα να εμενες κοντα μου να ερχοσουν να σου δειξω ! :)

σε ευχαριστω , εε θα συνεχισω να ριχνω ( μεχρι και να τελειωσει και το μπουκαλακι , λεω απο εδω και περα να ριχνω μιση δοση και απο οτι βλεπω φθανει για μια βδομαδα ακομα ! να ακολουθησεις τις οδηγιες χρησεως,και νομιζω οτι καλα θα ηταν ,να ριχνεις και λιγο περισσοτερα βακτηρια απο αυτα που λεει αλλα και για λιγες περισσοτερες μερες...........

για τα πιο πανω δεν μπορω να απαντησω , οπως και το πως γινεται 50 νιτρικα παλι δεν μπορω .... επρεπε απλα να εμενες κοντα μου να ερχοσουν να σου δειξω ! :)

Το σχολιο μου δεν πηγαινε για σενα φιλε μου.

σε ευχαριστω , εε θα συνεχισω να ριχνω ( μεχρι και να τελειωσει και το μπουκαλακι , λεω απο εδω και περα να ριχνω μιση δοση και απο οτι βλεπω φθανει για μια βδομαδα ακομα ! να ακολουθησεις τις οδηγιες χρησεως,και νομιζω οτι καλα θα ηταν ,να ριχνεις και λιγο περισσοτερα βακτηρια απο αυτα που λεει αλλα και για λιγες περισσοτερες μερες...........

Παλι καλα που του λες να ακολουθησει τις οδηγιες...

Εσυ ξερεις τι βακτηρια εχει το ενυδρειο του και λες οτι οι τιμες ειναι φυσιολογικες?δεν χρειαζετε να ξερω (εσυ που λες οτι δεν ειναι φυσιολογικες οι τιμες ,που το στηριζεις??)

Και με ληγμενο τεστ μετρημενες?εχεις δικιο εδω.....

Σε 4 μερες ειναι φυσιολογικο να εχει νο3 50?Το εχεις ξαναδει εσυ αυτο?Εξηγησε μου πως γινετε?αφου ριχνει βακτηρια ,τα οποια τρωνε την αμμωνια!!!!!!!!!!!!!!!που ειναι το παραξενο?

Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι σε παρακαλω να εισαι πιο προσεκτικος.Διαβαζουν και πιο αρχαριοι!το ιδιο ισχυει για ολους φανταζομε......

δεν υπαρχουν οδηγιες χρησεως , η sera θεωρει οτι απλα ριχνεις και μετα απο 24 ωρες εισαι μια χαρα , .... οποτε δεν λεει κατι παραπανω , εαν εννοεις τις οδηγιες που λεει για την πρωτη μερα ενταξει απλα θα χρειαστω και εγω δεν ξερω ποσα μπουκαλια εαν βαζω καθε μερα απο 4 καπακια που μου λεει , ειναι πολλα ! σκεφτομουν να το αφησω μια βδομαδα με βακτηρια και μετα να ριχνω μονο τροφη !

Παλι καλα που του λες να ακολουθησει τις οδηγιες...

επειδη η καθε εταιρια εχει διαφορετικα βακτηρια ,και μονο αυτη ξερει ποσο''μπουσταρει'' το συστημα.......

Στηριζω την αποψη μου στα λειγμενα τεστ φιλε!

Και νο3 50 σε 4 μερες δεν γινετε να εχεις οσα βακτηρια και αν ριχνει και οσο αμμωνια και εχει,ποσο μαλλο 0,25!

Πρωτα διαβαζουμε ολο το θεμα σωστα και μετα απανταμε,δεν απανταμε οτι ναναι!

επειδη η καθε εταιρια εχει διαφορετικα βακτηρια ,και μονο αυτη ξερει ποσο''μπουσταρει'' το συστημα.......

Η εταιρια απο τα βακτηρια που ριχνει ειναι η sera,το γραφει πιο πανω.Αν δεν ξερεις τις οδηγιες χρησεως για τα βακτηρια της σερα δεν χρειαζεται να γραφεις οτι ναναι!

Στηριζω την αποψη μου στα λειγμενα τεστ φιλε!

Και νο3 50 σε 4 μερες δεν γινετε να εχεις οσα βακτηρια και αν ριχνει και οσο αμμωνια και εχει,ποσο μαλλο 0,25!

Πρωτα διαβαζουμε ολο το θεμα σωστα και μετα απανταμε,δεν απανταμε οτι ναναι!

απλα να προσθεσω οτι ειναι μονο της αμμωνιας το τεστ λιγμενο για να μην παρεξηγηθουμε στο τελος :)

απλα να προσθεσω οτι ειναι μονο της αμμωνιας το τεστ λιγμενο για να μην παρεξηγηθουμε στο τελος :)

Ξανακανε και ενα τεστ σε ολα με αλλο τεστ να δουμε τι γινετε.

Ποιας εταιριας τεστ εχεις?

θα ηθελα να μου πεις rastafarian που κανω λαθος για να στο εξηγησω.......μπορει να μην εχω την εμπειρια σου ,αλλα την ψαχνω την δουλεια ,δεν τα λεω αερα οσα λεω.......

Ξανακανε και ενα τεστ σε ολα με αλλο τεστ να δουμε τι γινετε.

Ποιας εταιριας τεστ εχεις?

της σαλιφερτ no3 ( ληγει σε 1,5 χρονο )

της API no2 ( ληγει σε 2 χρονια )

σαλιφερτ ληγμενο εδω και 2 μηνες nh3/nh4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...