ssgiannis 10 Μαρτίου 2014 #1 Share 10 Μαρτίου 2014 Το ζευγαρακι μου.... Νομιζω οτι εχω αναγνωρισει αρσενικο θυληκο αλλα θα ηθελα να ακουσω και απο πιο εμπειρους . Sent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Μαρτίου 2014 #2 Share 10 Μαρτίου 2014 (edited) Ομορφα ψαρια! Να τα χαιρεσαι! Δωσε λεπτομερειες! Φιλτρανση, λιτρα, συγκατοικοι κτλ! Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 10 Μαρτίου 2014 Author #3 Share 10 Μαρτίου 2014 Τα ψαρια ειναι σε 240 λιτρα(ριο) μεχρι στιγμης συκγατοικουν με 6 τιγρακια ( 3 green 3 striped). Απο φιλτρανση εχω το εσωτερικο του ριο και το eheim eco pro. Εχω σκοπο να κανω αναλυτικη παρουσιαση απλα θελω να βρω ενα ομορφο φοντο. Τα firemouth αγοραστηκαν ως ζευγαρι με γεννες στο ιστορικο τους . Επισης εχω σκοπο να αυξησω τον αριθμο των tiger barbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 10 Μαρτίου 2014 Author #4 Share 10 Μαρτίου 2014 Sent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 10 Μαρτίου 2014 #5 Share 10 Μαρτίου 2014 Υπέροχα τα μικρά φίλε μου, φιλοξενώ και εγώ 3 κιχλίδες τέτοιες στο ενυδρείο μου, όταν μεγαλώσουν έχουν εντυπωσιακά χρώματα, το αρσενικό είναι πιο έντονα κόκκινο από κάτω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Μαρτίου 2014 #6 Share 11 Μαρτίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Μαρτίου 2014 #7 Share 11 Μαρτίου 2014 Ωραια ψαρια Βαλε και καμμια πετρα μεσα...... Tα tiger barbs ειναι απο διαφορετικο βιοτοπο, δεν μου αρεσει η επιλογη σου...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 11 Μαρτίου 2014 Author #8 Share 11 Μαρτίου 2014 Σαυ ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Τα tiger barbs ειναι απο διαφορετικο βιοτοπο ,ομως οι συνθηκες ειναι παρομοιες και συνηπαρχουν ειρηνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 11 Μαρτίου 2014 #9 Share 11 Μαρτίου 2014 Πάρα πολύ ωραίες κιχλίδες φίλε μου! Να τα χαίρεσαι! Σε περίπτωση που βγούν ζευγάρι όμως τα barbs κατά πάσα πιθανότητα θα στα φάνε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 11 Μαρτίου 2014 Author #10 Share 11 Μαρτίου 2014 Βασικα αγοραστηκαν ως ζευγαρι αλλα μεχρι τωρα ολα καλα . Τωρα αν εχουμε γεννα θα δουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 11 Μαρτίου 2014 #11 Share 11 Μαρτίου 2014 Σε λίγο καιρό θα δείξει αν θα είναι ζευγάρι ή όχι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 13 Μαρτίου 2014 #12 Share 13 Μαρτίου 2014 μπράβο πολύ όμορφο το ενυδρείο με ωραία ψαράκια . βάλε και φόντο και περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 13 Μαρτίου 2014 #13 Share 13 Μαρτίου 2014 Πόλύ όμορφα Αν ήμουν στην θέση σου θα έβαζα καμιά ρίζα και κανα φυτάκι( ίσως Pistia) ακόμα!Αλλά γούστα είναι αυτά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Μαρτίου 2014 #14 Share 14 Μαρτίου 2014 πολυ όμορφα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssgiannis 14 Μαρτίου 2014 Author #15 Share 14 Μαρτίου 2014 (edited) μπράβο πολύ όμορφο το ενυδρείο με ωραία ψαράκια . βάλε και φόντο και περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση . Πόλύ όμορφα Αν ήμουν στην θέση σου θα έβαζα καμιά ρίζα και κανα φυτάκι( ίσως Pistia) ακόμα!Αλλά γούστα είναι αυτά. Ριζα δεν ξερω αν θελω να βαλω γιατι θελω να εχουν πολυ χωρο για κολυμπι.φυτα βαζω σιγα σιγα απο κλαδεματα και emersed πολυ όμορφα! Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας σχολια Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2014 - ssgiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος