Κωστας Τ 28 Φεβρουαρίου 2015 #301 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Που χάθηκες ρε Μιχάλη? Σε ευχαριστω πολύ!!!Το απολαμβάνω πολύ που πάει σιγά σιγά αλλά η προχθεσινή μου βόλτα με φίλο reefά στο aquario ήταν η χαριστική βολή... Απολήθηκα σήμερα οπότε αυτό σημαίνει δουλειά= €€€ χαχαχα Μου λείπουν μόνο οι κυκλοφοριτές και μερικά ψιλοπράγματα....σε κανα 2 βδομάδες ευελπιστώ να γεμίσω καλος πολιτης Βασιλη. :thumbsu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2015 #302 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Τρεξιμο βασιλη μου και σημερα που χαλαρωσα ειπα να "πυροβολησω" Αντε επιτελους,καλος πολιτης και καλη αρχη με τη δουλεια! φιλε! Σαν χθες φαινεται οταν ελεγες οτι μπαινεις! Με το καλο να σου ερθουν τα υπολοιπα καλουδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Φεβρουαρίου 2015 #303 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλος πολιτης Βασιλη και καλη αρχη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 1 Μαρτίου 2015 #304 Share 1 Μαρτίου 2015 ΚΑλος πολίτης Βασίλη !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 1 Μαρτίου 2015 #305 Share 1 Μαρτίου 2015 Καλός πολίτης και καλό ξεκίνημα με τη reefάρα σου!! Άντε να πάρουμε και μεις μάτι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 1 Μαρτίου 2015 #306 Share 1 Μαρτίου 2015 Καλος πολιτης και καλος ριφας Μπιλυυυ!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Μαρτίου 2015 #307 Share 1 Μαρτίου 2015 Καλος πολιτης Βασιλη!! Τωρα αρχιζουν τα βασανα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Μαρτίου 2015 Author #308 Share 1 Μαρτίου 2015 καλος πολιτης Βασιλη. :thumbsu: Τρεξιμο βασιλη μου και σημερα που χαλαρωσα ειπα να "πυροβολησω" Αντε επιτελους,καλος πολιτης και καλη αρχη με τη δουλεια! φιλε! Σαν χθες φαινεται οταν ελεγες οτι μπαινεις! Με το καλο να σου ερθουν τα υπολοιπα καλουδια Καλος πολιτης Βασιλη και καλη αρχη. ΚΑλος πολίτης Βασίλη !! Καλός πολίτης και καλό ξεκίνημα με τη reefάρα σου!! Άντε να πάρουμε και μεις μάτι!!! Καλος πολιτης και καλος ριφας Μπιλυυυ!!!!!!!!!! Καλος πολιτης Βασιλη!! Τωρα αρχιζουν τα βασανα Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!! Ελπίζω να σας αποζημιώσω με τον καλύτερο τρόπο σε λίγο καιρό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 1 Μαρτίου 2015 #309 Share 1 Μαρτίου 2015 Καλος πολίτης ψάρακα!!! Τι, οχι πια; Ετσιιιιι!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Μαρτίου 2015 #310 Share 1 Μαρτίου 2015 Καλός πολίτης και Φουλ για reef! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Μαρτίου 2015 Author #311 Share 1 Μαρτίου 2015 Καλος πολίτης ψάρακα!!! Τι, οχι πια; Ετσιιιιι!!!! Χαχαχαχα όχι δα....ολοι είμαστε τις πρώτες μέρες...μετά τα αφήνουμε για τα ενυδρεία μας καλύτερα!!! Καλός πολίτης και Φουλ για reef! Με τις πάντες Λυκούργο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 1 Μαρτίου 2015 #312 Share 1 Μαρτίου 2015 Χαχαχαχα όχι δα....ολοι είμαστε τις πρώτες μέρες...μετά τα αφήνουμε για τα ενυδρεία μας καλύτερα!!! Με τις πάντες Λυκούργο!!! σαν M3 lover and owner(το αγγλικο μου της οξφορδης λεμε) το κατεχεις το αντικειμενο. για παμε λοιπον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Μαρτίου 2015 #313 Share 2 Μαρτίου 2015 Βασίλη καλός πολίτης φίλε! αν και όπως είπε και ο Αγγελος τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε αντε με το καλό να ασχοληθείς και με το νέο σου εγχείρημα τώρα! απο την αρχή που έχεις κάνει έχουμε απαιτήσεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Μαρτίου 2015 #314 Share 2 Μαρτίου 2015 Οπως το ειπε ο πανος,πραγματικα ειμαι σιγουρος πως θα κανεις κατι πολυ ομορφο billαρε Τωρα για τα δυσκολα.....μην τον τρομαζετε ρε σεις και ξαναμπει μεσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 2 Μαρτίου 2015 Author #315 Share 2 Μαρτίου 2015 Βασίλη καλός πολίτης φίλε! αν και όπως είπε και ο Αγγελος τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε αντε με το καλό να ασχοληθείς και με το νέο σου εγχείρημα τώρα! απο την αρχή που έχεις κάνει έχουμε απαιτήσεις! Οπως το ειπε ο πανος,πραγματικα ειμαι σιγουρος πως θα κανεις κατι πολυ ομορφο billαρε Τωρα για τα δυσκολα.....μην τον τρομαζετε ρε σεις και ξαναμπει μεσα Χαχαχαχα πισω δεν ξαναγυρνώ!!! Εννοείται πως οι απαιτήσεις σας αλλά και πολλά ενυδρεία εδώ μέσα απο φοβερούς χομπίστες έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη πολύ ψηλά!!!! Ελπίζω να σας αποζημιώσω με τον καλύτερο τρόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 17 Μαρτίου 2015 Author #316 Share 17 Μαρτίου 2015 Μπήκαμε στην τελική ευθεία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Μαρτίου 2015 #317 Share 17 Μαρτίου 2015 Αντε επιτελους,με το καλο να μπει το νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 17 Μαρτίου 2015 #318 Share 17 Μαρτίου 2015 Νάτες οι ομορφιές :jig: Προχώρα γερά Βασίλη ! Καλός πολίτης αδελφέ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 17 Μαρτίου 2015 #319 Share 17 Μαρτίου 2015 Μπράβο πολύ ωραία δουλειά. Καλή αρχή!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 17 Μαρτίου 2015 Author #320 Share 17 Μαρτίου 2015 Αντε επιτελους,με το καλο να μπει το νερο Nα 'σαι καλά Νικόλα μου!!! Νάτες οι ομορφιές :jig: Προχώρα γερά Βασίλη ! Καλός πολίτης αδελφέ !! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Μπράβο πολύ ωραία δουλειά. Καλή αρχή!!!! Ευχαριστώ πολύ Λουκά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Μαρτίου 2015 #321 Share 17 Μαρτίου 2015 Ωραία δουλεια άντε να βραχεί τωρα να πάρει τον δρομο μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 18 Μαρτίου 2015 #322 Share 18 Μαρτίου 2015 μπράβο ρε Βασίλη! νοικοκιρεμένο και όμορφο!! Καλογέμιστο φίλε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 18 Μαρτίου 2015 #323 Share 18 Μαρτίου 2015 Μπράβο billy νοικοκυρεμένη δουλειά !! Άντε με το καλό να το δεις γεμάτο !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαρτίου 2015 #324 Share 18 Μαρτίου 2015 Κουκλι και φινετσατο βασιλη,μπραβο ρε φιλε πολυ ωραια δουλεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 18 Μαρτίου 2015 #325 Share 18 Μαρτίου 2015 Μπήκαμε στην τελική ευθεία... ομορφη κατασκευή... Καλο ξεκίνημα Βασιλη και να το δεις έναν πολύ όμορφο ύφαλο φίλε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος