VasilisM3 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #251 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Εργασία και χαρά χθές...τελείωσα το sump! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 1 Φεβρουαρίου 2015 #252 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος άντε με το καλό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #253 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Τάσσο!!!Να χαίρεσαι το στολίδι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Φεβρουαρίου 2015 #254 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Αντεεε μια μια να τελειωνουν οι δουλειες Τωρα το επιπλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 1 Φεβρουαρίου 2015 #255 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλοδούλευτο το sumpάκι πολύ ωραία δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxoscorfu 2 Φεβρουαρίου 2015 #256 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Ολα καλά φιλαρακι μου,αλλά για να γλυτωσεις απο μερικές απτεσιες επιλεγεις να βάλεις 100% νεκρό βράχο?κατα τη γνώμη μου 50-50 τουλάχιστον, να αποκτήσει ς βιολογία πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #257 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Αντεεε μια μια να τελειωνουν οι δουλειες Τωρα το επιπλο? Ναι ρε Παύλο άντε να πάρουμε μυρωδιά και εμείς Μεθαύριο βγαίνω σε άδεια απολύσεως..κολλήθηκε το τζάμι στο main και θα περάσει το τεστ στεγανώτητας.Ελπίζω να το περάσει με άριστα! Σειρά έχει το έπιπλο το οποίο θα επιμελυθώ προσωπικά!Θα διαλέξω χρώμα και θα προχωρίσω στο ψητό Καλοδούλευτο το sumpάκι πολύ ωραία δουλειά. Σε ευχαριστώ πολύ Λουκά! Ολα καλά φιλαρακι μου,αλλά για να γλυτωσεις απο μερικές απτεσιες επιλεγεις να βάλεις 100% νεκρό βράχο?κατα τη γνώμη μου 50-50 τουλάχιστον, να αποκτήσει ς βιολογία πιο γρήγορα. Καλησπέρα Ζάχο...Επειδή λογικά με βλέπω να γεμίζω σε κανα μήνα μέχρι να μαζευτούν κάποια ψιλοπράγματα έχω δώσει κάποια κομμάτια σε φίλο μου που τρέχει 1,5 χρόνο το δικό του χωρίς ίχνος aiptaisia ώστε να έχω "ζωντανό" να μπολιάσω τον δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2015 #258 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Aντε καλος πολιτης λοιπον και καλο ξεκινημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxoscorfu 2 Φεβρουαρίου 2015 #259 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά φιλέ,σε βλέπω πας σφαίρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #260 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Aντε καλος πολιτης λοιπον και καλο ξεκινημα. Σε ευχαριστώ Νικόλα!!!Ελπίζω να τα πούμε στο κοπή τη πίτα Μια χαρά φιλέ,σε βλέπω πας σφαίρα.. Όσο μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου το γκαζώνω Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2015 - VasilisM3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Φεβρουαρίου 2015 #261 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε αργα ή γρηγορα γεμιζειιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #262 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Παύλο!!!Με το καλό και εσύ να ξεκινήσεις το δικό σου!!!Θα είμαστε στα ίδια Εχθές παρέλαβα τον STC-1000 που είχα παραγγείλει.Κάθησα και έκοψα μικρά κομμάτια plexiglass τα οποία κόλλησα στο sump και θα χρησιμοποιηθούν σαν βάσεις για να κλείνω το sump (πάλι με κομμάτια plexi),περιορίζοντας όσο το δυνατόν την υγρασία μέσα στο έπιπλο. 2 φωτογραφίες έτσι για να πάρετε μάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #263 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Aύριο η συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 11 Φεβρουαρίου 2015 #264 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Έλα Billy κουράγιο ωραίο δείχνει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #265 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο!!!Είμαι στο καλύτερο σημείο πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2015 #266 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Αρχισεεε και η βαση Αυτα ειναιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 14 Φεβρουαρίου 2015 Author #267 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Παύλο η βάση άρχισε και τελείωσε σήμερα Εχουν μείνει κάποιες μικρές λεπτομέριες αλλά θα τις φιξάρω με το ενυδρείο πάνω και μετά γεμίζουμε!!!Το απόγευμα γεμίζω το ενυδρείο για το τεστ σταγανώτητας και μετά περιμένω απλά την μάνα μου να μου "αδειάσει" την γωνιά για να μπει στο σπίτι επιτέλους! Ορίστε και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μάτι 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 14 Φεβρουαρίου 2015 #268 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια πραγματα...!!! Μεγια η καινουργια βαση..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 14 Φεβρουαρίου 2015 #269 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 ερωτηση: Εχεις βαλει πανω STC 1000?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 14 Φεβρουαρίου 2015 Author #270 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια πραγματα...!!! Μεγια η καινουργια βαση..!! ερωτηση: Εχεις βαλει πανω STC 1000?? Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα!!! Ναι είχα τρυπήσει απο την αρχή το ένα πλαινό ώστε να μπει ο STC.Δεν τον έχω συνδέσει ακόμα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Φεβρουαρίου 2015 #271 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 super το επιπλάκι Βασίλη! μπράβο φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 14 Φεβρουαρίου 2015 Author #272 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Να σαι καλά Παναγιώτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Φεβρουαρίου 2015 #273 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Παύλο η βάση άρχισε και τελείωσε σήμερα Εχουν μείνει κάποιες μικρές λεπτομέριες αλλά θα τις φιξάρω με το ενυδρείο πάνω και μετά γεμίζουμε!!!Το απόγευμα γεμίζω το ενυδρείο για το τεστ σταγανώτητας και μετά περιμένω απλά την μάνα μου να μου "αδειάσει" την γωνιά για να μπει στο σπίτι επιτέλους! Ορίστε και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μάτι Καλορίζικη η βάση. Πολύ ωραία δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 15 Φεβρουαρίου 2015 Author #274 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Λουκά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Φεβρουαρίου 2015 #275 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Βασιλη καλοριζικη η βαση πολυ ωραια δουλεια,αντε με το καλο να γεμιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος