panos78 23 Μαρτίου 2014 #76 Share 23 Μαρτίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 23 Μαρτίου 2014 #77 Share 23 Μαρτίου 2014 Φτάνω εκεί στις 5 και δεν βλέπω κανέναν. Ψάχνω έξω, περνάω ανάμεσα στα τραπέζια κοιτάζοντας τον κόσμο, μπαίνω μέσα, ανεβαίνω πάνω, κατεβαίνω ξανά κάτω. Ευτυχώς ήρθαν ο chinook και ο argirisp αλλιώς θα νόμιζα ότι έκανα λάθος στην ώρα, στο μέρος, στην ημερομηνία. Τα καφεδάκια ήπιαμε περάσαμε ωραία ο ένας τον άλλο βρήκαμε πάντα καλή παρέα. Ψαροκουβέντα έγινε τώρα, όπως και πάντα. Στον rastafarian φέρανε μία ωραία λάμπα. Γι'αυτό πολύ εχάρηκε στα χέρια την κρατούσε να την βάλει, μου φάνηκε πολύ ανυπομονούσε. FotiGt που ήτανε ο κλασικός κουβάς οι πιστιες τελειώσανε που πάντα κουβαλάς; Με δύο catappoφυλλα νόμισες θα γλυτώσεις; Για να μην φας παντόφλα πρέπει να ξεπληρώσεις. Sturm πάλι γκρίνιαζες μα θα σε συγχωρέσω αφού πως, μου εξήγησες, το φίλτρο να συνδέσω. Georgerocks για σένα ήτανε παράξενο κι αστείο που μάθημα μου κάνατε όχι ένας, αλλά δύο. Ο rastafari ήσυχος καθόταν στη μεριά του έπινε ολιγομίλητος την σπέσιαλ φραπεδιά του. Μπύρες καλέ δεν ήπιατε; Καφέ μόνο, με ολίγη; Ή μήπως τις αρχίσατε αφού εγώ είχα φύγει; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 23 Μαρτίου 2014 #78 Share 23 Μαρτίου 2014 Μόλις έφτασα και εγώ σπίτι μιας και έκατσα λίγο παραπάνω , και στην επιστροφή σταμάτησα για γλυκά για το σπίτι "Είμαστε μια ωραία παρεα, ειμαστε" Όπως έχει πει και ένας παλιός ηθοποιός 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαρτίου 2014 Author #79 Share 24 Μαρτίου 2014 Χαρικα που γνωρισα καποιους που τα λεμε καιρο τωρα απο εδω. Αντε και στην επομενη να ειμαστε περισσοτεροι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 24 Μαρτίου 2014 #80 Share 24 Μαρτίου 2014 Περιμένουμε και τις φωτό του Mr_Zoo ετσί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Μαρτίου 2014 #81 Share 24 Μαρτίου 2014 Και στην επόμενη να έρθει και κανένα άλλο κορίτσι, μόνο 2 γυναίκες ήμασταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinook 24 Μαρτίου 2014 #82 Share 24 Μαρτίου 2014 Στο κοπη τη πιτα λογω πανικου καταφερα να γνωρισω μονο ελαχιστα ατομα, αλλα την χθεσινη συγκεντρωση πραγματικα την χαρηκα! Γνωρισα ατομα που μιλαγαμε καιρο και με βοηθησαν να ξεστραβωθω στα πρωτα μου βηματα στο hobby! Αναμενουμε λοιπον την επομενη συναντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 24 Μαρτίου 2014 #83 Share 24 Μαρτίου 2014 Οντως,ηταν ενας πολυ ωραιος απογευματινος καφες(...και βραδυνη μπυρα) αφου ανεβηκα κι εγω που δεν ειμαι απο ''Μενιδι και γυρω περιοχες''! Αλλα πως να αντισταθω στον πειρασμο με σας τους καμμενους που εμπλεξα??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
patdim 24 Μαρτίου 2014 #84 Share 24 Μαρτίου 2014 κι εγω αν και νεος στο φορουμ το χάρηκα πραγματικά και σιγουρα θα είμαι παρών και στην επόμενη συνάντηση!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 24 Μαρτίου 2014 #85 Share 24 Μαρτίου 2014 Κύριε Panos78 όπως τις ζητήσατε...... και εδώ η απονομή του βραβείου στον φίλο samilias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Μαρτίου 2014 #86 Share 25 Μαρτίου 2014 Οντως ηταν πολυ ωραια! Καλα στις πρωτες φωτο ειμαι ολο πρωτη μουρη! Φτου μου να μη με ματιασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Μαρτίου 2014 #87 Share 25 Μαρτίου 2014 Οντως ηταν πολυ ωραια! Καλα στις πρωτες φωτο ειμαι ολο πρωτη μουρη! Φτου μου να μη με ματιασω! Φτου φτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 25 Μαρτίου 2014 #88 Share 25 Μαρτίου 2014 ρε θωδορη τι φωτογενεια ειναι αυτη!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Μαρτίου 2014 #89 Share 25 Μαρτίου 2014 Ειναι να το χεις βρε παιδι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Μαρτίου 2014 #90 Share 25 Μαρτίου 2014 Σε ψάχνει ο Σειρηνάκης..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαρτίου 2014 Author #91 Share 25 Μαρτίου 2014 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!! Ρε Φωτη,δεν παιξαμε και πινκ πονκ με τα καταπα ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 25 Μαρτίου 2014 #92 Share 25 Μαρτίου 2014 αχαχαχαχα!!!! Στην πρωτη φωτογραφια δεν ειμαστε πολυ αυθορμητοι οπως μας ζητησε ο Mr.Zoo?????χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Μαρτίου 2014 #93 Share 25 Μαρτίου 2014 Αντε ρε αλάνια, ξέρετε να περνάτε καλά! Ο Θοωρής κλασικά, μια φωτογραφία σα βγαλμένη στα μπουζούκια, πάντα θα την έχει. Άντε να έρθουμε κι εμείς σε καμία συνάντηση να σας γνωρίσουμε, να δούμε πότε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Μαρτίου 2014 #94 Share 25 Μαρτίου 2014 Ο Θοδωρής κλασικά, μια φωτογραφία σα βγαλμένη στα μπουζούκια, πάντα θα την έχει. Κάπως έτσι εννοείς; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Μαρτίου 2014 #95 Share 25 Μαρτίου 2014 Κάπως έτσι εννοείς; Χαχαχαχαχα Φώτη είσαι θεός! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Μαρτίου 2014 #96 Share 25 Μαρτίου 2014 Κάπως έτσι εννοείς; Αααααχαχαχαχαχαχαχα κλαίωωωωωωω χαχαχαχαχαχα πεθαίνωωωωωωω!!!!!!! Ευχαριστω για τις στιγμές που μου χάρισες μόλις τωρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαρτίου 2014 #97 Share 26 Μαρτίου 2014 Αυτη ειναι μετα απο τη συναντηση! Που με βρηκατε ρε σεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 26 Μαρτίου 2014 #98 Share 26 Μαρτίου 2014 Αααααχαχαχαχαχαχαχα κλαίωωωωωωω χαχαχαχαχαχα πεθαίνωωωωωωω!!!!!!! Ευχαριστω για τις στιγμές που μου χάρισες μόλις τωρα!!!! Πρώτη μούρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαρτίου 2014 Author #99 Share 26 Μαρτίου 2014 Κάπως έτσι εννοείς; αχαχααχαχαχαχαα παραλιγο να μου βγει ο καφες απο τη μυτη ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 26 Μαρτίου 2014 #100 Share 26 Μαρτίου 2014 Αυτη ειναι μετα απο τη συναντηση! Που με βρηκατε ρε σεις; Μην ξεχνάς, υπάρχουν και οι παπαράτσι του aquazon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος