symvoulos 10 Μαρτίου 2014 #1 Share 10 Μαρτίου 2014 :2guns: :bigemo_harabe_net-163: ΥΠΆΡΧΟΥΝ :::: !!! Μπορείτε και όλοι οι ανήλικοι στο μυαλό να σχολιάσετε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 10 Μαρτίου 2014 Author #2 Share 10 Μαρτίου 2014 εεερε δευτεριάτικα πριν την δουλειά σε πιάνει μια χαζομάρα δεν είναι θέμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Μαρτίου 2014 #3 Share 10 Μαρτίου 2014 Πίστευα οτι είμαι ο χειρότερος spammer στο ΑΖ αλλα εσυ με ξεπερνάς κατα πολύ ααααααααχαχαχαχαχαχαχουχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Μαρτίου 2014 #4 Share 10 Μαρτίου 2014 Ένας είναι ο σπαμερ και δεν τον φτάνει κανείς !!!!! Τώρα όσον αφορά το θέμα...... βιολογικά ανήκω σ αυτό, αλλά ψυχολογικά στο άλλο !!! χα χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Μαρτίου 2014 #5 Share 10 Μαρτίου 2014 ΔΙΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣ......! Αιολε την καλύτερη δουλεια κάνεις που ηλικιακά ανήκεις εδώ αλλα ψυχολογικά στην άλλη κατηγορία και σου εύχομαι να συνεχίσεις πολλα χρόνια έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Μαρτίου 2014 #6 Share 10 Μαρτίου 2014 Κι εγώ συμβαδίζω μαζί με τον Βαγγέλη.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Μαρτίου 2014 #7 Share 10 Μαρτίου 2014 Αφηστε να κλεισει το θεμα με τους ανηλικους, μετα θα κανουμε την αφαιρεση και θα βγει ποσοι ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 10 Μαρτίου 2014 #8 Share 10 Μαρτίου 2014 Μετά θα ανοίξουμε θέμα με συνταξιούχους ??? Ουαχαχαχα Δεν είμαι καλά! Δεν νιώθω καλά! Σε ποια κατηγορία να δηλώσω !!! Θα ρωτήσω τους γονείς μου , γιατί παιδάκι μου με φωνάζουν ακόμα, και ας είμαι 33 , 195 cm , 110 kg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 10 Μαρτίου 2014 #9 Share 10 Μαρτίου 2014 Και εγώ κάπου εδώ παίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Μαρτίου 2014 #10 Share 10 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς..... αλλά θα ανοίξω νέα κατηγορία, και θα την ονομάσω ΚαπήZone.gr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 10 Μαρτίου 2014 #11 Share 10 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς..... αλλά θα ανοίξω νέα κατηγορία, και θα την ονομάσω ΚαπήZone.grΝα κανονιζουμε και εκδρομές τις Κυριακές!Χειμώνα Λουτράκι Καλοκαίρι λίμνη βουλιαγμένης για μπάνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 10 Μαρτίου 2014 #12 Share 10 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς..... αλλά θα ανοίξω νέα κατηγορία, και θα την ονομάσω ΚαπήZone.gr Άντε Αίολε ξεκίνα την καινούργια κατηγορία για να δηλώσουμε και εμείς χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαρτίου 2014 #13 Share 10 Μαρτίου 2014 εεερε δευτεριάτικα πριν την δουλειά σε πιάνει μια χαζομάρα δεν είναι θέμα!!!! ΑΞΙΟΣ παλικαρι μου.Βαδιζεις στο σωστο δρομο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαρτίου 2014 #14 Share 10 Μαρτίου 2014 Ένας είναι ο σπαμερ και δεν τον φτάνει κανείς !!!!! Τώρα όσον αφορά το θέμα...... βιολογικά ανήκω σ αυτό, αλλά ψυχολογικά στο άλλο !!! χα χα χα χα Ετσι......μην ξεχνιομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Μαρτίου 2014 #15 Share 10 Μαρτίου 2014 Δεν παιζεστε με τιποτα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 10 Μαρτίου 2014 Author #16 Share 10 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς..... αλλά θα ανοίξω νέα κατηγορία, και θα την ονομάσω ΚαπήZone.gr θα κάνεις θραύση αν σκεφτείς ότι όλοι για εκεί οδεύουμε χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος