Kriton 9 Μαρτίου 2014 #1 Share 9 Μαρτίου 2014 Φίλοι συνχομπίστες, έχω ένα ενυδρέιο 60Χ30Χ30 και το έχω προετοιμάσει κατάλληλα για να υποδεχθεί κοχυλοψαρα (Neolambrologus) είχα βρει μία πιθανή πηγή ψαριών από κάποιον συνχομπίστα μας, αλλά ο άνθρωπος είχε ένα ατύχημα και έχασε όλα του τα ψάρια (σπάσιμο ενυδρείου). Και έτσι τώρα βρίσκομαι με ένα έτοιμο στρωμένο ενυδρείο χωρίς πιθανή πηγή ψαριών!!! Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σχετικά; Γνωρίζει κάποια συγκεκριμένη πηγή για Neolambrologus; Σας εχυαριστώ πολύ εκ των προτέρων Κρίτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 9 Μαρτίου 2014 #2 Share 9 Μαρτίου 2014 Γιατί δεν Ρωτάς στα μαγαζιά που έχουν βήμα εδώ μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Μαρτίου 2014 #3 Share 9 Μαρτίου 2014 Για ποια ψαρια ψαχνεις συγκεκριμενα?Γιατι και εγω ψαχνω τα Οσελατους αλλα ακομα δεν τα εχω βρει πουθενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billartist 9 Μαρτίου 2014 #4 Share 9 Μαρτίου 2014 Έχω similis αλλα είναι νεογέννητα Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Μαρτίου 2014 #5 Share 9 Μαρτίου 2014 Έχω similis αλλα είναι νεογέννητα Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και απο αυτα ψαχνω..αν δεν βρω Οσελατους θελω σιμιλις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billartist 9 Μαρτίου 2014 #6 Share 9 Μαρτίου 2014 Οταν κατασταλλαξεις πες μου, που θα εχουν παρει και λιγο τα πανω τους. Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 9 Μαρτίου 2014 Author #7 Share 9 Μαρτίου 2014 Γιατί δεν Ρωτάς στα μαγαζιά που έχουν βήμα εδώ μέσα! Γιατί τα μαγαζιά δεν έχουν. Έχω ψάξει αρκετά. Για ποια ψαρια ψαχνεις συγκεκριμενα?Γιατι και εγω ψαχνω τα Οσελατους αλλα ακομα δεν τα εχω βρει πουθενα.. Ή τα similis ή τα multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 9 Μαρτίου 2014 Author #8 Share 9 Μαρτίου 2014 Οταν κατασταλλαξεις πες μου, που θα εχουν παρει και λιγο τα πανω τους. Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως θα δεις και από το πμ που σου έστειλα, με ενδιαφέρουν. Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος