Aquabug 8 Μαρτίου 2014 #1 Share 8 Μαρτίου 2014 Μετά από αρκετό καιρό βρήκα λίγο χρόνο παραπάνω και άλλαξα το Iwagumi σε Mountainscape style emersed. Γνώμες και κριτικές πάντα είναι καλοδεχούμενες Γενική κατηγορία ενυδρείουMountainscape style emersed Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 60x30x15cmΟργανισμοίΦυτά: Riccia fluitans, Lilaeopsis mauritiana, Helxine soleirolii, Hydrocotyle tripartita Ζωντανά: 2 Γυμνοσάλιαγκες Διακοσμητικά υλικάΠέτρες: Black Lava Rock, ρίζες, κλαδάκιαΒυθός: Κλασικό φυτόχωμαΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 11W Fluorescent 6500 °KΔιάρκεια φωτισμού: 12 ώρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 8 Μαρτίου 2014 #2 Share 8 Μαρτίου 2014 Ντροπή και αίσχος! Δεν ντρέπεσαι να ποστάρεις τέτοια πράγματα τέτοια ώρα! Πανέμορφο φίλε, να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Μαρτίου 2014 #3 Share 9 Μαρτίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Μαρτίου 2014 #4 Share 9 Μαρτίου 2014 Οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοο!!!!! Δεν παιζεσαι! Ειστε δυο τρεις εδω μεσα που μας βαρατε αλυπητα! Πολλα μπραβο φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 9 Μαρτίου 2014 #5 Share 9 Μαρτίου 2014 Τι θα μπορούσαμε να πούμε τώρα για αυτό το στολίδι. Το μόνο του αρνητικό είναι ότι είναι απλά πανέμορφο.Να το χαίρεσαι φίλε μου. Υ.Γ άμα υπάρχει φαντασία γίνονται θαύματα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Μαρτίου 2014 #6 Share 9 Μαρτίου 2014 Πολυ ομορφο φιλε,τελικα και με λαβες μπορεις να κανεις πολυ ωραια πραγματακια! Μπραβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Μαρτίου 2014 #7 Share 9 Μαρτίου 2014 Τα λόγια είναι περιττά. :bigemo_harabe_net-92: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 9 Μαρτίου 2014 Author #8 Share 9 Μαρτίου 2014 Παιδια σας ευχαριστω για ακομα μια φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 9 Μαρτίου 2014 #9 Share 9 Μαρτίου 2014 :bowdown: Απίστευτο και αυτό φίλε. Συγχαρητήρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 9 Μαρτίου 2014 #10 Share 9 Μαρτίου 2014 Πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Μαρτίου 2014 #11 Share 9 Μαρτίου 2014 Να ρωτησω τωρα κι εγω γιατι με τρωει η περιεργεια, ποσα τετοια εχεις στημενα τωρα γιατι εχω χασει τη μπαλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Μαρτίου 2014 #12 Share 9 Μαρτίου 2014 Αααααοοουυυυττσσσσ!!!!!! Κάποιος να με βοηθήσει να σηκωθώ έπεσα από την καρέκλα μόλις είδα αυτο το έργο τέχνης να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 9 Μαρτίου 2014 Author #13 Share 9 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστώ!! Να ρωτησω τωρα κι εγω γιατι με τρωει η περιεργεια, ποσα τετοια εχεις στημενα τωρα γιατι εχω χασει τη μπαλα; Η συγκεριμένη γυάλα τρέχει ως έχει, σ' αυτήν είχα σετάρει το Wabi Kusa και το Iwagumi τα οποία πλέον δεν υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Μαρτίου 2014 #14 Share 10 Μαρτίου 2014 Kριμα! Οποτε δηλαδη περιμενουμε κι αλλα τετοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 10 Μαρτίου 2014 #15 Share 10 Μαρτίου 2014 Υπεροχο,να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 13 Μαρτίου 2014 Author #16 Share 13 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ! Kριμα! Οποτε δηλαδη περιμενουμε κι αλλα τετοια! Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο και χώρο και ότι έκανα να έμενε, πιστεύω σύντομα να κάνω κάτι με νεράκι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος