Σταύρος 12 Μαρτίου 2014 Author #26 Share 12 Μαρτίου 2014 Για τα τροφεους μιλάς? Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 12 Μαρτίου 2014 Author #27 Share 12 Μαρτίου 2014 Sorry για το spam Άλλα αυτό το υπέροχο ψαράκι είναι tropheus ? Και αν ναι έχει κάποια συγκεκριμένη ονομασία ? Ναι, tropheus είναι, και συγκεκριμένα moorii (kasanga) αν δεν κάνω λάθος... Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 12 Μαρτίου 2014 #28 Share 12 Μαρτίου 2014 Έψαξα και διάβασα. Θέλεις μεγάλο ενυδρείο για να τα βάλεις αυτά. Και μια 12αδα από αυτά γιατί πέφτει άγριο ξύλο μεταξύ τους. Παντος είναι πανέμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 12 Μαρτίου 2014 #29 Share 12 Μαρτίου 2014 (edited) Έψαξα και διάβασα. Θέλεις μεγάλο ενυδρείο για να τα βάλεις αυτά. Και μια 12αδα από αυτά γιατί πέφτει άγριο ξύλο μεταξύ τους. Παντος είναι πανέμορφα 180μ. x 60π. x 65υ. (περίπου 650 λίτρα) <---- πιστευεις οτι το ενυδρειο σου ειναι μικρο???? βαζω στοιχημα οτι καποια στιγμη θα βαλεις tropheus και θα κολλησεις με αυτα . ps: η φωτο ειναι απο moliro Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2014 - argentinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 12 Μαρτίου 2014 #30 Share 12 Μαρτίου 2014 180μ. x 60π. x 65υ. (περίπου 650 λίτρα) <---- πιστευεις οτι το ενυδρειο σου ειναι μικρο???? βαζω στοιχημα οτι καποια στιγμη θα βαλεις tropheus και θα κολλησεις με αυτα . ps: η φωτο ειναι απο moliro Μπερδεύτηκες βρε Το θέμα είναι του Σταυρού ( που έχει το μεγάλο ενυδρείο ) Εγώ έκανα ένα μικρό spam και ρώτησα για τα πανέμορφα ψαράκια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 12 Μαρτίου 2014 #31 Share 12 Μαρτίου 2014 (edited) Παλικάρια, τα μπούνια τα έχει για πλάκα...4 χαρέμια άνετα Μην πω 5.... Άλλα κρίμα τα λίτρα, σηκώνει 2 είδη τροφεους,δύο χαρέμια χαπς ή ζευγάρια χαπς και αυλονακαρες, Επίσης φροντοζες, ας μιλήσει ο Σάκης για τα τελευταία... Άπειρους συνδιασμους, αλλά δες τι μπορείς να βρεις στην αγορά, εγώ από χαπς βρήκα μόνο μπλε χρώματα, μπορλευ, μοορι, (βενουστους δεν δοκίμασα γιατί είναι Δολοφόνοι),Και τα προτομελας που έχω αλλά δεν δώσανε 100% των χρωμάτων τους...Μην το ''χαραμίσεις'' μόνο για μπουνα.... Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2014 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 28 Μαρτίου 2014 #32 Share 28 Μαρτίου 2014 Επίσης φροντοζες !!!! σωστα τα λεει ο saxlina!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 4 Απριλίου 2014 #33 Share 4 Απριλίου 2014 Παλικάρια, τα μπούνια τα έχει για πλάκα...4 χαρέμια άνετα Μην πω 5.... Άλλα κρίμα τα λίτρα, σηκώνει 2 είδη τροφεους,δύο χαρέμια χαπς ή ζευγάρια χαπς και αυλονακαρες, Επίσης φροντοζες, ας μιλήσει ο Σάκης για τα τελευταία... Άπειρους συνδιασμους, αλλά δες τι μπορείς να βρεις στην αγορά, εγώ από χαπς βρήκα μόνο μπλε χρώματα, μπορλευ, μοορι, (βενουστους δεν δοκίμασα γιατί είναι Δολοφόνοι),Και τα προτομελας που έχω αλλά δεν δώσανε 100% των χρωμάτων τους...Μην το ''χαραμίσεις'' μόνο για μπουνα.... τι αποφασισες τελικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 7 Απριλίου 2014 Author #34 Share 7 Απριλίου 2014 Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, τελικά... γιατί τώρα ετοιμάστηκε το ενυδρείο και σε λίγες μέρες θα το γεμίσω για να το δοκιμάσω...!!! Είναι δύσκολη απόφαση και δυσκολεύει γιατί δεν βλέπω να έχω και πολλές επιλογές από τα μαγαζιά... Μακάρι να έδινε κάποιος συνχομπίστας κάποιο ή κάποια χαρέμια (αν ήθελε να αλλάξει είδη... ) γιατί αλλιώς θα αναγκαστώ να βάλω οτι βάλω και να περιμένω να ξεχωρίσω τα φύλα για να βγάλω τα αρσενικά που δεν θα χρειάζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Απριλίου 2014 #35 Share 7 Απριλίου 2014 Βάλε ντεμασονι που μπαίνουν σε ομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Απριλίου 2014 #36 Share 8 Απριλίου 2014 Αρα να φανταστω συγκληνεις προς τα μπουνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 10 Απριλίου 2014 #37 Share 10 Απριλίου 2014 ασε τους αλλους να λενε..εγω θα σου δειχνω απλα φωτογραφιες :PPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 10 Απριλίου 2014 #38 Share 10 Απριλίου 2014 (edited) ασε τους αλλους να λενε..εγω θα σου δειχνω απλα φωτογραφιες :PPPP Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2014 - argentinos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 10 Απριλίου 2014 #39 Share 10 Απριλίου 2014 Χα χα χα...καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 5 Ιουνίου 2014 Author #40 Share 5 Ιουνίου 2014 Τελικά με κέρδισαν τα mbuna, τουλάχιστον για το ξεκίνημα... γιατί βρήκα από συνχομπίστα 3 χαρέμια (lambido-acei-maingano)! Θα συνεχίσω σε καινούργιο θέμα την κατασκευή του ενυδρείου, μέχρι να ετοιμαστεί για παρουσίαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 6 Ιουνίου 2014 #41 Share 6 Ιουνίου 2014 Αντε,αναμενουμε με αγωνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 9 Ιουνίου 2014 #42 Share 9 Ιουνίου 2014 τελειος συνδιασμος και ισως ο πιο ευκολος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος