klaz 6 Μαρτίου 2014 Author #51 Share 6 Μαρτίου 2014 σωτηρη θελω κοπαδακι και αν εξαιρεσεις τις παλιοχρομιδες,μετα μενουν οι ψευδανθιες που πολυ δυσκολα τρωνε. στο παρελθον εχω δοκιμασει ανεπιτυχως και με squamibinis και με dispar. Λογικα θα ξαναδοκιμασω την τυχη μου με τα πρωτα γιατι το κολυμπι τους ειναι πιο δραστηριο μακρια απο το βραχο απο οτι τα dispar. δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες επιλογες για κοπαδι. γενικα θα την ψαξω αρκετα.εχω μπολικο χρονο μπροστα μου. λιγουλακι με χαλαει βεβαια οτι δεν εχω πολλες κρυψωνες για ψαρια λογω μινιμαλισμου στο στησιμο,αλλα θα δουμε τι θα γινει στην πορεια. εαν καποιος εχει καμμια ''μαγικη'' για τα λιτρα μου προταση σχετικα ειτε με κοπαδι ειτε με μεμονομενα μικροψαρα,εδω ειμαι να την διαβασω.παντα περισσοτερα μυαλα και ματια ειναι καλυτερα απο ενα.... θα χαρω να με βοηθησετε με προτασεις για ψαροσυνθεση. οχι τιποτα αλλα να αρχισω να κανω λιστα ψαριων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Μαρτίου 2014 #52 Share 6 Μαρτίου 2014 Στα ποσα λιτρα εισαι Κλαζ ειπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Μαρτίου 2014 Author #53 Share 6 Μαρτίου 2014 μερικα κλικ κατω απο 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 7 Μαρτίου 2014 #54 Share 7 Μαρτίου 2014 Μην γελασεις, δεν ξερω και εαν γινεται, αλλα θα το προτηνω, ενα κοπαδακι yellow tangs γινεται να βαλεις;; Ωραια τα μικροψαρα, αλλα τα εχω βαρεθη, θελω λιγα και μεγαλα να παιζει το ματι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Μαρτίου 2014 Author #55 Share 7 Μαρτίου 2014 Οχι δυστυχως δεν γινεται και λογω λιτρων και λογω οτι οταν σε αυτη τη φαση το ακουασκειπ ειναι μινιμαλιστικο,δεν θα πρεπει η επιφανεια ενος τανγκ μεσαιου μεγεθους να μοιαζει σχεδον ιδια με αυτην ενος νησιου.παντα θα πρεπει το περιβαλλον να φανταζει εντυπωσιακο σε σχεση με τα ζωντανα. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Μαρτίου 2014 #56 Share 7 Μαρτίου 2014 .....παντα θα πρεπει το περιβαλλον να φανταζει εντυπωσιακο σε σχεση με τα ζωντανα. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Μαρτίου 2014 #57 Share 7 Μαρτίου 2014 nemateleotris πάνε κοπαδάκι όπως επίσης και τα cardinals είναι πολύ όμορφα δες αυτά που σχεδόν είναι και ετοιμοπαράδοτα http://aquario.gr/live-stock/sea-stock/saltwater-fish/cardinalfish/apogon-leptacanthus.html#.UxmHEf057lI http://aquario.gr/live-stock/sea-stock/saltwater-fish/cardinalfish/apogon-cyanosoma.html#.UxmHbv057lI από ένα κοπαδάκι magnifica ένα decora όχι κάτω των 5 ατόμων ένα κοπαδάκι μικρούς καρδινάλιους, gobys(υπάρχουν και είδη που κολυμπάνε συνεχώς http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+1636+150&pcatid=150 ), blennies, wrasses(paracheilinus)τα οποία μπορείς να βάλεις περισσότερα από ένα και να μη χτυπιούνται κάνα μανδαρίνο και τέλειωσες, το ενυδρείο θα φαίνεται τεράστιο με όλα αυτά τα μικρόψαρα σκέτος ωκεανός Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 7 Μαρτίου 2014 #58 Share 7 Μαρτίου 2014 Μπορείς να βάλεις διάφορα wrasse τις οικογένειας cihilambrus ένα κοπαδακι chromis viridis ένα κοπαδακι cardinal μερικά γκομπι και κανένα flame και είσαι κομπλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 7 Μαρτίου 2014 #59 Share 7 Μαρτίου 2014 Ωραιο στησιμο βραχου,με προοπτικες για ενα αψογο reef! Πολυ καλη ομαδικη δουλεια φηλε Klaz Keep the good work bud Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Μαρτίου 2014 #60 Share 7 Μαρτίου 2014 http://aquario.gr/li...ml#.UxmHEf057lI το εχω εκπληκτικο σχεδον pet αλλα μονο για φαγητο χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Μαρτίου 2014 Author #61 Share 8 Μαρτίου 2014 (edited) εγινε μια μικρη αλλαγη.στο αριστερο νησι τερμα επανω εφυγε ο τελευταιος βραχος που εμοιαζε απο την αρχη με σελα ποδηλατου και δεν μου καθοταν σωστα και μπηκε μικρο και ελαφρυ βραχακι,ετσι ωστε να σπαει το φλατ του κατω βραχου(θενκς αιολος) ζητημα να ηταν 200 γραμμαρια το οποιο κολληθηκε με εποξικη αμεσως. ειδου παρακατω το οπτικο αποτελεσμα. Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2014 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Μαρτίου 2014 #62 Share 8 Μαρτίου 2014 Η αλήθεια είναι πως οπτικά είναι πιο όμορφο, αλλά πρακτικά δεν υπάρχει θέση για να βάλεις κάτι εκεί, εκτός αν στριμωχτούν τίποτα μικροοργανισμοί (ρικορντέες, ζοανθοί), ανάμεσα στα κενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Μαρτίου 2014 #63 Share 8 Μαρτίου 2014 θα συμφωνήσω με τον βαγγελη οτι απο την φωτογραφια δεν φαίνεται να εχει πατήματα πολλα και δεν ξερω αν σε βολεύει στο μέλλον,επισης να σου πω μου αρέσει πολυ ο μεσαίος βράχος εκει θα κανεις παπάδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαρτίου 2014 #64 Share 8 Μαρτίου 2014 θα συμφωνήσω με τον βαγγελη οτι απο την φωτογραφια δεν φαίνεται να εχει πατήματα πολλα και δεν ξερω αν σε βολεύει στο μέλλον,επισης να σου πω μου αρέσει πολυ ο μεσαίος βράχος εκει θα κανεις παπάδες! Ναιιιιιι.....πολλους λεμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Μαρτίου 2014 Author #65 Share 8 Μαρτίου 2014 ελατε ρε παιδια.ας βαλω και 4 ακροπορες λιγοτερες...χεχε δεν χαθηκε και ο κοσμος. πολυ παπαδαριο ρε στρατο...χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Μαρτίου 2014 #66 Share 8 Μαρτίου 2014 εμένα πιο πολύ μου άρεσε με την σέλα αλλά αν εσένα σου αρέσει τότε δεν έχω να πω τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Μαρτίου 2014 #67 Share 8 Μαρτίου 2014 πότε γεμίζεις είπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Μαρτίου 2014 Author #68 Share 8 Μαρτίου 2014 πότε γεμίζεις είπαμε; αυριο. πηγα σημερα και πηρα και βακτηρια και αντιφωσφορο που δεν ειχα. πουρνο πουρνο αυριο στη ν.ηρακλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Μαρτίου 2014 #69 Share 8 Μαρτίου 2014 αρχίσαμε το ανοιξιάτικο κούρεμα? χμμμμμ είμαστε στο κατάλληλο μέρος με τους κατάλληλους ανθρώπους, είναι κρίμα να μη το εκμεταλλευτούμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2014 Author #70 Share 9 Μαρτίου 2014 λοιπον,πηγαμε για νερακι χαλκιδικης.γεμισαμε καμμια 400αρα και επιστρεψαμε. σπασαμε και νερο οσμωσης,κουμπωσαμε και τις τελευταιες λεπτομερειες,αντλιες,σκιμμερ κλπ και ολα μπηκαν στην πριζα. μπηκαν και τα βακτηρια και τωρα βλεπω θολο μεν αλλα γεματο θαλασσα ξανα το ευδρειακι μου.... να ξαναευχαριστησω το φιλο χρηστο και τον δημητρη(kyrdim) για ολη την πολυτιμη βοηθεια τους και το σημερινο χαμαλικι ψηλα στα βουνα στο λημερι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Μαρτίου 2014 #71 Share 9 Μαρτίου 2014 Και το νερο μπηκε στο αυλακι! Με το καλο Κλαζακο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 9 Μαρτίου 2014 #72 Share 9 Μαρτίου 2014 Είναι γεμάτο τώρα δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2014 Author #73 Share 9 Μαρτίου 2014 (edited) γιεεες. ασχετα με το περιεργο στη φωτο που εβγαλα ειναι γεματο νερο και θολο ακομα... Έγινε επεξεργασία 9 Μαρτίου 2014 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 9 Μαρτίου 2014 #74 Share 9 Μαρτίου 2014 Αντα πασά μου να το δεις πολύχρωμο σύντομα σου εύχομαι! Το αξίζεις φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2014 Author #75 Share 9 Μαρτίου 2014 ευχαριστω κωστη μου.να εισαι καλα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος