Δίας 16 Μαίου 2014 #226 Share 16 Μαίου 2014 Το ΑΤS εκανε δουλεια λεμεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Μαίου 2014 Author #227 Share 16 Μαίου 2014 (edited) Μια χαρά μου φαίνεται Κώστα το ενυδρείο το κυανό δεν είναι τίποτα απλά προσπάθησε να το κατά πολεμήσεις πριν εξαπλωθεί και έχεις θέμα με τα κοράλλια σου! Πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη σαν να βιαστικες να βάλεις sps και κυρίως acropores! μανο,τα συγκεκριμενα φραγκς σχεδον ολα ειναι παιδια μου που φιλοξενουνται απο πολυ καλους φιλους χομπιστες.ολα ειναι υπερβολικα μικρα παρμενα απο τα μαμα κοραλια που εχουν τα παιδια και μπηκαν στην ουσια δοκιμαστικα να δουμε πως θα πανε. Το ΑΤS εκανε δουλεια λεμεεεεεε βρε αιντε απο δω...χαχαχα Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2014 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Μαίου 2014 Author #228 Share 17 Μαίου 2014 Πλακα πλακα αρχιζει να μοιαζει με υφαλο.αυτη την στιγμη φιλοξενω απο ψαρια.5 χρομις,1 καρδιναλιο(ψαχνω και αλλους ιδιους για κοπαδι),1 μανιφικα,1 ντεκορα,1 σαλιαρα,1 κλοουν polylepsis,1 γκομπι,1 cleaner γαριδα,1 debelius γαριδα,1 μωρο blue tang,1 διαβολακι(ξεχναω την λατινικη του ονομασια),και σημερα θα επιστρεψει και το μοναδικο επιζων ψαρι μου απο την παλια μου συνθεση γιατι επεζησε του θανατηφορου οντινιουμ το οποιο μου θερισε ολα μου τα μεγαλοσωμα ψαρια,1 πεταλουδα pyramid reef safe,καθως και μερικα nassarius snails.στα ματια μου και εκτος αν βρεθει καποιο μικροψαρο που να μου κανει κλικ δεν βλεπω να μαπινουν αλλα ψαρια.ηδη ο μικροκοσμος δειχνει λες και εχω τονους νερου με ολα αυτα τα μικροκαμωμενα ζωντανα σε κινηση.αναλογως και πως θα πανε τα πρωτα δειγματα κοραλιων ππυ μπηκαν μεσα προχωραω αργα και σταθερα. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Μαίου 2014 Author #229 Share 20 Μαίου 2014 Μια παρακληση στο τιμ θες/νικης,και ιδιαιτερως στο κλιμακιο sps της πολης,οτι φραγκ προερηστε για να αρχισω να στοκαρω ξανα.θενκς Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Μαίου 2014 #230 Share 20 Μαίου 2014 Μακάρι να μπορούσα Κώστα, αλλά και εγώ άfragος είμαι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Μαίου 2014 #231 Share 20 Μαίου 2014 Υπομονή έρχεται το swap.... Ένα ταξιδάκι αναψυχής στην πρωτεύουσα δεν θα σας χαλάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Μαίου 2014 Author #232 Share 21 Μαίου 2014 Κωστη τα εξοδα μοιαζουν υπερογκα ακομη και με τον μουτζουρη,πιστεψε με.. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 21 Μαίου 2014 #233 Share 21 Μαίου 2014 Ryan air με 15€ το εισητηριο, ψαχτητε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Μαίου 2014 Author #234 Share 21 Μαίου 2014 Δεν ξερω καποιον που να καταφερε να φερει κοραλια αεροπορικως επανω...ακυρον Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαίου 2014 #235 Share 21 Μαίου 2014 τα στελνεις με το Κτελ ρε Κωστα...........αντε κατεβα να σε δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Μαίου 2014 #236 Share 21 Μαίου 2014 ...και με Ελ Μπαχάρ ακόμη πιο φτηνό !!! προσφέρουν και κοτόπουλο !!! (ζωντανό) χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαίου 2014 #237 Share 21 Μαίου 2014 ελα μωρε......εσυ παρε ψαρι χαχαχααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Μαίου 2014 #238 Share 21 Μαίου 2014 Άσε που θα είμαστε όλοι γνωστοί μέσα στο αεροπλάνο, αλλά θα κάνουμε πως ο ένας δεν γνωρίζει ή δεν βλέπει τον άλλον !!! Ανταγωνιστική κατάσταση !!! ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαίου 2014 #239 Share 21 Μαίου 2014 Αυτο φοριεται και πολυ τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Μαίου 2014 #240 Share 21 Μαίου 2014 Κάποια πράγματα είναι κλασσικές "αξίες" και είναι πάντα στη μόδα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Μαίου 2014 Author #241 Share 21 Μαίου 2014 Τι να στειλω με κτελ ωρε; Περιμενω να μου στειλετε εσεις τιποτα.εχω νταμαρια βλεπω μονο Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Μαίου 2014 Author #242 Share 24 Μαίου 2014 σαν να πηγαινει καλυτερα το θεμα με το κυανο.οχι οτι εχει εξαφανιστει αλλα το βλεπω μειωμενο σε σχεση με πριν. προφανως το special blend βοηθησε και βοηθαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Μαίου 2014 #243 Share 24 Μαίου 2014 Άντε να τελειώνεις με την μ@)@€/@... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2014 Author #244 Share 3 Ιουνίου 2014 με τα βακτηρια και το κυανο εχω σχεον ξεμπερδεψει αλλα πλεον το ενυδρειο μοιαζει με τους ZZ TOP...παντου μαλλι,τουφες πρασιναδα σε αραγωνιτη,βραχια ,παντου.... ποτε δεν εχω δει σε τοσο αθλια εμφανιση το ενυδρειο μου...απο φωσφορικα πρεπει να ειμαι τιγκα.δεν γινεται να καθαριζω τζαμια και την επομενη μερα να ειναι καταπρασινα!!!... εχω πολυ δρομο ακομη μπροστα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2014 #245 Share 3 Ιουνίου 2014 Βαλε ενα ριακτορα με πελετ Κωστα,το σκεφτεσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Ιουνίου 2014 #246 Share 3 Ιουνίου 2014 Κανα ατς ή τιποτα κατα των φωσφορικων εκτος του σκετου αντιφωσφορου παιζει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιουνίου 2014 #247 Share 3 Ιουνίου 2014 Ats βάλε φιλαράκι να τα μαζέψει όλα και μετά βγάλτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2014 Author #248 Share 3 Ιουνίου 2014 (edited) atsless,θα το παλεψω.δεν τις γουσταρω αυτες τις σιτες με τα λαμπακια. απο την αλλη ακουω για πελλετ και ακομα τρεχω.δοκιμασμενα στο παρελθον και 2 φορες θα επαιρνα το ενυδρειο στα χερια. παραδοσιακα θα το παω. Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2014 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2014 #249 Share 3 Ιουνίου 2014 atsless,θα το παλεψω.δεν τις γουσταρω αυτες τις σιτες με τα λαμπακια. απο την αλλη ακουω για πελλετ και ακομα τρεχω.δοκιμασμενα στο παρελθον και 2 φορες θα επαιρνα το ενυδρειο στα χερια. παραδοσιακα θα το παω. ats και chaeto και τερμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Ιουνίου 2014 #250 Share 4 Ιουνίου 2014 Κώστα αφού εχεις υπομονη γιατι δεν κανεις το εξής έξω ολα καθάρισμα ενυδρειου βράχου εκτος νερού 7-10 μερες ξέπλυμα γέμισμα με όσμωση και το κεφαλι σου ήσυχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος