Δίας 6 Απριλίου 2014 #126 Share 6 Απριλίου 2014 Βαλε να δουμε το νερο τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 6 Απριλίου 2014 #127 Share 6 Απριλίου 2014 (edited) Ε ναι! τι μας έχεις και περιμένουμε αγωνιόντας τη στιγμή που θα δούμε το ενυδρείο "γεμάτο" Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2014 - sammy Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2014 Author #128 Share 6 Απριλίου 2014 εσεις δεν εχετε αναγκη.ΦΙΛΟΙ ειστε και συμπασχετε μαζι μου.νταμαρι και νερο. αυτο βλεπω,αυτο πρεπει να φανταζεστε και εσεις πως βλεπετε και να μου δινετε κουραγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Απριλίου 2014 #129 Share 6 Απριλίου 2014 Υπομονή φιλαράκι και θα έρθει η ώρα.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 8 Απριλίου 2014 #130 Share 8 Απριλίου 2014 με την αλμυρα μαλλον κληρονομησα και το προσον της υπομονης που ομολογουμενως δεν το ειχα σε τετοιο βαθμο παλαιοτερα στο χομπι.. Μας προσάρμοσαν θέλοντας και μη. :) Καλα και χαρούμενα αλατια kalz. Καμια αναλυτική φωτο απο τα νταμάρια σου; Ετσι χαβαλες να γίνεται μωρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Απριλίου 2014 Author #131 Share 11 Απριλίου 2014 (edited) χαρα μου να σε βλεπω να ξαναγραφεις μαριε και μαλιστα μεσα σε θεμα μου. λοιπον,γκουρου του χωρου, γκριζομαλλης,ολιγο ευεξαπτος και γαυρος σε αθλητικες πεποιθησεις,προτεινε για το προβλημα που αντιμετωπιζω με την θολουρα που εχει και ναι συνεχιζει και εχει το ενυδρειο σαν λυση την χρηση(οχι μονιμης) uv.μονο ετσι ισως γλυτωσω προφανως απο αιωρουμενη αλγη που βγαινει με το που φωτισω το ενυδρειο....ενεκα θαλασσινου νερου στο φουλ πρωτο μου γεμισμα...μιλαμε σε 2 μερες φωτισμου δεν βλεπεις ουτε τον jesus.σβηνεις 2 μερες και ειναι κρυσταλλο το νερο,ξανααναβω ειτε για λεγες ωρες καθε μερα ειτε για πολλες(τα δοκιμασα ολα) και γινεται..αντε να μην πω. αντε να δω τωρα που θα βρω δανεικη μια τετοια.... Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2014 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Απριλίου 2014 #132 Share 11 Απριλίου 2014 χαρα μου να σε βλεπω να ξαναγραφεις μαριε και μαλιστα μεσα σε θεμα μου. λοιπον,γκουρου του χωρου, γκριζομαλλης,ολιγο ευεξαπτος και γαυρος σε αθλητικες πεποιθησεις,προτεινε για το προβλημα που αντιμετωπιζω με την θολουρα που εχει και ναι συνεχιζει και εχει το ενυδρειο σαν λυση την χρηση(οχι μονιμης) uv.μονο ετσι ισως γλυτωσω προφανως απο αιωρουμενη αλγη που βγαινει με το που φωτισω το ενυδρειο....ενεκα θαλασσινου νερου στο φουλ πρωτο μου γεμισμα...μιλαμε σε 2 μερες φωτισμου δεν βλεπεις ουτε τον jesus.σβηνεις 2 μερες και ειναι κρυσταλλο το νερο,ξανααναβω ειτε για λεγες ωρες καθε μερα ειτε για πολλες(τα δοκιμασα ολα) και γινεται..αντε να μην πω. αντε να δω τωρα που θα βρω δανεικη μια τετοια.... Μπορει ομως σε 5 μερες να δεις τον....Chori Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Απριλίου 2014 #133 Share 11 Απριλίου 2014 Κάπου παίζει μια.... Κρυστάλλινεεεεε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Απριλίου 2014 Author #134 Share 11 Απριλίου 2014 Μπορει ομως σε 5 μερες να δεις τον....Chori βρε λες?χεχε Κάπου παίζει μια.... Κρυστάλλινεεεεε.... γκρεγκουαρ μεχρι να το δει ο κρυσταλλινος βραδιπους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Απριλίου 2014 #135 Share 11 Απριλίου 2014 την έχει άλλος τώρα όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Απριλίου 2014 Author #136 Share 11 Απριλίου 2014 βρε μπας και εχει καμμια ο αιολοπουλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Απριλίου 2014 #137 Share 11 Απριλίου 2014 έχω, αλλά είναι ενσωματωμένη στο chiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Απριλίου 2014 #138 Share 11 Απριλίου 2014 Με μεγάλη μου χαρά να σου στείλω την δική μου αλλά δεν ξέρω αν θα σε καλύψει Klazαρε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 13 Απριλίου 2014 #139 Share 13 Απριλίου 2014 Υπάρχει πιο εύκολη λύση Κώστα! βάλε rotifer και δεν θα μείνει τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Απριλίου 2014 Author #140 Share 13 Απριλίου 2014 Ρε σωτηρη που να τα βρω; Εχει ο ξαδελφος σου λαμπα αβρεχτη στην αποθηκη του.ΥΓ.κωστα μου σ'ευχαριστω για την προσφορα σου φιλε μου.ευτυχως βρεθηκε.θα δουμε απο αυριο... Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Απριλίου 2014 Author #141 Share 15 Απριλίου 2014 η uv 13w μπηκε απο την δευτερα.στο μεταξυ ο υπεριωνας ειναι στα πιτς για φρεσκαρισμα στους ανεμιστηρες του. λογικα μεσα στις επομενες 2 μερες θα ξαναβρει την φωτεινη του θεση. για να δουμε πως θα παμε με την θολουρα απο εδω και μπρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Απριλίου 2014 #142 Share 16 Απριλίου 2014 η uv 13w μπηκε απο την δευτερα.στο μεταξυ ο υπεριωνας ειναι στα πιτς για φρεσκαρισμα στους ανεμιστηρες του. λογικα μεσα στις επομενες 2 μερες θα ξαναβρει την φωτεινη του θεση. για να δουμε πως θα παμε με την θολουρα απο εδω και μπρος.. Εχεις βαλει καποιο αλλο φωτιστικο πανω?Εγω με τα φωτα δεν θα επαιζα παντως.Οι αυξομοιωσεις στην ενταση δεν εχουν να σου προσφαιρουν κανενα θετικο στο επομενο βημα,το αντιθετο μαλλον θα ελεγα.Πολυ καλα εκανες και εβαλες uv θα σε βοηθησει να ξεφορτωθεις το προβλημα γρηγορα.Ο βραδυπους την uv του την εχει δανισει σε φιλο με παρομοιο προβλημα...Καλη συνεχεια με προσοχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Απριλίου 2014 Author #143 Share 16 Απριλίου 2014 σταθαρε καλημερα. δεν παιζω με τα φωτα φιλε.τα ξεκινησα φουλ να ξεμπερδευω απο αλγες,κυκλους κλπ αλλα μεχρι να καταλαβω τι φταιει και πως θα το πολεμησω(μιλαω για τη θολουρα που εχω)τα επαιξε ο ενας ανεμιστηρας του πολωνου,οποτε απλως κατεβηκε για μερικες μερες μεχρι να το λυσω το θεμα. θα ξαναφωτισω αμεσα με φουλ φωτισμο και βλεπουμε. προχθες και αφου επιτελους μηδενισα απο μετρησεις επικινδυνες τωρα στην αρχη μπηκε και ο πρωτος κατοικος. ενα πανεμορφο http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+38+162&pcatid=162 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 16 Απριλίου 2014 #144 Share 16 Απριλίου 2014 Πόσο όμορφο ψάρι...είναι μέσα απο τα πρώτα στην wish list μου για το δικό μου!!! Καλορίζικο το ψαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Απριλίου 2014 #145 Share 16 Απριλίου 2014 Διαολάκι έβαλες ε....! Μεγειές μεγειές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Απριλίου 2014 #146 Share 16 Απριλίου 2014 Πολυ ωραιο ψαρακι το εχω και εγω και ειναι πραγματικα φοβερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Απριλίου 2014 Author #147 Share 16 Απριλίου 2014 Θενκς παιδια.πριν απο λιγο μπηκαν μερικα απο τα παλια παιδια μου..ενα κιτρινο ρασε,εναν γοβιο,μια ντεμπελιους κοκκινη,ενας εριμητης,και μερικα νασαριους δωρεα του φιλου χρηστου...ετσι να αρχισει να παιρνει σιγα-σιγα ζωη ο υφαλος μου. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Απριλίου 2014 #148 Share 16 Απριλίου 2014 Αυτααα ειναιιι Ποτε θα εχουμε καμια φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Απριλίου 2014 Author #149 Share 16 Απριλίου 2014 Θααργησει ακομα.το τοπιο μην ξεχναμε πως ειναι ακομη θολο... Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Απριλίου 2014 #150 Share 16 Απριλίου 2014 Τι να κανουμε θα περιμενουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος